Cauta in 16.330 retete
Faina se cerne intr-un bol adanc. Drojdia se amesteca cu 2 linguri de lapte cald si 1 lingura de zahar. Se toarna drojdia peste faina din bol si se lasa 15-20 minute sa creasca putin .Apoi se adauga restul de lapte, 2 oua, 3 linguri de zahar, sarea, esenta de vanilie.Cu o lingura amestecati bine compozitia. Apoi adaugati uleiul si amestecati. Se prepara umplutura de branza - se amesteca branza de vaci cu 4 linguri de zahar, 2 galbenusuri, vanilia, grisul si la alegere, coaja de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele de solzi si intestine,se cresteaza daca este mare si apoi se spala ,se scurge bine de apa apoi se,, indulceste" cu un praf de sare. Se incinge uleiul,se tavaleste pestele prin faina si apoi se rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si apoi se calesc bine in putin ulei incins.Cand scade bine sucul lasat de rosii ,se adauga si pasta de tomate apoi usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare dupa gust apoi se condimenteaza cu un praf de busuioc cimbru uscat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Copanele de pui si cartofi prajiti. Ca orice copii Alexandra si ... de ulei, dar si cartofii prajiti. Ca orice parinte excesul de ... diferentiat aproape deloc de cei prajiti in baie de ulei: carnita ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Am servit alaturi de calamarii prajiti, folosind sosul atat pentru creveti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 30g faina 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie 1 praf de sare Se freaca branza dulce cu furculita impreuna cu toate ingredientele. Se lasa 15 minute, apoi se modeleaza cu mana papanasii si se dau prin faina si se pun la prajit in ulei bine incins la foc potrivit. Se scot pe un sevetel si se servesc calzi pudrati cu zahar pudra sau dulceata.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastaile, se caleste o ceapa intr-o tigaie, se adauga bulionul se amesteca si se adauga peste pastai.Se da in 2 clocote, faina se amesteca cu putina apa dupa care se toarna peste pastai.Se lasa sa mai fiarba la foc mic, se adauga sarea dupa gust, mararul tocat marunt si cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si pisati. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE IA COPANELE DE PUI SE SPALA SE STREG INTR-O CIRPA CURATA SE DA CU PIPER SI USTUROI PRAF SE SPARG 2 OUA SE BAT CU UN PRAF DE OREGANO;CIMBRU;BUSUIOC SI CONDIMENTE DE PUI SE PUNE INTR-UN CASTRON SUSAN SI PESMET SE AMESTECA -SE PUNE O TGAIE CURATA CU ULEI SE INCINGE SI SE DAU COPENELELE PRIN PESMET PRIN OU APOI PRIN PESMET SI SUSAN SE PRAJESTE PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE MARAR TOCAT GHIVECIUL SE FACE IN FEL URMATOR; SE CURATA CEAPA ;MORCOVUL GOGOSARUL SI VINETELE SE CURATA SE MAI LASA CITE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 4 pulpe pui sare pasta ardei iute ( Eros Pista ) ulei Pentru fasole: 1 ceapa sare, piper, ulei 1 frunza dafin 3 linguri pasta de tomate rozmarin cimbru fasole boabe alba gata fiarta Dupa ce ati spalat pulpele de pui sarati-le usor si frecati-le cu pasta de ardei iute. Atentie insa sa nu aveti ceva rani la mana! Daca aveti pielea mai sensibila folositi eventual manusi chirurgicale. Dupa ce ati frecat bine in carne pasta de ardei, stropiti putin cu ulei si dati la cuptor - la foc...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca incercam sa termin la timp nu reuseam. Dar asa, aluatul a fost gata, crescut si framantat usor, gata de taiat si format, tocmai cand ea a intrat pe usa de la gradinita. Entuziasmul a fost urias! :) S-a spalat in graba pe maini si m-a ajutat la format trandafirasii. Daca lucram singura, poate erau putin mai aspectuosi, dar asa, formati la 4 maini, cu degetele imprimate pe "petale", au iesit cei mai grozavi "trandafirasi" din lume. Asta e povestea din spatele pozelor. Reteta o veti gasi...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
De regula evit cuvantul yena si spun vas termorezistent, dar acum mi s-a parut prea lung titlul. De fapt si este. Puteam sa zic piure taranesc, dar azi si taranii fac piureul ca la oras , deci nu mai mergea. Puteam sa zic pulpa de porc, dar nu se stia cum e preparata. Asa ca am lasat titlul asa de lung ca sa inteleaga tot romanul ce am vrut eu sa fac in reteta mea si am scurtat numai vasul de yena. -2,500 kg pulpa de porc -usturoi -ulei -sare -cimbru -apa -1,500 kg cartofi -7 cepe mici Se ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... . Peste ele se pune ceapa prajita. Deasupra se toarna putin sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
aluat: 550 g faina 200 ml. lapte caldut 50g drojdie proaspata 2 galbenusuri 2 linguri unt topit si racit 3 linguri de ulei 5 linguri de zahar o priza de sare 2 plicuri zahar de vanilie coaja de lamaie pt umplut 400g branza dulce 1 ou 5 linguri zahar zahar vanilat, coaja de lamaie esenta de rom pt uns 1 galbenus de ou 2 linguri lapte 2-3 linguri zahar Se dizolva drojdia in laptele caldut impreuna cu o lingura de zahar si 2 linguri de faina, se lasa 10 minute la dospit. Faina se cerne, se face...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... rosii, se presara deasupra cimbrul prajit si se servesc cu paine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Subtiati sosul, adaugand vinul alb. Prajiti usor alunele (curatate de coaja ... presarati deasupra alunele sau migdalele prajite. - 500 g broccoli, 200 g rosii mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro