Cauta in 81.436 retete
... romul. 5. Se taie blatul de amandine in trei, se insiropeaza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingeti cuptorul la 210 grade C. Imbracati cu aluat 4 forme mici de tarta, intepati aluatul de pe fundul formelor cu furculita si dati-le 5 minute la cuptor. Topiti untul, puneti-l intr-un castron impreuna cu migdalele macinate, cu zaharul si cu galbenusurile si amestecati-le bine, pana ce compozitia devine omogena. Scoateti formele de tarta din cuptor, turnati in fiecare cate o lingura de dulceata, iar peste dulceata puneti crema cu migdale. Nivelati umplutura si coaceti tartele inca 15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ml ulei, 50 ml apa, 20 ml, zahar ars, o lingurita pudra de migdale, Mod de preparare: Blatul:se separa ouale. albusurile se bat spuma cu zaharul. galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, la care se adauga zaharul ars(nici cald, nici rece). se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina in ploaie si se amesteca pana totul se omogenizeaza. se pune intr-o tava, in cuptor la temperatura medie. usa cuptorului nu trebuie deschisa 15-20 de minute....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prajitura Amandina Ingrediente blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... 20 de minute la cuptor. Amandinele trebuie sa fie rumenite uniform ... de migdale. In felul acesta, amandina va putea fi rasturnata cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 gr. zahar, 300 gr. faina, 1-2 praf de copt Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul dupa care se adauga galbenusurile si faina. Se toarna compozitia in forma si se coace timp de 35 min. la 175 grade. Blatul se lasa sa se raceasca dupa care se taie 3 foi de marimi egale. Fiecare foaie se stropeste cu siropul preparat. Se unge prima foaie cu crema, se pune cea de-a doua foaie deasupra, se unge...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amandina De Cofetarie Ingrediente Blat cu zahar ars : 7 oua, 190 gr ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... si gratin : Up to date, Amandine, Anoe. Din cand in cand ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... -fructe.html http://kitchenettearomas.blogspot.com/2010/02/amandine-supercalifragilistice.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... .blogspot.com/2010/04/tort-amandina.html http://adriana-lucia-dragosteainbucate ... -sanatos.blogspot.com/2010/04/amandine.html http://miculinbucatarie.blogspot.com ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... eu una din retetel e de amandine (multumesc Felis ). Am gresit putin ... de inalte...dar am facut amandine...si au fost de vis ... ...si se doarme linistit...visand amandine (cazul meu :P). Glazura se face ... pastrata se fac deasupra fiecarei amandine, niste moturi sau in cazul ... . Asa ca...indiferent de aspect..amandinele mele au fost ultra-mega ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... precum si a cumnatei mele. Tortul Amandina mi s-a parut cel mai potrivit ... de mine la prepararea prajiturii Amandina si crema de unt, aceasta ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Amandine cu fondant si crema de ciocolata Povestea colectiei Cupola Sanctis ... . Azi am ales sa asociez amandinele cu un vin din aceasta ... de Zinfandel- fructos si intens. Amandine cu fondant si crema de ... ) 4 lg cacao 3 lg zahar caramelizat Amandine cu fondant si crema de ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... incercata. Nu e reteta originala de amandine insa veti cuvantul meu ca ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... dimensiunile dorite de fiecare; glazura o punem cu lingura pe fiecare amandina ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 300g ciocolata amaruie 300ml frisca lichida 100g zahar 1 lingurita coaja rasa de portocala esenta de rom dupa gust Pentru blat: 10 oua 10 linguri zahar 6 linguri faina 2 plicuri zahar vanilat 2 linguri cacao o priza sare Sirop: 150g zahar 200 ml apa Fondant: 300g zahar 200ml apa 2 linguri miere de albine 2 linguri cacao 4 tablete ciocolata neagra Pentru caramel: 200g zahar 60g unt 2 linguri frisca lichida Mod de...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pentru blat iti trebuie: 7 oua 5 linguri apa 12 linguri faina 12 linguri zahar 2 linguri cacao 1 varf lingurita sare. Pentru crema iti trebuie: 1 cana zahar 3 oua 7 linguri cacao 200 g unt 7 linguri zahar Pentru sirop iti trebuie: 200 ml cafea (fiarta) Pentru glazura iti trebuie: 5 patratele de ciocolata menaj 5 linguri cafea fierbinte 2 linguri zahar. Pregatesti blatul asa: Bati albusurile spuma, apoi bati in continuare cu zaharul si sarea. Adaugi apa, apoi cacaua, galbenusurile batute...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente: BLAT: 6 oua, 6 linguri zahar, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, o lingurita praf de copt, 3 linguri ulei. Sirop: 2 cani apa, 1 cana zahar, 3 felii lamaie, esenta rom. Crema: 200 g unt, 100 g zahar, 100 g ciocolata, 200 g frisca. Glazura: 100 g ciocolata, 50 g frisca. Mod de preparare: Pentru blat, se bat bine albusurile cu zaharul. Adaugam galbenusurile, unul cate unul. Adaugam treptat uleiul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cacao. Compozitia se pune intr-o...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com