Cauta in 21.292 retete
Am calit ceapa taiata intr-un pic de ulei,am pus apoi ciupercile taiate,am lasat sa fiarba putin,am pus orezul si o lingura de boia de ardei , gogosarul maruntit, sare,piper.Daca este prea multa zeama se scurge din compozitie si se adauga peste sarmalele gata facute in oala. Se fac sarmalele obisnuit ,se pun in oala la fiert cu cimbru,foi dafin si apa cu bulion de casa. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un vas termorezistent,turnam bulionul si dam la cuptor 25 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pulpa de rosie in bulion (cca 200 ml) - o conserva de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se adauga boiaua afumata si bulionul. Se combina fasolea cu amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la foc mic. Se adauga bulionul si busuiocul uscat si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga trei sau patru rosii în bulion sau o jumatate de cutie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spre final si 2 linguri de bulion. Cand constati ca mancarea este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunculita taraneasca afumata - o cana de bulion - 3 linguri de faina - o lingurita de ... clocot, apoi acrim ciorba cu bulion. La final, la ultimele clocote ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece pentru cca. 2 ore, se spala bine si se pune la fiert. Se fierbe bine, se adauga sare si cand e gata se scurge si se paseaza cu mixerul vertical. Separat intr-o tigaie cu un pic de ulei incins se prajeste ceapa taiata marunt, se adauga bulionul si se condimenteaza dupa gust. Se tine pe foc pana capata o culoare aurie placuta. Se serveste fasolea cu 2 linguri de sos deasupra si cu castraveti murati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se calesc. Se adauga bulionul si o lingurita de boia si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tocata, usturoiul si rosiile in bulion. Se mai adauga apa, din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... morcov ras) - catei de usturoi - bulion de rosii - sare, piper, bla ... se inmoaie. Adaugam 1-2 linguri de bulion... ...o cana de apa si usturoiul ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... obtinuta adaugam sare si piper, bulionul si înca doua pahare cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert împreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi în apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute. Când apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa în jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se poate servi cu muraturi sau salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legumele (cam 30 minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa în care s-a adaugat o lingura de bulion, sare si o frunza de dafin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro