Cauta in 140.519 retete
... asta:) ), caltabosul, numit regional si cartabos sau calbasi/galbaji, este o specialitate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
inima de porc plamani de porc grasime de porc Intestinul gros de la porc 2-3 cepe 300g orez cimbru ienibahar maghiran sare piper
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
Ingrediente necesare Ingrediente: Asa facem noi caltabosii: 6 kg limba porc 3.5 kg orez 1 cap de porc ficatul, inima, plamanul de la porc sare, piper, cimbru, ienibahar mate Preparare: Se pune orezul spalat la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se spala si se strecoara. Separat fierbem limba, capul, ficatul, inima in apa in care punem sare, piper boabe. Dupa ce este totul fiert il scoatem, curatam limba, scoatem venele mari cartilaginoase din ficat, plaman, il portionam si apoi il dam prin...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... totul bine si se umple cartabosul. Se pune sa fiarba 10 ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... 2-3 fire de la afumatoare), ba cartabos, ba sangerete, ba toba si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
In dimineata de Craciun am fi tentati sa sarim din nou pe porcarii: jumari, piftie, cartabos. Dar hai sa le lasam deoparte anul acesta si a ne incepem ziua de Craciun cu o reteta mai simpla si mai aromata: waffe cu miere si iaurt si bineinteles, cu dulceata de smochine (multumesc mama soacra) si smochine proaspete. Nu va fie teama sa diversificati putin retetele culinare pentru Craciun si sa incercati ceva nou! Ingrediente: - 3 linguri de unt topit - 1 cana de faina alba -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com