Cauta in 21.294 retete
... . Ingrediente: 450 grame crema de branza (simpla), 100 de grame smantana ... intr-un vas crema de branza, zaharul si semintele dintr-un ... cu o lingurita din crema de branza si, cu mainile umezite, formeaza bilute, ceva mai mari decat o nuca ... intepa cu betisoare. Astfel pregatite, bilutele trebuie lasate la congelator doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prin faina si se formeaza bilute cu diametrul de 2,5-3 cm. 4. Uleiul ... cub de cascaval (sau alta branza tare), o bucata de ardei rosu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta ... la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene. Tortul se serveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blat: 100 g unt moale, 200 g piscoturi Mod de preparare: Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund. Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene. Mod de servire Tortul se serveste foarte rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ne trebuie este: aprox 500 g branza de casa proaspata 4 oua 1 pliculet ... , cu mainile infainate am format bilute pe care le-am patruns ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... 6 luni. Ingrediente: - 200 gr de branza proaspata de vaci (eu folosesc ... ) de zahar brun Amestecam intai branza de vaci si galbenusul de ... destul de bine pentru a putea modela bilute. Daca e prea cremoasa (cand branza de vaci mai cremoasa, cum e branza Milli, de exemplu), mai puneti ... de lingurita de gris. Modelati bilutele si le fierbeti 10-15 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
250 gr.branza de vaci, 1 ou, 3 linguri de gris, sare, vanilie, pesmet, ulei, zahar Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei. Mod de servire Se presara zahar pe ei si se servesc calzi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cel mai potrivit sortiment de branza pentru aceasta salata minunata. Portii ... de aproximativ 5 milimetri. [note]Bocconcini (bilutele de mozzarella) se folosesc intregi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... incercat o reteta de papanasi din branza de vaci, papanasi prajiti. A iesit ... ..sfaturi... Asadar ingrediente : 300 gr branza de vaci 120 gr faina ... ) Se amesteca bine oul cu branza de vaci, zaharul si pliculetul ... din care se fac niste bilute, modelate cu mana. Apoi le ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Branza este bogata in calciu, iar reteta de papanasi pentru bebelusi ... calciu in organism. Ingrediente 200g branza proaspata de vaci 1 galbenus de ... Mod de preparare Amesteca intai branza de vaci si galbenusul de ... sa fie cremoasa incat sa faca posibilita modelarea unor bilute din branza. Dupa ce acestea au fost modelate se pune intr ... dea in clocot.Biletutele de branza se adauga...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa fac poze. Am pregatit bilutele pentru revelion, si desi eram ... masa festiva, credeti-ma! Ingrediente -branza de burduf -ceapa rosie -boia ... prin care doriti sa tavaliti bilutele. Mai puteti folosi verdeturi tocate ... aroma. Tocam ceapa si o amestecam cu branza de burduf, apoi facem bilute pe care le tavalim prin condimete ... de servire infingem in fiecare biluta cate o...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... din prima bucata se formeaza bilute care se pun in fiecare ... putin deasupra. Sau, am turtit biluta ca sa fac cosulete, astfel ... se rumenesc usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu ... . Daca e prea fluida, mai adaugati branza, daca e prea rigida, mai adaugati ... se pun peste crema de branza peste care se mai presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la varsta asta am gustat branza care sa fie exact pe ... . Dar de la acea telemea, branza a fost pentru mine doar un ... la fel de aspra ca o branza indelung maturata. Este mai delicata ... . Aveti nevoie de: 200 gr branza Caciotta de la Lactitalia 50 ... o pasta compacta. Formati cu mainile bilute de aproximativ aceasi dimensiune, asezati ... doriti sa le folositi. Scoateti bilutele...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ciocolata si surprize savuroase din branza si cocos :P, am ochit-o pe ... cu diam. de 26 cm: Bilute de branza si cocos: - 250 g. branza dulce - 50 g. nuca de cocos rasa - 50 ... - 100 g. ciocolata Mod de preparare: Bilute de cocos: Se amesteca toate ... . Se modeleaza cu mainile umezite bilute de marimea unei nuci. Se ... compozitia rezultata deasupra bilelor de...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... varianta moderne a clasicelor placinte cu branza ;-) Se face o maia din drojdia ... timp pregatesti umplutura de branza: amesteci branza dulce cu cele doua ... de codite. Se fac douasprezece bilute din aluat si se formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mamei nu-i plac ... - 2 legaturi hasmatuchi (optional) - 300 g. branza de capra - 100 g. branza de vaci Mod de preparare: Se curata dovleceii si se ... si se pipereaza. Se formeaza bilute din compozitie, se infasoara in ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Biscuitii acestia sunt printre preferatii mei. Singura lor problema, din punctul meu de vedere, este ca in timpul pregatirii lor ai de lucrat cu un aluat lipicios, greu de manevrat, mai ales ca trebuie umpluti cu ceva cremos. Noroc ca Paula cu biscuitii ei de acum ceva vreme mi-a dat ideea de a congela intai bilute de Nutella. Treaba se simplifica cel putin pe jumatate. Sigur, aluatul tot
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
... leaga de maini.Se fac bilutele astfel: 2 bile mai mici pt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro