Cauta in 64.172 retete
... parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt ... calesc in ulei, se pune putina apa si se fierb sub capac, pana ce s-au inmuiat, se adauga mazarea scursa de zeama ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita ... timp de circa 2 ore. Cand carnea este fiarta, se scot scobitorile ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... am optat pentru una facuta sub capac, la foc mic. Reteta o am de la Marga, mama finutei ... - 300 ml apa Se condimenteaza carnea cu putina sare si piper ... incinge uleiul si se prajeste carnea 2-3 minute pe fiecare parte si ... toarna apa si se pune capacul. Friptura se fierbe la foc mic, sub capac, pentru 2 ore. Dupa cele 2 ore se scoate carnea si...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Tai carnea in cuburi de 2 cm. Ceapa taiata marunt o calesti in ulei pana devine aurie, o iei de pe foc, adaugi paprica, apoi carnea si amesteci 1-2 minute, adaugi sarea si calesti sub capac la fo ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Mod de preparare reteta Se prajeste ceapa data pe razatoare in unt, se tavalesc bucatile de carne, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se toarna vinul peste ele. Se adauga foaia de dafin, ardeiul si se inabusa sub capac la foc mic. Se adauga smantana amestecata cu faina, se mai da un clocot si se serveste cu garnitura de orez inabusit cu patrunjel verde. Se serveste cu salata Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se tapeteaza fundul unui vas de fonta cu grasime de gasca, se asaza ficatul si se adauga atata zeama de carne cat sa-l acopere. Se adauga usturoi sau ceapa. Se fierbe sub capac 20-30 de minute. Se scoate ficatul si se asaza pe o tava. Zeama ramasa se fierbe pana scade de tot si ramane numai grasimea. Se ia de pe foc, se presara boia si se toarna peste ficat. Se serveste rece. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se cresteaza soricul de pe cotlet, se sareaza carnea prin crestaturi fara sa ajunga pe soric. Se asaza cotletul intr-un vas cu putina apa si usturoi si se inabusa sub capac la cuptor. Crestaturile se ung cu usturoi si bere. Se indeparteaza capacul, se unge cu soric afumat, se stropeste cu bere si se frige pana se rumeneste. Se taie felii si se serveste cu cartofi prajiti si varza calita. Va dorim pofta...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea se degreseaza si se taie in cuburi. Se prajeste in unt pana se albeste si se stinge cu lapte, cat sa o acopere. Se sareaza, se adauga ceapa in care s-au infipt cuisoare si se inabusa sub capac la foc foarte mic, amestecand din cand in cand. inainte de a fi servita, se indeparteaza ceapa si se serveste cu garnitura de orez inabusit. Se servesc cu pireu de cartofi sau cu orez inabusit. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de preparare reteta Se macina carnea impreuna cu zarzavatul si se ... condimentele. Se fierbe la foc mic, apoi timp de o ora sub capac, dupa care se toarna deasupra 100 ml apa rece. Se ... toarna zeama. Din zarzavatul si carnea ramasa se poate prepara un ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se prajeste ceapa data pe razatoare in ulei incins, se tavalesc bucatile de carne de pui, se adauga pasta de rosii, vinul, usturoiul si condimentele. Se fierb la foc mic sub capac. Se servesc cu garnitura de spaghete. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea se taie in bucati lungi, groase de un deget si late de doua degete, fiecare bucata se impaneaza cu slanina, se freaca cu sare si piper. Ceapa tocata marunt se prajeste sub capac, se adauga carnea, rosiile si ardeii taiati felii. Se fierb inabusit cu putina apa (sau cu vin rosu) pana scade sosul. Carnea se asaza in mijlocul platoului, iar imprejur galustele, si se presara...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea curatata de pielite se impaneaza cu usturoi, se asaza intr-un vas termorezistent si se toarna ulei incins deasupra. Se inabusa sub capac cu putina apa pana se inmoaie si scade zeama. Carnea se scoate si se amesteca grasimea ramasa cu pasta de rosii, faina si apa si se mai da un clocot sa se ingroase. Carnea taiata felii se asaza din nou in sos si se incalzeste fara sa fiarba. Se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de apa si se adauga carnea taiata in bucati mai mari, rosiile si ardeii, se sareaza, se pipereaza si se fierbe sub capac aproximativ 1 ora. Se adauga varza taiata fideluta si se lasa ... fiarba in continuare, pana cand carnea este aproape moale, si se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... la cimbru. Coditele si boabele se fierb in apa sarata, sub capac, aproximativ 1/4 ora. 2. Rosia se cresteaza. Se opareste cu apa fierbinte ... condimenteaza cu sare si piper. 4. Carnea se prajeste in unt, pe ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se infierbanta untul si se trec bucatile de carne prin el, se adauga sparanghelul curatat si taiat bastonase, putina apa, un praf de zahar, sare si se inabusa la foc mic, sub capac. Cand carnea este moale, se face un rantas alb din untul ramas si din faina si se stinge cu apa rece. Se adauga smantana, se toarna peste carne si se mai da un clocot. Se serveste cu garnitura de orez Va...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... cand este fierbinte se asaza carnea, foaia de dafin si se inabusa sub capac. Carnea moale se taie felii, se asaza la loc in zeama ... . Cand s-au rumenit, se adauga carnea dezosata si sarata, se stropeste ... otet, se presara chimen si se toarna vin. Se inabusa sub capac pana scade zeama. Va ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... razatoare, se adauga bucatile de carne de pui si se mai ... si ardeiul taiate bucati, putina apa si sare. Se fierb sub capac la foc mic, amestecand sa nu se prinda de fund ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Puiul taiat in jumatate, frecat cu sare si piper, se prajeste in ulei, se adauga zarzavatul taiat in patru si ceapa, se toarna vinul si se inabusa sub capac. Se pune ardeiul rondele si se prajeste la foc iute in continuare, apoi se scoate puiul, se taie in bucati, iar sosul se trece prin sita, in afara de ardei. Se pun bucatile de carne la loc, se asaza deasupra ardeii inabusiti si se serveste cu garnitura de cartofi....
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Ceapa taiata marunt se caleste sub capac si cand este sticloasa se adauga carnea taiata fasiute subtiri si se fierbe inabusit cu putina apa la foc mic. Cand este aproape moale se sareaza, se condimenteaza cu maghiran si se lasa pe foc pana devine moale. Zeama se leaga cu faina frecata cu smantana, se mai lasa sa dea cateva clocote si se serveste cu spaghete. Se garniseste cu garnitura de cartofi. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se prajeste ceapa tocata marunt in ulei sub capac, se presara cu boia, se invart in ea feliile de carne, batute subtiri. Se caleste pe jumatate fiarta cu putina apa, se adauga ardeii taiati rondele, rosiile, varza taiata felii si, peste 10 minute, cartofii curatati si taiati cuburi. Se caleste totul cu putina apa, pana cand se inmoaie, se prajeste pana cand scade zeama si se serveste. Se serveste cu salata. Va dorim...
Reţetă de pe www.retete-online.com