bucataria jamilei pastrav prajit
Pagina 2 din 5
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate partile. Clatitele umplute si prajite trebuie lasate putin la scurs ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegi si speli orezul, apoi il pui la fiert cu 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei. Din cand in cand amesteci pentru a nu se prinde de baza cratitei. Intr-un castron amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piperul dupa gust. Speli fileurile de peste, le tai in bucati de marime medie si le treci prin amestecul pregatit. Calesti bucatile de peste in uleiul ramas. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga ulei. Intre timp, cureti si speli ardeii. Ii tai in fasii, dupa care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de lamâie, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cele doua felii de pâine, prajite înainte pe gratar sau toast ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... exista gust pe care maestrii bucatari din China sa nu-l obtina ... vor transforma dorintele in realitate. Bucataria chinezeasca este recunoscuta si apreciata ... cele mai complexe si delicioase bucatarii din lume. Cu atat mai ... ", dupa cum spune basmul. Tipic bucatariei asiatice, combinatia dintre dulce, acru ... specialitatile chinezesti chiar in propria bucatarie - nu-ti va lua prea ... cu carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 lingura faina, ulei (unt) pentru prajit, zahar farin pentru pudrat. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ciuperci isi are originea in bucataria frantuzeasca. Unde altundeva as spune ... . Pornind de la traditionala supa, bucatarii zilelor noastre prepara numeroase variante ... se pun felii de ciuperci prajite in unt si putina smantana ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se curata anghinarea de foile externe (maxim 2-3 straturi), se taie partea de dedesubt, iar la urma virful. Apoi se scobesc dedesubt si se taie in patru. Se dau bucatile prin faina si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scurg pe hirtie de bucatarie si se sareaza. Se servesc calde. - 4 buc.anghinare, 1 ou, faina, ulei pentru prajit, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 8 cabanosi (circa 250 g), ulei pentru prajit. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... combinatie inedita, propusa de maestrii bucatari din China. Ingrediente si cantitati ... pana la omogenizare. 4. Serveste orezul prajit cu fasii de ou deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se lasa pentru ... , pestele nici crud nici foarte prajit sau uscat. Pentru mamaliga se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro