Cauta in 21.294 retete
... daca ai gurmanzi la masa. Practic nu au nevoie de garnitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puneti catelul de usturoi in apa calduta timp de o ora,dupa ce se va curata foarte usor. Sau daca nu aveti timp, puneti apa la clocotit, dupa ce da in clocot, puneti la fiert usturoiul timp de 2 minute, apoi il puneti in apa rece. Si daca incepe sa incolteasca, inlaturati partea centrala care este indigesta.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge iarasi cu crema si se acopera cu a treia foaie, pe straturile de crema se poate presara un pic...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca vreti sa utilizati numai cateva picaturi de zeama de lamaie, nu este necesar sa o taiati in doua, infingeti dintii unei furculite de mai multe ori si apoi o presati. Daca vreti sa recuperati maximum de zeama, rulati si presati lamaia pe un blat cu podul palmei,de 2-3 ori si apoi taiati lamaia in doua. Inainte de a presa cele doua jumatati, infingeti furculita de mai multe ori in miezul lamaii, astfel nu aveti nevoie de un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Untul clarificat (vezi reteta) nu mai contine caseina, deci untul nu arde cand prajim de exemplu cartofii,legumele sau carnea. Se poate pastra mai multe saptamani in frigider, deci putem prepara o data, o cantitate mai mare si utilizam cand avem nevoie.
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... voi cum stati la capitolul reviste culinare, dar eu am o gramada ... . Ba daca mai vad cate o revista sau carte interesanta pe vreo ... : cantitatile sunt cele date in revista. Eu le-am pus cam ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... aceasta reteta m-am inspirat din Practic in bucatarie Se spala puiul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... le voi trece acum in revista. Chiar daca prin gatire isi ... ca mi se pare foarte practica, insa necesita un loc mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... ochii pe o reteta extraordinara din revista Click pentru femei/Capitolul 24 ... ca acum i-a venit randul. In revista a treia umplutura era cu morcov ... din 700g faina, (desi in revista scria doar 500g, dar nu ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... in sera ca si rosiile, practic nu ating pamantul. Am facut ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si condimentate, ce se fac practic singure :)) Se pot manca si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... a si am trecut la treaba. Practic e un cozonacel cu scortisoara, cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Negresa asa cum sunt fan Amandina , de ex, dar pot spune ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... . Reteta aceasta am gasit-o in revista Libertatea pentru femei, dar...nu ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... de banuti cu gem intr-o revista de prin 2011 si mi ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... otet, pe care a pus-o in practica (aproape :P) in fiecare an...zic ... :)))) Sint foarte gustosi!!! ...si sint practic de nelipsit pe mesele noastre ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... aluat :))) ...am combinat o reteta din "Practic in bucatarie" cu geniul meu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... in casa. Deci, ceva foarte practic si rapid. Ingrediente: - 1 aluat de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com