Cauta in 49.764 retete
... de ciocolata cu care imbracam amandinele. Glazura o facem asa: Incorporam toate ... in patratele si formam mini-amandinele si ornam cu ce dorim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... romul. 5. Se taie blatul de amandine in trei, se insiropeaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru blat iti trebuie: 7 oua 5 linguri apa 12 linguri faina 12 linguri zahar 2 linguri cacao 1 varf lingurita sare. Pentru crema iti trebuie: 1 cana zahar 3 oua 7 linguri cacao 200 g unt 7 linguri zahar Pentru sirop iti trebuie: 200 ml cafea (fiarta) Pentru glazura iti trebuie: 5 patratele de ciocolata menaj 5 linguri cafea fierbinte 2 linguri zahar. Pregatesti blatul asa: Bati albusurile spuma, apoi bati in continuare cu zaharul si sarea. Adaugi apa, apoi cacaua, galbenusurile batute...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Pentru blat iti trebuie: 200 g zahar 6 oua 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina (150 g) 1 lingurita praf de copt Pentru crema iti trebuie: 200 g zahar pudra 250 g unt sau margarina 100 g ciocolata neagra 75 ml frisca lichida 1 fiola esenta rom Pentru sirop iti trebuie: 100 ml apa 50 g zahar 1 lingurita cafea Pentru glazura iti trebuie: 100 g ciocolata neagra 50 ml frisca 50 g unt Pregatesti asa: Pentru blat, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana se intaresc....
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Incingeti cuptorul la 210 grade C. Imbracati cu aluat 4 forme mici de tarta, intepati aluatul de pe fundul formelor cu furculita si dati-le 5 minute la cuptor. Topiti untul, puneti-l intr-un castron impreuna cu migdalele macinate, cu zaharul si cu galbenusurile si amestecati-le bine, pana ce compozitia devine omogena. Scoateti formele de tarta din cuptor, turnati in fiecare cate o lingura de dulceata, iar peste dulceata puneti crema cu migdale. Nivelati umplutura si coaceti tartele inca 15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ml ulei, 50 ml apa, 20 ml, zahar ars, o lingurita pudra de migdale, Mod de preparare: Blatul:se separa ouale. albusurile se bat spuma cu zaharul. galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, la care se adauga zaharul ars(nici cald, nici rece). se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina in ploaie si se amesteca pana totul se omogenizeaza. se pune intr-o tava, in cuptor la temperatura medie. usa cuptorului nu trebuie deschisa 15-20 de minute....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 20 de minute la cuptor. Amandinele trebuie sa fie rumenite uniform ... de migdale. In felul acesta, amandina va putea fi rasturnata cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru blat iti trebuie: 5 oua 5 linguri zahar 4 linguri faina 5 linguri ulei 1 fiola esenta de rom 2 linguri cacao 1 praf de sare. Pentru sirop iti trebuie: 300 ml apa 200 g zahar 1 fiola esenta de rom 1 plic de capuccino cu rom. Pentru crema iti trebuie: 200 g unt 150 g zahar pudra 3 galbenusuri 1 fiola esenta de rom 3 linguri cacao Pentru glazura iti trebuie: 2 plicuri glazura de ciocolata 200 g frisca pentru decor. Pregatesti asa: Freci galbenusurile cu zaharul bine pana cand acesta se ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si gratin : Up to date, Amandine, Anoe. Din cand in cand ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... -fructe.html http://kitchenettearomas.blogspot.com/2010/02/amandine-supercalifragilistice.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... .blogspot.com/2010/04/tort-amandina.html http://adriana-lucia-dragosteainbucate ... -sanatos.blogspot.com/2010/04/amandine.html http://miculinbucatarie.blogspot.com ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... eu una din retetel e de amandine (multumesc Felis ). Am gresit putin ... de inalte...dar am facut amandine...si au fost de vis ... ...si se doarme linistit...visand amandine (cazul meu :P). Glazura se face ... pastrata se fac deasupra fiecarei amandine, niste moturi sau in cazul ... . Asa ca...indiferent de aspect..amandinele mele au fost ultra-mega ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... precum si a cumnatei mele. Tortul Amandina mi s-a parut cel mai potrivit ... de mine la prepararea prajiturii Amandina si crema de unt, aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... incercata. Nu e reteta originala de amandine insa veti cuvantul meu ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Amandinutele astea super-apetisante ii sint dedicate, cu toata dragostea, lui ... putea trai linistita numai cu amandine, atat de mult ii plac ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... e-mail sfaturi si retete culinare. amandine , amandine cu fondant , crema de ... la Bucuresti numai sa mananc o amandina! Puteti sa imi spuneti daca ... :33 Lory, ce frumoase sunt! Amandinele sunt printre preferatele mele& Super ... va intreb despre crema din amandine.Nu se pune si unt ... crema care am folosit-o la amandine nu e pe baza de unt ... -am scris in reteta La...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
pt blat 6 oua 200g zahar 4linguri apa 50ml ulei cacao 10 linguri faina 1 plic praf de copt se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu zaharul, cand s-a format o spuma tare se adauga apa. galbenusurile se freaca cu uleiul pana se deschid la culoare. se incorporam albusurile in galbenusuri panand treptat cate 2 linguri de compozitie amestecand usor. se adauga si faina, praful de copt si cacaoa compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt si se...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... am pozat minunatia asta de amandina .. hai ca noua ne-a placut ... -i chiar asa! Da am facut amandine, preferatele lui M, caruia musai vreau ... pariu ca vreti reteta la amandina... pai am scris-o pe scurt ... curand c-un tort meserias de amandina, cu rauri de ganache de ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
am Amandina e o prajitura insiropata si are o aroma buna,numele ei i-mi ... daca va mai amintiti dar amandina avea o glazura mai aparte din ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com