Cauta in 21.294 retete
... ) sunt cea mai modesta parte a porcariilor care se savarsesc la taierea porcului. Deopotriva procedeu de extragere a grasimii de porc cat si reteta din care ... untura. Reteta de jumari de porc de mai jos contine si ... pentru culoare si aroma. Reteta: Jumari de porc Ingrediente: grasime de ... negru macinat Preparare: Grasimea de porc se taie din cutit in ... detergent) si uscate....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Taierea porcului e un moment aparte in viata gospodariilor romanesti si are ... refrigerare/congelare, doar in saptamana taierii porcului se consuma carnea proaspata ... afumatura: carne, slanina/sunca sau carnati. Una dintre cel mai iubite ... carne de porc [/readalso] Reteta: Afumarea carnii Ingrediente: carne, carnati, slanina, toba , caltabos , sangerete , etc ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cunoscuta in popor ca Ignatul porcilor. Este o zi importanta in gospodariile romanesti pentru ca singura activitate permisa in aceasta zi este taierea porcului si preparea produselor traditionale din carne de porc. Este un ritual cu care ... etc. [readalso] Afumarea carnii si a carnatilor. [/readalso] Pentru toti cei care ... materia prima: folositi carne de porc proaspata, condimente...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... obisnuit numai din carne de porc. Aceasta se poate amesteca cu ... de vita tinara, care se procura cu 2-3 zile inainte de taierea porcului si, dupa ce s-a curatat ... este mai grasa carnea de porc, sau are mai multa slanina. Carnea de porc se trece prin masina de tocat cu sita ... sarea necesara pentru carnea de porc (20 gr la Kg), zdrobindu ... va adauga pentru carnea de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... slanina pentru topit din ziua taierii porcului. Taranii culegeau jumarile cu ... masa cu porcul taiat si pregatit pentru umplut carnatii si caltabosii: bucati de carne ... : carnuri de vita sau pui, carnati (cruzi sau afumati), vin, ardei ... carne de pui) 300 grame carnati afumati 6 catei de usturoi 2 cani ... burduf Preparare: Taiati carnea si carnatii in cuburi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro