Cauta in 21.294 retete
Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute. Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna. Se baga la cuptor circa 30-40 de minute. Optional se serveste alaturi de garnitura de cartofi natur cu marar verde si felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cotletul de rechin preparat la gratar este una dintre cele mai ... , cu o carne si o textura aparte, rechinul este unul dintre putinii pesti ... a fragezi si aroma carnea de rechin. Vezi aici alte retete cu ... pentru marinare. Reteta: Cotlet de rechin la gratar Ingrediente: 2 cotlete de rechin (cu tot cu piele) 3 catei de usturoi 3 linguri sos de ... amestecul obtinut mai sus. Lasati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in ... este tinar, se pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata ... functie de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul in ... este tinar, se pune la fezandat numai 2--3 ore. Carnea se curata ... functie de timpul pregatirii. Prin fezandare carnea de vinat devine mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... , folosind pesti cu textura tare (rechin, peste spada) sau fructe de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre putinii pesti (alaturi de rechin) care se preteaza la a fi ... si reteta de Cotlet de rechin la gratar .[/readalso] Reteta: Peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de orez curry Cotlet de rechin in vin Somon la cuptor ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... putin o ora ca sa se fezandeze. Mod de servire Se poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. vrabioara, sare, o lingurita ulei, cimbru Mod de preparare: Se bate vrabioara bine, pe o parte si pe cealalta, pentru a se zdrobi fibrele tari. Se unge cu un strat subtire de ulei, se infasoara rulou si se lasa la fezandat o zi in frigider. Inainte de a o frige gratar, se inlatura untdelemnul cu un servetel de masa. Se frige pe gratarul incins in prealabil, fara grasime. Cind este gata, se sareaza si se presara cu cimbru. Mod de servire Se serveste cu diverse garnituri...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mult o data. Se lasa la fezandat 48 de ore muschiul in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie ... ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mult o data. Se lasa la fezandat 48 de ore muschiul in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putin o ora ca sa se fezandeze. Se poate servi ca aperitiv ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Astfel pregatit, se lasa la fezandat 1-2 zile. Se pune in tava ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com