Cauta in 21.292 retete
Cerni faina de doua ori pentru a fi mai afanata. Incalzesti jumatate din cantitatea de lapte si il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia intr-o farfurie, peste ea pui putin zahar si lasi sa se inmoaie, dupa care o adaugi la faina, amesteci bine si lasi putin la crescut. Intre timp, separi galbenusurile de albusuri. Albusurile le bati spuma cu zaharul, mirodeniile, sarea si coaja rasa de lamaie, iar galbenusurile le amesteci cu putin ulei. Adaugi galbenusurile peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multa dragoste. P.S. Cand eram mica, bunica mea mereu ma rasfata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fost invitata sa petrec aceasta duminica alaturi de Brandusa si voi ... a participa si eu la proiectul "Duminica alaturi de prieteni" ma bucurat ... particip la un proiect frumos, "Duminica alaturi de prieteni", pentru ca ... porc ... ce sa pregatesc pentru o duminica intre prieteni?" "... aceasta a fost primul ... reteta de preparat indian pentru o duminica linistita intre prieteni este un ......
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... si sa petreceti o zi de duminica la mine pe blog, puteti ... mail la cookingwithmysoul@gmail.com O Duminica calma si relaxanta va doresc ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
ieri am fost invitatul lui marius tudosiei la un nou episod " sanatatea in bucate ", motiv pentru care ii multumesc si pe aceasta cale. a fost o dupa amiaza de pomina in care am gattit cu un prieten bun, am schimbat idei, am baut un pahar de vin si ne-am bucurat de delicatese servite numai la restaurante cu stele michelin. daca ultima oara am gatit tartar de ton cu somon, supa cu sparanghel, si tiramisu cu rubarba si capsuni de data asta ne-am dat in stamba cu niscaiva porc. si nu orice porc...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Bunica face paine buna. Tare buna. Si desi e de casa, e proaspata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - fructata avem la masa de duminica "Salutare dragi prieteni! Am acceptat ... drag invitatia Brandusei din aceasta duminica (sper sa nu fie o pacaleala ... vreti sa leneviti mai mult (e duminica doar, ce naiba!) puteti folosi ... alaturi. Va doresc sa aveti o duminica cat mai frumoasa si insorita ... si sa petreceti o zi de duminica la mine pe blog, puteti ... mail la cookingwithmysoul@gmail.com O...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... si sa petreceti o zi de duminica la mine pe blog, puteti ... mail la cookingwithmysoul@gmail.com O Duminica calma si relaxanta va doresc ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... un frumos concurs pe pagina de facebook a blogului aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586787331353467&set=a.262470927118444.67913.208711319161072&type ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de apa rece si se lasa la o parte 15 minute, ca sa se dizolve substantele hranitoare care vor da gust si aroma ciorbei. În acest timp, zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc doua minute cu doua linguri de ulei într-o oala de 5-6 l, amestecînd mereu. Apoi, se adauga carnea cu apa în care a stat si o lingurita de sare. Se fierbe 50-60 minute, dupa care se adauga orezul. Se amesteca bine, ca sa nu se lipeasca de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O retetea minunata, simpla si gata in 10 minute. Te vei indragosti de ea. Ingredientele sunt pentru opt portii Ingrediente: 200 grame sunculita afumata, 300 grame faina, un plic de praf de copt, patru oua, 150 grame cascaval ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ulei, trei linguri de apa, sare piper. Preparare: Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu faina. Taie bucatele sunculita si rumenese-o in putin ulei. Amesteca 300 grame faina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Mixam albusurile cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul ca pentru bezea,apoi adaugam untul si la sfarsit incorporam faina si praful de copt cernute. Punem o parte din compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,iar in compozitia oprita punem lingura de cacao.Omogenizam si punem compozitia cu cacao in tava peste cea alba si cu o furculita facem onduleuri. Presaram deasupra miezul de nuca maruntit si dam la cuptorul incins la 180°...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepare Orezul se spala bine cu apa calduta si se freaca in palme sa se inmoaie si sa se decojeasca, apa se schimba de vreo 4-5 ori Se pune laptele, scortisoara si coaja de lamaie intr-o cratita. Se tine pe foc pana ajunge laptele la punctul de fierbere. De indata ce a fiert, se scoate scortisoara si lamaie, folosind-o strecuratoare. Se adauga orezul si se mai tine pe foc pentru 20 de minute. Amestecati din cand in cand sa nu se prinda orezul. Se adauaga zaharul si se fierbe la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
We asta am avut program de plimbari, dar n-am iesit din oras. In schimb am fost in locuri in care ajungem mai rar, din lipsa de timp. Ne-a placut ca, de cum vine vara, iese si lumea din case si in oras e un adevarat furnicar si ca si primarul asta al nostru se mai gandeste sa ne mai destinda fruntile, macar in we. Asadar, dupa indelungi plimbari am asteptat sa se lase seara apoi ne-am asezat cuminti (cum a zis cineva -"precum cainele lu' Pavlov"- care ulterior a stat cu gura cascata la ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se amesteca bine toate ingredientele . Se pune o cratita la incins cu putin ulei. Se adauga cca 100ml din compozitie in cratita si se distribuie pe toata suprafata cratitei, apoi se intoarce clatita lasandu-se sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Se adauga pe clatita brinza rasa, sau gem de prune, caise, etc si se infasoara, apoi se servesc alaturi de un pahar de lapte cald. POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara o maia din drojdie, un praf de sare, 2-3 linguri de lapte si 2 linguri de faina, apoi se lasa la dospit 30-40 de minute, la loc caldut, pana se dubleaza ca volum. Se amesteca maiaua cu restul de faina, se adauga ouale batute, restul de lapte caldut, in care s-a dizolvat zaharul si se framanta bine. Se adauga uleiul treptat, framantand in continuare pana cand aluatul este omogen si elastic. Se lasa la crescut circa 40 de minute, la loc cald. Din aluatul preparat, se modeleaza pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cosul bunicii, pe post de tron pentru o pisicuta, care, asa cum ii sta bine, "croseteaza" ce-o taie gherutzele. Draga Chirea Angelica Raluca, sa va traiasca si sa va bucurati de prientesa, mica aniversata de doar doi anisori, Antonia. La multi, multi anisori, pui mic!
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
M-am intors de doua zile din Italia si inca nu reusesc sa intru in ritmul lucrurilor de aici. Am fost plecata doar trei zile, asa e, dar acestea au fost atat de pline de evenimente, incat in trei zile am trait cat pentru o luna. Totul a fost super concentrat, de la cladirile si palatele vazute, pana la mancarea absolut dementiala. Acum incerc sa diluez totul, ca sa fixez fiecare amintire in sertarasul ei. Cum am ajuns eu la Milano? Sper ca toata lumea stie: cu ajutorul voturilor voastre si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com