Cauta in 16.218 retete
Ca sa obtii cafeaua perfecta pentru dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin zahar, de preferat brut. Proportiile sunt foarte importante, asa ca pentru o ceasca obisnuita ar trebui sa folosim aproximativ 170-180 ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa fie macinata fin si de preferat chiar înainte de a o pune la fiert. Pune cafeaua în ibric înainte ca apa sa dea în clocot, astfel îsi va pastra mai bine aroma. Focul trebuie sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se oparesc bine rosiile, dupa care se decojesc si se pun în blender. Se pune apa la fiert si în ea se adauga orezul spalat. Apoi se pun morcovii si telina. Dupa ce s-au fiert, legumele se scot si se adauga în blender, alaturi de rosii. Ghimbirul se curata de coaja si apoi se da prin razatoare fina. Se pune amestecul din blender peste jumatate din supa de legume, se adauga uleiul de masline si jumatate din busuioc, tocat marunt, si ghimbirul. Se fierbe la foc mic înca 15 minute. Daca supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pastreaza congelate sau se consuma proaspete. Aroma : Semintele de pin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de lemn usor. Cel mai bun sortiment de camembert este cel ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stoarce bine zucchini razuit pentru a elimina excesul de apa. Se amesteca toate ingredientele într-un bol, dupa care se prajesc chiftelutele într-o tigaie încinsa cu putin ulei. Dupa ce ai întors doua chiftelute, pune-le una peste alta cu un strat de brânza cheddar sau cascaval între ele. Se mai lasa putin în tigaie pâna când se topeste brânza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii graham se farâmiteaza în robot, dupa care se amesteca cu untul topit. Se pun într-o forma rotunda pentru tort si se preseaza bine blatul. Crema de brânza se bate cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si smântâna lichida, mixând bine pâna când se dizolva zaharul. Într-un bol separat se amesteca budinca instant cu lapte pâna când capata o consistenta cremoasa. Se toarna peste crema de brânza si se amesteca împreuna. Se toarna jumatate din cantitatea de crema peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aliment sezonier in tarile in care antotimpul rece alterneaza cu cel ... . In spatele unei inghetate de buna calitate  dincolo de ingrediente, bineinteles ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Povestea vine maine, ca acum am in fata un pahar de vin din ananas si passion fruit si-s moarta de curioasa ce gust are.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Curata vinetele si taie-le felii, pe lungime. Presara-le cu sare si lasa-le timp de 10 minute pâna când încep sa-si lase zeama. Într-o craticioara, caleste usturoiul tocat marunt timp de trei minute în uleiul de masline, apoi adauga busuiocul, piureul de rosii, o lingurita cu zahar si un praf de sare. Lasa la fiert timp zece minute, amestecând din când în când. Sterge feliile de vinete cu prosoape din hârtie. Într-o tigaie din teflon unsa cu putin ulei, prajeste feliile de vinete...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cel mai bun suc de portocale se obtine din portocale proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga crevetii si sare si piper dupa gust. Gateste-i timp de 2-3 minute sau pâna devin roz, amestecând din când în când. Scoate crevetii si pune-i deoparte. În tigaia în care ai gatit crevetii adauga usturoiul pisat si lasa-l timp de un minut, pâna când începe sa-si degaje aroma, amestecând des. Toarna supa de pui si zeama de lamâie. Lasa sa dea în clocot, apoi redu focul si lasa sa fiarba încet pâna când se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o are vinul ce urmeaza a fi consumat, cu un termometru special pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Roquefort este una din cele mai cunoscute branzeturi cu mucegai albastru. Din lapte de oaie, roquefort este o branza traditionala maturata din regiunea Combalou, sudul Frantei. Branza roquefort se produce prin stropirea cheagului de lapte cu mucegaiul Penicillium roqueforti . Se lasa la maturat 3 luni, in folie, se spala in saramura ceea ce ii confera un gust intens sarat si o consistenta cremoasa. Roquefort este o branza fara coaja, de culoare alb-galbuie, strabatuta de firisoare de mucegai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Origine: Cimbrul, denumit si cimbrul de vara, este originar din Iran de unde s-a extins atat inspre vest, in intreaga Europa, cat si inspre Est, pana in Orientul Indepartat. Nordul Americii si cel al Africii sunt de asemenea zone care cultiva si folosesc calitatile deosebite ale cimbrului. Prezentare: Planta anuala, cu tulpina de aproximaiv 50 de centimetri, cimbrul se regaseste in 48 de varietati. Cimbrul poate fi plantat in ghiveci sau in gradina alaturi de fasole pe care o protejeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
La sfarsitul acestei saptamani, sambata, 17 septembrie 2011, in localitatea Saschiz din judetul Mures, va avea loc Sarbatoarea Rabarbarului. Pe parcursul intregii zile, la Hanul Cetatii din centrul comunei, localnicii vor oferi spre degustare si vanzare produse care au un singur numitor comun: rabarbarul (revent). Localnicii promit sa ofere dulceturi si compoturi de rabarar, tarte si prajituri, inghetate si chiar mancaruri care sa aiba in compozitie planta dulce-acrisoara pentru care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta de exceptie atunci cand vreti sa va bucurati de creveti intr-o combinatie foarte gustoasa si rapid de gatit  risotto cu creveti. Ideala pentru un pranz sau cina dar si pentur momente mai speciale. Daca nu aveti la indemana un orez carnaroli sau arborio , incercati un orez cu bobul cat mai mare si mai rotund, care sa absoarba cat mai mult din gustul ingredientelor. [readalso] Vezi aici si reteta de Risotto cu pui si ardei copt. [/readalso] Reteta: Risotto cu creveti Ingrediente: 400...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca cel mai bun prieten al carnii (si al legumelor ... legume - intre 1/2 si 1 ora Spor la treaba si pofta buna! _________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Si asta pentru ca o margarina buna asigura reusita prajiturii, asa cum ... ca "margarina e rea si untul e bun", pentru ca daca e sa analizam ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
In cursa pentru cea mai buna prajitura Avem o prima candidatura Va rugam sa o incercati Si sa ne spuneti ce nota ii dati. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com