Cauta in 69.049 retete
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bina cartofi si apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierti, scurge-i bine de apa si stropeste-i cu putin ulei de masline, adauga sare, piper si rozmarin. Încalzeste cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tava si lasa-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau pâna capata o culoare aurie. De asemenea, îi poti înveli în foaie de aluminiu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Jamie Oliver este cel din cauza caruia imi place mie sa gatesc ... copac gatita de el. Banalul vin fiert este mult mai deosebit ... se gasesc in pachetelul pentru vin fiert de la Fuchs) se ... o lamaie iar dupa cateva minute vinul care trebuie sa fie de ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el din bucataria Irlandeza,putin mai altfel ... ,apoi se pot servi langa o friptura,snitel sau orice va place ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... Ponturi si articole Contact BlogCulinar > Dulciuri > Semifreddo cu praline a la Jamie Oliver Semifreddo cu praline a la Jamie Oliver May 16, 2011 Bogdan No Comments Tags: alune padure , inghetata ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... > Castiga un set de carti Jamie Oliver Castiga un set de ... 164 Comments Tags: carti , concurs , jamie oliver Esti prima data pe blog? Nu uita sa te abonezi ... a inceput cu un cadou special, o carte Jamie Oliver, La masa cu ... cuprinde 10 carti de la Jamie Oliver, din colectia Jurnalul National publicata de Curtea Veche. Cele 10 ... de mare 9 ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... împreuna cu un strop de vin rosu. Mai apoi, amesteca totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu limone amalfi , capsune marinate-n vin cu ghimbir si frisca din ... au vin si una dintre retetele cu pui ala lui Jamie Oliver. O sa va arat si voua ce am facut si mai ... pe care am vazut-o la Jamie Oliver: am frecat puiul cu sare grunjoasa, si la exterior si ... ierburi si am acoperit cu vin rosu, burgund. Am mai pus ... legumele ramase cu sosul de...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Se bat bine ouale. Se pun înr-o tigaie feliile de cârnaciori si cartofii pâna se calesc împreuna putin, dupa care se pun pe o farfurie. În grasimea din tigaie se adauga rozmarinul si ouale batute, iar la suprafata amestecul de cartofi cu cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor pâna ce ouale sunt patrunse. Între timp se taie ceapa în felii subtiri si se freaca bine cu sare, piper, ulei de masline si frunze de patrunjel. Se scoate omleta din cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se mixeaza untul, zaharul si coaja de lamâiei pâna se omogenizeaza ca o crema. Treptat se adauga galbenusurile si faina, apoi se toarna laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile pâna se întaresc pentru ca mai apoi sa se toarne peste compozitia obtinuta mai devreme. Toata compozitia "unita" se amesteca usor, în asa fel încât sa nu iasa aerul din spuma de albus. Urmatorul pas este coacerea. Pentru asta avem nevoie de un vas termorezistent în care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro