abur
Pagina 2 din 5
... broccoli, acopera si lasa la abur timp de trei minute, pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul de arahide încalzit la aburi, presara fulgi de ciocolata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ?C timp de 10 min cu aburi, dupa care inca 25 min ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... coace 10-12 min cu aburi la 220?C, dupa care se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... morcovii. Eu i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , pana ametiti de miros si aburii ce ies din oala Apoi ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de bacon se prajesc într-o cratita, dupa care se pun pe un prosop de hârtie ca sa absoarba excesul de grasime. În uleiul ramas dupa ce ai prajit baconul se caleste ceapa, apoi se adauga marul, salvia, usturoiul si fulgii de ardei iute. Se lasa 5-7 minute, dupa care se adauga o parte din supa concentrata de pui sau apa, mixând cu blenderul de mâna pâna se omogenizeaza. Se adauga piureul de dovleac, supa/apa ramasa, sare, piper si zahar, amestecând bine cu blenderul de mâna. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca aparatul de gatit cu aburi este cea mai buna metoda ... ca retetele culinare preparate la aburi nu sunt pe gustul mancaciosului ... a refuzat vehement pestele fiert la abur. Buni mi-a zis atunci: "acuma ... -am fiert la aparatul cu aburi, fierbandu-le insa numai pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si sarea. Se pune vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ingroasa cat sa acopere dosul unei linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Conopida pane este una dintre cele mai delicioase gustari pe care le cunosc! Foarte simplu si usor de facut, rezultatul este cuceritor pentru papile :)) Recomand cu multa caldura sa fierbeti conopida pe aburi, astfel incat floarea sa nu se rupa sau sa deterioreze prin fierbere traditionala. Cand conopida este fiarta, o dati prin ou si o prajiti intr-o tigaie cu ulei incins.... ...si incercati sa va abtineti sa nu o mancati pe toata inainte sa apucati sa o serviti la masa! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucurati-va de un pahar aburind, cu aroma de iarna...si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cu untul pe baie de aburi. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... ori pe razatoarea mica. Bulgur . Aburit in apa fiarta vreme de ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... viata hipocaloric, gatirea lui la abur si servirea cu un sos ... de somon la fiert, in abur, impreuna cu caperele zdrobite. Fierbeti ... vas special pentru fiert la aburi, puteti fierbe somonul la cuptor ... piper. Serviti somonul fiert la abur cu sosul de mustar si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se fac 3 blaturi de tort din cate 2 oua.Albusul batut spuma cu 2 linguri zahar, se pune 2 ling faina, 2 galebusuri si 2 linguri zahar, praf de copt.Se coc in tava unsa cu unosare sau acoperita cu foaie de copt. Be baie de abur se freaca 3 galbenusuri cu 200 grame zahar pana se ingroasa crema, apoi se ia de pe foc si se adauga untul sau margarina rama treptat si 2 linguri de cacao sau nesscafe. Se orneaza cu trandafiri.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro