Cauta in 21.294 retete
... afumat si in cealalta 100g pastrama de porc. Crema de branza ... blat am intins crema cu pastrama, a urmat al treilea blat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alege piept sau spinare de berbec, se taie in bucati. Cartofii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cand am vazut reteta asta la Bucataresele Vesele m-am dus repejor la congelator si am scos un piept de pui si l-am pregatit! Am fost foarte incantata de rezultat, un aperitiv de exceptie, cu mult mai gustos decat preparatele similare din comert! Ingrediente 1 piept pui (cca 1 kg) cateva boabe ienibahar cateva foi dafin 1 lingurita sare 3 linguri sos soia 1 lingura boia dulce Mod de preparare: Desfacem pieptulde pui in doua. Le punem intr-un vas si le acoperim cu apa. adaugam sare, boabe de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper. Mod de servire Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr carne, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 2 linguri orez, leustean, sare Mod de preparare: Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cind zarzavatul si carnea sunt fierte. Se scoate zarzavatul cu lingura de spuma si se arunca. Se adauga in ciorba ardeiul gras taiat ca taiteii, rosiile curatate de pielita si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... (piept gras), de porc, de berbec sau de rata, 6 castraveti mari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta trimisa de Anonim Timp preparare: 15 minute Ingrediente: sunca de pui, rosii, pastrama, salata creata, ridiche, sare, paine. Mod de preparare: Se taie doua felii de paine si pe prima se pune o felie subtire de sunca, salata pastrama la fel, o felie subtire de rosie ridiche, sarea o puneti unde vreti daca e nevoie si incheiem cu o felie de paine Mod servire: se pune in ghiozdan la copii sau acasa cand sunt petreceri unde vin copii
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... . carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cas cu telemea), sunca fiarta, pastrama de pui, salam picant, peste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei. Dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le ... verifica din cand in cand). - Pastrama de pui, porc, carnaciori, salam ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... piept de pui 150 gr pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa ... gr masline verzi patrunjel verde Pastrama de pui se marunteste cu ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com