Cauta in 21.294 retete
Prietenii pe care i-ai onorat cu o invitatie la cocktail, nu vor uita prea repede combinatia de vodka, suc si gheata, amestecate dupa retetade mai jos. Ingrediente si cantitati: 60 ml Absolut Vodka Suc de zmeura Suc de grapefruit Mod de preparare: Toarna vodka peste gheata, intr-un pahar inalt. Amesteca alcoolul cu parti egale de suc de zmeura si grapefruit. Orneaza, apoi, cu o felie de portocale si o cireasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca marginea paharului cu o lamâie, dupa care se adauga cuburile de gheata. Turnam în pahar zeama de lamâie, romul si cola. Taiem lamâia în bucati egale si punem în pahar 2-3 felii. Pe marginea paharului punem o alta felie, pentru decor, si folosim un pai pentru a savura bautura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustat pentru prima oara acest ceai, eram hotarata sa ii fac ... ce promitea sa fie - un ceai delicios de/pentru zile de ... obisnuit la fiecare tip de ceai ). Pe langa amestecul obisnuit (care ... sunt profund dezamagita de acest ceai. Desi gustos, nu il voi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Deci da, asta e de departe cea mai simpla ciorba de cartofi ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 170 de grade Celsius. Ouale se bat cu mixerul cu putina sare, dupa care se adauga pe rând câte o lingura de zahar pâna când obtii o consistenta pufoasa. Apoi se adauga uleiul, laptele sau apa si se mixeaza bine. Faina se amesteca cu un plic de praf de copt si se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul de vanilie Bourbon si doua linguri de faina, dupa care se încorporeaza jumatate în aluat. Se toarna aluatul într-o forma rotunda,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 60 ml vodca Absolut 10 ml suc de lamaie 20 ml miere Mod de preparare: 1 . Amesteca bauturile intr-un bol inalt. 2 . Adauga apa fierbinte, garniseste cu o felie de lamaie sau un betisor de scortisoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salade Nicoise este preferata de cei din zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15 minute. Ingrediente : o salata mare, 350 de grame de rosii cherry, un castravete proaspat, patru-cinci fire de ceapa verde, doi cartofi fierti, 100 grame de fasole verde (din conserva) doua oua fierte, 200 de grame de ton maruntit, 45 de grame de ansoa, 50 de grame de masline, o legatura mica de patrunjel....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceai de bujor de munte Ceai de vara Ceai negru cu caramel Earl Grey Ceai de Kiwi si Guarana Rooibos cu Vanilie Smooth Digestion
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un cocktail reusit garanteaza o atmosfera incendiara la petrecerea pe care ai organizat-o. Prietenii tai se vor distra cu adevarat, daca ii vei imbia cu o cupa preparata dupa reteta de mai jos. Ingrediente si cantitati: 50 ml vodca Absolut 10 ml liquer de ciocolata Mod de preparare: Puneti vodca si liquerul intr-un pahar si amestecati cu cuburi de gheata. Serviti intr-o cupa speciala de Martini.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune câteva picaturi de ulei pe cateii de usturoi si înfasoara-i în folie de aluminiu. Pune bucatile de conopida, cartofi si ceapa, împreuna cu usturoiul înfasurat în folie pe o tava întinsa. Asezoneaza legumele cu ulei de masline, sare si piper. Baga tava cu legume la cuptor si lasa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. Dupa ce legumele s-au înmuiat, adauga-le într-o oala, împreuna cu supa de legume si cimbrul tocat. Scoate usturoiul din folia de aluminiu si adauga-l în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste cheesecake-ul când s-a racit complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 l lapte, 100 gr. alune, 400 gr. inghetata de vanilie, 250 ml votca Mod de preparare: Se fierbe laptele. Cind clocoteste, se pun alunele prajite, decojite si pisate. Se ia laptele de pe foc si se lasa acoperit o ora. Mod de servire Se serveste rece, in pahare de cocktail, in care se pune cite o lingura de inghetata si votca (circa 40 ml) si se amesteca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un dulce foarte iubit si raspandit in copilaria mea. Era dulceata din gutuile, culese in toamna tarzie . Bunica culeagea din copac fiecare gutuie cu mare atentie si le lasa o mica crenguta .Dupa aceaia le lasa pe ziare intinse in Casa Mare , ca sa se coaca mai bine , sa fie ferite de bruma si sa nu faca pete pe ele . Asa ne spunea ea, pentru a primi o dulceata gustoasa si frumoasa sa nu uitam sa facem si noi la fel cand vom creste mare. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ca sa obtii cafeaua perfecta pentru dimineti somnoroase, foloseste un ibric, o cafea macinata de calitate si putin zahar, de preferat brut. Proportiile sunt foarte importante, asa ca pentru o ceasca obisnuita ar trebui sa folosim aproximativ 170-180 ml apa si 2 lingurite de cafea. Pentru ibric, cafeaua trebuie sa fie macinata fin si de preferat chiar înainte de a o pune la fiert. Pune cafeaua în ibric înainte ca apa sa dea în clocot, astfel îsi va pastra mai bine aroma. Focul trebuie sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... desert, dar si de digestiv: cocktailul COLONEL. Un amestec aproape suav ... de preparare: Intr-o cupa de cocktail se pune inghetata de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Povestea vine maine, ca acum am in fata un pahar de vin din ananas si passion fruit si-s moarta de curioasa ce gust are.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com