Cauta in 21.294 retete
... de pui (fara piele si os), o capatana de usturoi, o ceapa mica ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la o zi festiva. - 1/2 pui cu os, 100 ml unt, 150 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaca (pulpa sau cu os), 1 radacina telina, 1-2 patrunjei, 1 morcov, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne de pui cu mult os, de vaca sau vitel, morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 buc. pulpe (fara pielita si os), sare, piper, 80 gr. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. cotlet de porc fara os (bucata), 12 felii subtiri de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4,5 piepti de pui fara os si grasime, 1 cana de sos de soia, 1 cana de ketchup Mod de preparare: Se amesteca sosul de soia cu ketchup-ul intr-o oala, la foc mic, dupa care se introduce pieptul de pui. Se lasa la fiert cca.30 de minute (sau pana cind este pieptul de pui fiert).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 1/2 l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smantana Mod de preparare: Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sunt aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui fara piele si os, 3 felii piine, 5-6 morcovi, 1 ceapa,1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vita impanata si un os cu sita sau cu maduva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. aluat frantuzesc, 2 kg. carne, 1 os cu maduva, 1 ou, 2 buc. morcovi ... , 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca(pulpa sau cu os), 1 radacina telina, 1-2 patrunjei, 1 morcov, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - 1/2 kg pulpa de vita fara os, 125 g maduva, 1 lingura gris, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 500 g rasol de porc fara os, 400 g praz, 50 g unt, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc ... de preparare: Se alege un os de rasol cu sita si ... , si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se ... fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com