bautura punch american
Pagina 3 din 5
... bautura acrisoara, la bogatia gustului sau contribuind castravetii, rosiile si pepenele ... bun pentru a aroma acest piure-bautura racoritoare, venit la fix in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este superlativul piureului de cartofi. Gustul, aroma si aspectul sunt de nota 10! Ingrediente: opt cartofi albi, o legatura de ceapa verde, 500 de grame de ciuperci, 100 mililitri de lapte, 50 de unt, sare, piper. Preparare: - Pune cartofii curatati la fiert in apa cu putina sare. Curata ciupercile si toaca-le foarte marunt. Pune-le la calit cu o lingura de ulei si un praf de sare. Lasa ciupercile sa se caleasca bine si sa scada sucul. Pune-le intr-un blender, adauga laptele fierbine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 cani faina 1cana apa minerala 1 cana lapte 3 oua 3 linguri zahar 4-5 linguri de ulei 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 1 plic zahar vanilat 1 esenta de rom Ouale se bat bine cu telul, se adauga faina, sarea, zaharul, uleiul si treptat apa minerala si laptele amestecand bine, bine pana dispar toate cocoloasele....trebuie sa obtinem o compozitie groasa ca o smantana, la nevoie se mai adauga apa minerala sau faina. Se lasa compozitia sa se...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Bautura a inceputului de vara, cand pervazurile blocurilor gem sub greutatea borcanelor ... de ce), socata nu este o bautura locala, asa cum am fi ... unde, vreme de secole, a fost bautura de vara a aristocratiei rurale. Pentru ... pe care o stim noi, ca bautura racoroasa si nevinovata, se transforma ... de socata si se lasa bautura sa se limpezeasca. Socata astfel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 2 oua 250 ml lapte 250 g faina un praf de sare 1/2 plic praf de copt 2 linguri zahar 3 mere taiate felii 1 lingura ulei 1 lingurita scortisoara Mod de preparare: Mixam spuma,ouale cu zaharul si scotisoara. Adaugam laptele si uleiul iar ultima data faina cernuta impreuna cu praful de copt si putina sare. Incingem o tigaie pentru clatite,turnam cate un polonic iar in mijlocul clatitelor punem cate o felie de mar. Prajim clatitele pe ambele parti si gata micul dejun. Pofta Buna!!
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... de pe lista de de bauturi a oricarui bar respectabil din lumea ... reteta de margerita e una singura. O bautura excelenta, recomandata prin definitie pentru ... -sec-ul. Turnati in cupa bautura, cu atentie sa nu deteriorati ... de sare. Serviti imediat. [important]Bautura trebuie sa fie suficient de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un mic cocktail pe care cei mici, dar si tu, il veti adora. Se pregateste in doar 5 minute! Ingrediente si cantitati: 1 litru de suc de lamaie (acidulat sau limonada, dupa cum preferi) 1 litru de suc de kiwi 1/2 litru suc de mere verzi Optional: ochi sau viermisori albi din jeleu sau Mod de preparare: Amesteca sucul de lamaie, de kiwi si pe cel de mere verzi. Optional, poti adauga in pahare si un strop de zahar vanilat, apoi "garniseste" totul cu un ochi sau viermisori din jeleu. Petrecerea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inainte de incepe, untura trebuie sa fi stat in jur de 30 minute la congelator. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, zaharul si sarea. Se adauga untura rece si se amesteca rapid, pentru a nu-i da voie sa se incalzeasca si sa se topeasca prea mult. Compozitia ar trebui sa arate ca o coca faramitata. Oul se amesteca cu apa intr-un castron si se bate usor cu o furculita. Apoi se toarna peste coca, amestecand rapid pana cand se omogenizeaza aluatul, fara insa a il framanta prea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Portii: 250 ml Pentru: marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 1 ceapa mica (tocata mare) 1 ardei jalapeno taiat mare (ardei iute) 3 linguri otet din vin alb 2 linguri sos de soia 2 linguri ulei de rapita (sau ulei de floarea soarelui) 1/2 lingurita de patru mirodenii (amestec in proportii egale de piper, nucsoara, scortisoara, cuisoare) 1 varf de cutit de pudra de usturoi 1 varf de cutit scortisoara macinata 1 varf de cutit sare grunjoasa 1 varf de cutit...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Lichiorul favorit al detectivului Hercule Poirot , creme de cassis este un lichior din coacaze extrem de popular in Franta. Originar din Burgundia unde a fost mentionat pentru prima data in 1841, creme de cassis s-a raspadit in toata Franta, Luxemburg si a trecut oceanul in Quebec-ul canadian. Cu toate acestea, din 1997, asociatia producatorilor de creme de cassis a obtinut certificarea denumirii de origine controlata pentru produsul Creme de Cassis de Bourgogne. Astfel, asemeni cognacului...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 cup water, buttermilk, milk, vegetable oil = 240 ml apa, lapte batut, lapte, ulei vegetal 1 quart strawberries & other berries = 615 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup strawberries & other berries = 120 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup mashed bananas = 225 gr banane piure 1 cup sugar = 200 gr zahar 1 cup brown sugar = 225 gr zahar brun 1 cup butter= 220 gr unt 1 cup cacao = 87 gr cacao 1 cup all purpose flour = 128 gr. faina obisnuita 1 lb =1 pound = 454 gr
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... Se serveste iarna, fierbinte, ca bautura antigripala. - 1 lamiie, 1 portocala, 4-5 linguri zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, pudra de scortisoara si un virf de cutit de sare. Intr-un alt vas, se pun laolalta ouale, untul topit si racit, zaharul tos, un pliculet cu zahar vanilinat si o lingura de miere. Se mixeaza totul, se adauga laptele si se mai mixeaza doua minute. Se toarna totul peste ingredientele din castron si se amesteca bine. Se unge cu unt o tigaie pentru clatite, se ia compozitie cu un polonic si se toarna cite o gramajoara, fara sa se intinda in toata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pulpele se spala si se curata de piele. Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa. Se servesc ca atare sau cu garnitura dupa preferinta. - 8 pulpe de pui intregi, 400 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun bananele intr-o tavita mai mica si se coc in coaja la cuptor. Separat se cerne faina, se adauga galbenusurile, laptele si se amesteca bine. Se adauga untul inmuiat pe marginea plitei, precum si miezul bananelor taiat in rotocoale subtiri. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie. Se unge o tava cu putin unt, se baga in ea aluatul, apoi se da la cuptor. Cand placinta e gata, se lasa sa se raceasca si se serveste ornata cu frisca. - 200 g faina, 3 galbenusuri, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina si se amesteca cu praful de sare. Se adauga untul, taiat in bucatele mici, care se framanta repede cu faina. Se adauga 2-3 linguri de apa rece. Se framanta bine ingredientele pana ce se obtine un aluat, care se aduna in bulgare si se pune la frigider, in folie de plastic, o ora. Se porneste cuptorul. Se piseaza alunele intr-un mojar si se amesteca cu fulgii de ciocolata. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca putin. Se amesteca zaharul cu ouale pana se obtine o crema...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat:Se amesteca 100 ml apa calda cu drojdia, sare, zahar si se lasa sa se omogenizeze, dupa care adaugam faina, restul de apa si uleiul; Se framanta bine, dupa care se lasa la dospit. De preferat, aluatul se face cu o zi inainte, e mai bun lasat la frigider. Dupa ce a crescut, se intinde pe o tava in prealabil unsa cu putin ulei (tavita de teflon), se unge cu sos de tomate foaia, dupa care se adauga toate ingredientele. La urma, se pun ouale batute si se rade cascaval. Se da la cuptoul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro