Cauta in 67.656 retete
... Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub ... admiteti stropirea cu supa de carne prin supapa. Dupa ce compozitia ... marunt usturoiul si amestecati cu carnea. 8. Decorati platourile cu morcovii si ... ) si frunze de patrunjel. 9. Aranjati carnea taiata in strat uniform pe ... de pe suprafata supei de carne si strecurati lichidul. 11. Turnati ... Japonia...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata marunt se inabusa sub capac pana devine sticloasa, se presara boia, se adauga carnea taiata cuburi, oasele si zarzavatul ... adauga condimentele si se fierb la foc mic, sub capac. Cand carnea este aproape moale, se adauga cartofii taiati marunt ... cand se inmoaie cartofii. - 400 g carne macra de vita, 250 g oase ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... apa cat sa le acopere si se pun la fiert sub capac, la foc mic. Cateva bucati de broccoli se scot si ... , 1 lingura de faina, 2 cuburi de supa de carne, piper alb macinat ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... . 2 Intr-o cratita medie se pune carnea de pui, gelatina, frunza de ... . 3 Cratita in care am pus carnea are aproximativ 3 litri. Mai luati ... . Aveti grija sa fie apa sub cratita mica, dar sa nu ... focul mic,mic, puneti un capac pe toata constructia si lasati asa 3 ore. Carnea va lasa sucul propriu si ... , puneti direct usturoiul maruntit in carne - vedeti mai jos. Zeama o...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Iti trebuie: 1 l zeama concentrata de carne de pui 6 cepe 2 morcovi 500 ... foc, intr-o oala, zeama de carne si, cand clocoteste, adaugi ceapa ... morcovii. Acoperi oala cu un capac si lasi sa fiarba incet ... lasi sa fiarba, tot cu capac si la foc mic, alte ... de 3 minute, apoi le tii sub jetul de apa rece si ... dovleceii, ii fierbi incet fara capac, circa 5 minute si ii clatesti ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... iti trebuie: 2 cepe 400 g cubulete carne de vita 1 lingurita boia 2 linguri ... pe foc acoperite cu un capac. Cand sunt gata si au fiert, se trec sub un jet de apa rece ... doua minute, adaugi cubuletele de carne, condimentezi cu sare si piper ... adaugi apa cat sa acopere carnea. Pui vasul din nou la ... papricasul pe foc pana cand carnea devine frageda. Servesti papricasul de ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... si amestecati-le bine. Adaugati carnea taiata bucatele (cuburi), amestecati din nou, acoperiti vasul cu un capac si lasati carnea sa se marineze la rece, cel putin 6 ore ... . Montati frigaruile alternand bucatile de carne marinata cu rondele de dovlecei ... pe gratar (eventual in cuptor, sub gril), intorcandu-le mereu, si ... de ardei si branza. - 900 g carne de vita, 2 dovlecei, 12...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pipereaza, se acopera vasul cu capac si se tine 30 min ... dente", nu moale). Se baga sub un jet de apa rece ... se lasa sa se raceasca. Carnea (de curcan sau vitel) se ... 3 mm. (Poate sa fie si carne din friptura.) Pe un platou, se aseaza fasolea si carnea si deasupra se toarna o parte din ... . - 125 g piept de curcan (sau carne slaba de vitel), 150 g ton ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un vas cu unt si putina apa si se rumeneste sub capac. Se stinge cu vin si coniac si se mai lasa ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... se prajeste in ulei. Cand carnea este gata, se stinge cu ... gustul de sare si se lasa sa fiarba 40 min. sub capac. Se curata portocalele, se desfac in felii, se scot samburii ... min. Se adauga portocalele la carne si se mai da un ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt ... calesc in ulei, se pune putina apa si se fierb sub capac, pana ce s-au inmuiat, se adauga mazarea scursa de zeama ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita ... timp de circa 2 ore. Cand carnea este fiarta, se scot scobitorile ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... am optat pentru una facuta sub capac, la foc mic. Reteta o am de la Marga, mama finutei ... - 300 ml apa Se condimenteaza carnea cu putina sare si piper ... incinge uleiul si se prajeste carnea 2-3 minute pe fiecare parte si ... toarna apa si se pune capacul. Friptura se fierbe la foc mic, sub capac, pentru 2 ore. Dupa cele 2 ore se scoate carnea si...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Tai carnea in cuburi de 2 cm. Ceapa taiata marunt o calesti in ulei pana devine aurie, o iei de pe foc, adaugi paprica, apoi carnea si amesteci 1-2 minute, adaugi sarea si calesti sub capac la fo ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Mod de preparare reteta Se prajeste ceapa data pe razatoare in unt, se tavalesc bucatile de carne, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se toarna vinul peste ele. Se adauga foaia de dafin, ardeiul si se inabusa sub capac la foc mic. Se adauga smantana amestecata cu faina, se mai da un clocot si se serveste cu garnitura de orez inabusit cu patrunjel verde. Se serveste cu salata Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere. Se adauga usturoi sau ceapa. Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava. Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea. Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se cresteaza soricul de pe cotlet, se sareaza carnea prin crestaturi fara sa ajunga pe soric. Se asaza cotletul intr-un vas cu putina apa si usturoi si se inabusa sub capac la cuptor. Crestaturile se ung cu usturoi si bere. Se indeparteaza capacul, se unge cu soric afumat, se stropeste cu bere si se frige pana se rumeneste. Se taie felii si se serveste cu cartofi prajiti si varza calita. Va dorim pofta...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea se degreseaza si se taie in cuburi. Se prajeste in unt pana se albeste si se stinge cu lapte, cat sa o acopere. Se sareaza, se adauga ceapa in care s-au infipt cuisoare si se inabusa sub capac la foc foarte mic, amestecand din cand in cand. inainte de a fi servita, se indeparteaza ceapa si se serveste cu garnitura de orez inabusit. Se servesc cu pireu de cartofi sau cu orez inabusit. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de preparare reteta Se macina carnea impreuna cu zarzavatul si se ... condimentele. Se fierbe la foc mic, apoi timp de o ora sub capac, dupa care se toarna deasupra 100 ml apa rece. Se ... toarna zeama. Din zarzavatul si carnea ramasa se poate prepara un ...
Reţetă de pe www.retete-online.com