Cauta in 17.960 retete
Sosul:pisam usturoiul,adaugam putina sare si cateva linguri de ulei,amestecam pana se obtine o maioneza peste care adaugam apoi iaurtul si amestecam. Spalam si apoi scurgem de apa ficateii de pui. Ii punem in tigaia in care am incins putin ulei si acoperim. Lasam sa se innabuse la foc mic.Cand sunt gata turnam sosul peste ei ,acoperim si lasam 3-4 min sa se patrunda gustul de usturoi. Servim cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficateii se spala , se curata de pielite si se pun in lapte rece pentru 30 min. Ceapa se taie marunt , o calim apoi adaugam ficateii de pui si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Se adauga bulionul, vinul, usturoiul si 50 ml apa calda , se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Cand mancarea este gata se adauga sare si piper dupa gust. Se presara patrunjelul taiat marunt iar dupa preferinta se poate adauga si usturoi zdrobit. Se servesc alaturi de mamaliguta. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 gr. ficat, 10-15 cepe, 2 linguri bulion sau 6-7 rosii, 2 linguri ... se mai fierbe. Se adauga ficatul taiat bucatele si se continua inabusirea impreuna cu ficatul. Se stinge cu vin, daca este nevoie ... , ca sa nu se intareasca ficatul. Ceapa se inabusa mai din vreme, iar ficatul se adauga numai aproape de masa, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, 1 paharel vin Se curata ficatul de pielita si se opareste ... prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 100 gr.pateu de ficat, 30 gr.unt, sare, salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se ung cu pate de ficat si se decoreaza cu masline ... mijlocul cu lingurita. Pasta de ficat cu maioneza se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ficatul, se spala si se taie in doua. Se ... , la foc potrivit) bucatile de ficat. Se adauga rosiile si se ... mai lasa sa se infierbante. Ficatul astfel preparat se serveste cu ... fainoase, fierte si scurse. - 300 g ficatei de pui, 4 rosii, 1 catel de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 200 gr.ficat, 2 cepe, 2 legaturi verdeata, 50 gr. unt, 1 lingurita ... marunt, inabusita in unt cu ficatul prajit sau fript la gratar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se arda. Se adauga apoi ficatul taiat felii si condimentele. Se ... cartofi, ca fel doi. - 250 g ficat de pasare, vitel sau porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orez si legume Tort aperitiv Cuburi aperitiv cu crema de branza ... Rulada din pulpe dezosate Rulada aperitiv cu crema de branza si ... aromate Andive cu ricotta, migdale si stafide Aperitiv cu somon afumat ... ricotta Briose pizza Chec aperitiv Chec aperitiv cu ciuperci Cheesecake cu ... Rulada fantezie Rulada cu ciuperci Ficatei imbracati Minipateuri cu ciuperci...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
3-4 bucati piept de pui dezosat, ficatei de pasare, felii de costita Mod de preparare: Se taie pe lung pieptul de pui, iar ficateii se taie in doua. Se inveleste pieptul de pui si ficatelul in feliile de costita, se prind cu o scobitoare si se dau la cuptor pana se rumeneste costita.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si reci. - 200 g pate de ficat, un pachet de foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro