Cauta in 21.294 retete
Într-o oala se pun cartofii, telina, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul. Peste legume se adauga suficienta apa cât sa le acopere. Totul se lasa la fiert pâna când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adauga laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa pâna când devine cremoasa, dupa care se adauga brânza si sunca. Dupa ce brânza se topeste supa este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... complet aici: http://totalschimbat.ro/2012/03/26/caz-umanitar-implant ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... in vin rosu servit cu balmos si muraturi si jambon impaturit ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... , http://wwwsimona-susu.blogspot.com/2012/05/tort-cu-crema-de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Made by Liana In penultima saptamana din decembrie am facut acest tort pentru stomatologul meu, un fost coleg de liceu. Liviu e nascut chiar de Craciun, pe 25 decembrie si ma tot gandeam cum sa-i decorez tortul.Am vrut ceva mai sobru, elegant si de bun gust...Pana la urma m-am gandit la un foc de artificii...s-a intamplat o minune, un miracol, pe 25 decembrie, nu-i asa? Dar cum eu am avut doar plastelina de ciocolata alba si neagra, m-am rezumat doar la atat. Blatul e facut cu cacao neagra,...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Acesti "banuti" speciali, cu guler alb de cocos :P, crocanti si aromati, ne-au potolit astazi pofta pentru fursecuri... Eu i-am facut de post, cu margarina, fiindca azi e vineri si multa lume tine post, dar daca nu va intereseaza aspectul asta, ii puteti prepara cu unt ;) Deliciosi, fara indoiala, si asa :)) Ingrediente: - 150 g. margarina/unt - 2 linguri miere - 20 linguri (rase) zahar pudra - 250 g. faina - 1 lingura suc de lamaie - 1 lingurita rasa cu bicarbonat sau praf de copt - gem de...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Scroll down for English recipe Am fost la cumparaturi. Intr-un magazin. Si am vazut niste vinete de care m-am lipit cu maaare dragoste. Adevarul e ca n-as putea trai fara legume. In principiu incerc sa mananc legume de la mine din gradina (fara chimicale), insa acum iarna ma apuca asa o pofta de legume proaspete, incat nu mai conteaza de unde provin. Bun, si acum ca am doua vinete, ce fac cu ele? Tot din magazin am cumparat si niste prosciutto + mozzarella. Prin urmare o sa fie o...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Zilele trecute mi s-a facut pofta de-o ciorba de fasole boabe, dar din aia simpla, pe care o gasesti si pe la carciumile ieftine, facuta cu putine ingrediente, din economie. Bine, nu stiu daca la carciumi se foloseste borsul de casa (sau ma rog, la toate), dar pentru ca eu am o simpla bucatarie de apartament si mai mereu bors de casa, l-am folosit din belsug. Ce-a iesit chiar s-a apropiat de gustul de ciorba de fasole pe care-l mananci pe la locante. Ingrediente: - fasole boabe - coaste...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Un tortulet cu Erik,simpaticul pinguin din Happy Feet,pentru un baietel la fel de simpatic pe nume Erik.Tortul a avut blat cu cacao si crema de vanilie cu visine.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Bibimbap este o mancare coreeana, care nu inseamna altceva decat orez amestecat cu legume, legume sotate in sos de soia si ulei de susan si se serveste cu un ou crud sau prajit pe deasupra. Cei care ati urmarit emisiunea Master Chef sunt sigura ca recunoasteti acest preparat, caci a fost unul prezentat in preselectii si, dealtfel, un preparat care a impresionat juriul. Mie mi-a ramas de atunci in mine si repede am caut pe internet informatii despre el, apoi am facut si eu, nu ca la carte,...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Made by Janet Ingrediente pentru 8-10 portii -750 ml vin rosu de foarte buna calitate -150 ml coniac -250 gr zahar -2 plicuri de gelatina -coaja rasa de portocala si lamaie -100 gr fructe de padure Mod de lucru: Gelatina se pune la rehidratat dupa indicatiile de pe plic.Vinul se amesteca cu coniacul,zaharul si coaja de lamaie si portocala si se pune la fiert. Pana incepe vinul sa fiarba se pregatesc formele in care vom face jeleul.Punem fructele pe fundul formelor. Din momentul in care vinul...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Caldura mare, monser! Cum sa aprinzi mataluta cuptorul pe caldura asta fara sa inceapa sa-ti fiarba ce ti-a mai ramas prin cutia craniana? Asta e sinucidere curata. Si, totusi, ce ne facem cu poftele? Ca ai mei sunt obisnuiti cu o pizza pe saptamana si eu n-am mai facut de o luna. Gata, ma inarmez cu tot curajul si ma apuc de framantat. Si cu ocazia asta o sa folosesc si faina neagra pe care am cumparat-o de la Lidl . Sa vedem cum se comporta la copt. Si daca tot am tone de busuioc in...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pentru un pasionat de fotbal,un teren dulce.dulce (exceptand jucatorii si portile ,sunt din plastic).A avut crema de iaurt cu ananas si crema de ciocolata cu visine-3,9 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
In urma cu ceva vreme cineva spunea despre blogul meu ca este un blog de fast-food si asta pentru ca prezint retete simpliste care nu necesita mai mult de 30 de minute pentru a fi preparate. Apoi cineva zicea ca blogul meu e un retetar tipic romanesc, cu nimic special si etc. Ei bine, acest blog l-am conceput pentru placul inimii mele, iar ceea ce postez eu pe el este pur si simplu ceea ce mancam noi, acasa, in mica noastra familie. Prin urmare, simple sau complicate, retetele pe care le ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Fiind duminica gemenii mei au avut chef de prajiturit dupa lungi negocieri :)) am hotarat sa facem fursecuri am tot cautat o reteta usoara pe care sa o poata face chiar ei, asa ca improvizand una , alta, au iesit aceste fursecuri de capuccino si cu mot de bezea :) sa ne scuzati daca pozele nu sunt tocmai clare, dar e greu sa supraveghezi doi nazdravani in bucatarie care ar fi gustat din fiecare din toate castroanele si pun si o mie de intrebari in timp ce lucreaza..:)) 300g faina 1 cana zahar...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
O reteta asemenatoare cu cea de la Haios ca mod de lucru si de impaturirea aluatului. doar ca de data aceasta am facut un aluat dospit, cu drojdie Spre deosebire de Haios , unde foile erau crocante dar moi, se topeau in gura la reteta asta aluatul este pufos si moale, placintele au crescut mai mult. 500g osanza ( unturita de porc) 250g faina. 600g faina 25g drojdie 250ml lapte caldut 150g zahar 2 galbenusuri 2 linguri mari smantana 1 galbenus de ou 2 linguri lapte Osanza se curata de pielite,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
E sezonul si nu se poate sa nu profitam de capsuni. Anul acesta, probabil pentru ca s-a instalat mai tare sentimentul de nesting cu mamicia, am inceput din timp proviziile pentru iarna. Asadar, am si inceput sa pun deoparte capsuni pentru iarna. Dupa primul tur de dulceata "traditionala", m-am si plictisit si am inceput sa experimentez. Daca mancarea o facem cu condimente, de ce dulceata nu poate fi la fel? :) Asa ca, dupa putin studiu despre ce arome merg cu capsunile, am pus alaturi de ele...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Am fugit de acasa pe 2 ianuarie, norocul meu ca nu am abuzat de alcool in noaptea de revelion, asa cum faceam in tinerete. Trei doamne mi-au vizitat tara de adoptie si eu le-am fost mandru ghid prin Chiang Mai si imprejurimi. Spa-uri, masaje, shopping de artizanat, matasuri si bijuterii, izvoare termale, temple si peisaje incredibil de frumoase - de toate s-au bucurat din inima si nu s-ar mai fi dat duse daca alte indatoriri mai omenesti nu le-ar fi chemat acasa. Printre toate de mai sus a...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com