abur
Pagina 2 din 5
. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Taie o bucata mare dreptunghiulara de folie de aluminiu si modeleaz-o sub forma de plic. Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de soia si mirinul, apoi asezoneaza. 2. Împatureste folia si sigileaz-o, apoi asaza într-o tava. Da la cuptor timp de 20 de minute, apoi desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez brun si zeama de lime. 3. V.N. per portie: 145 kilocalorii, 29g proteine, 4g...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... broccoli, acopera si lasa la abur timp de trei minute, pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri. - 100 g carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oala si se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ?C timp de 10 min cu aburi, dupa care inca 25 min ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... untul de arahide încalzit la aburi, presara fulgi de ciocolata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coace 10-12 min cu aburi la 220?C, dupa care se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... morcovii. Eu i-am fiert pe aburi pentru a pastra cat mai bine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si un morcov fierti in aburi taiati patratele, o lingura de patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , pana ametiti de miros si aburii ce ies din oala Apoi ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
8 oua, 250 gr. zahar pudra, 4 linguri pline faina, 120 gr. nuci (taiate cu cutitul), 60 gr. ciocolata topita pe aburi, 1 plic zahar vanilat, unt Mod de preparare: Se freaca zaharul si ciocolata calduta pana cind se ingroasa compozitia. Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se pudreaza cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Feliile de bacon se prajesc într-o cratita, dupa care se pun pe un prosop de hârtie ca sa absoarba excesul de grasime. În uleiul ramas dupa ce ai prajit baconul se caleste ceapa, apoi se adauga marul, salvia, usturoiul si fulgii de ardei iute. Se lasa 5-7 minute, dupa care se adauga o parte din supa concentrata de pui sau apa, mixând cu blenderul de mâna pâna se omogenizeaza. Se adauga piureul de dovleac, supa/apa ramasa, sare, piper si zahar, amestecând bine cu blenderul de mâna. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca aparatul de gatit cu aburi este cea mai buna metoda ... ca retetele culinare preparate la aburi nu sunt pe gustul mancaciosului ... a refuzat vehement pestele fiert la abur. Buni mi-a zis atunci: "acuma ... -am fiert la aparatul cu aburi, fierbandu-le insa numai pe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si sarea. Se pune vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ingroasa cat sa acopere dosul unei linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Conopida pane este una dintre cele mai delicioase gustari pe care le cunosc! Foarte simplu si usor de facut, rezultatul este cuceritor pentru papile :)) Recomand cu multa caldura sa fierbeti conopida pe aburi, astfel incat floarea sa nu se rupa sau sa deterioreze prin fierbere traditionala. Cand conopida este fiarta, o dati prin ou si o prajiti intr-o tigaie cu ulei incins.... ...si incercati sa va abtineti sa nu o mancati pe toata inainte sa apucati sa o serviti la masa! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucurati-va de un pahar aburind, cu aroma de iarna...si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com