aperitiv fisa tehnologica
Pagina 5 din 5
... de 30 de minute. Placinta aperitiv Se taie ceapa marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparat si pot fi aperitive ideale. Le poti servi cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana, care se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana, se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine cu piulita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii. - 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare. O parte dintre aceste fileuri se taie in bucati mici si se decoreaza cu maioneza si cu felii de rosii sau de gogosari. Cealalta parte se lasa ca atare, asezindu-se pe platou peste citeva...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... felii, 2 cartofi, curatati si taiati fisii subtiri, 6 oua, sare si piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau carnea de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii ... scoica, 100 g sunca fiarta taiata fisii, 100 g salam, 1 conserva mica de ... ardei rosu si verde taiati fisii, sare, piper macinat proaspat, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 60 g somon afumat, 1/2 castravete taiat fisii subtiri. Pentru garnitura: pasta de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un aperitiv usor, care prevede un festin asa cum se cuvine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sunt aperitive destul de usor de pregatit si cu siguranta foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reprezinta aperitivul perfect. Usor de facut si delicios. Surprinde-i placut pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poti servi acest fel ca aperitiv, mic dejun sau gustare de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Un aperitiv usor de preparat si delicios. Surprinde-i pe cei dragi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciuperci si bacon pot fi aperitivele perfecte, mai ales pentru petreceri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de gustoasa, poate fi un aperitiv excelent la o petrecere, alaturi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Aperitive delicioase, usor de preparat, preferate de toti membri familiei. Nu ... idee, astazi isi recomandam un aperitiv usor, gustos si care arata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Iata un aperitiv usor de preparat si scazut in calorii. Nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scurgeti si clatiti bine boabele de naut din conserva, apoi puneti-le în blender sau în robotul de bucatarie. Adaugati avocado curatat de coaja, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de lamâie, sare dupa gust si apa. Amestecati foarte bine pâna când rezulta o compozitie cremoasa, omogena. Apoi o puneti într-un vas si o ornati cu boabe de naut, seminte de susan, boia de ardei dulce si doua linguri de ulei de masline extravirgin. Humusul cu avocado se potriveste perfect cu lipiile de...
Reţetă de pe retete.eva.ro