Cauta in 139.626 retete
... Carasul proaspat se curata de solzi,indepartam capul si scoatem intestinele ... malai si se pune la prajit in ulei incins si se ... bine pe ambele parti.Deoarece carasul pe care eu l-am avut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cei 4 carasi se spala si se dau cu praf de sare ... . Pe rand luam cate un caras(carasul poate fi crestat pe ... care se pun cate 2 la prajit. Am specificat numarul ca sa ... cat de mari sunt carasii iar pestii(carasii) au fost prinsi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc pestele cu o zi inainte. Il curat de solzi, intestine si urechi apoi il spal sub jet de apa rece dar nu foarte mult. Il sterg cu un prosop curat de bucatarie dupa care il condimentez bine pe toate partile. Ca sa se prinda ingredientele mai bine il puteti unge cu putin ulei de masline. Se introduce la frigider pana a doua zi cand il preparam. Se face un mujdei din usturoi : se freaca usturoiul pisat la mojar cu putina vegeta si galbenus. Adaugam treptat cate putin ulei de masline...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Bucatile de caras se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina. Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou . Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi. POFTA BUNA!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pestele se curata de solzi, se despica si i se scot matele si urechile. Se spala in cateva ape, apoi se scurge bine de apa. Se amesteca intr-o farfurie malaiul cu faina si condiment pentru peste. Se presara condiment pe exteriorul si in interiorul pestelui, apoi se tavaleste fiecare bucata de peste prin amestecul de malai si faina. Se pun cu grija bucatile in uleiul incins si se prajesc, apoi se scot pe un prosop din hartie, pentru inlaturarea excesului de grasime. Se serveste cu mujdei de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mai departe! Ingrediente: ardei iute caras crap malai mujdei peste ulei ... si desavarsita in Delta Dunarii, pestele  de regula, caras sau crap  prajit in crusta de malai are o dulceata aparte si ... preparare: 1 ora Ingrediente: 2,5-3 kilograme de caras sau crap 200 grame malai 500-600 ml ulei, pentru prajit 2 linguri de sare pentru servire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... foc mic.se adauga pestele prajit,se potriveste gustul de sare ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata pestele de solzi, se eviscereaza, se spala, se tavaleste prin faina si se prajeste. TIPS. Daca-l crestezi pe spate la jumatate de centimetru, atunci scapi si de deranjul oaselor, care, fragmentate asa, se inmoaie la prajit Mujdei: Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu o rosie mare data pe razatoare...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... din ulei intr-o tigaie si prajiti bucatile de peste pe ambele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Cuvinte cheie: ardei iute , biban , caras , crap , peste , rosioara , saramura Ingrediente ... 150-200 g fiecare (biban,rosioara,caras etc), sare. Mod de preparare ... prea multa sare. Cind sunt prajiti, pestii se pun pe o planseta ... fel si din pesti mari, prajiti la gratar sau la protap ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... 150-200 g fiecare (biban,rosioara,caras etc) sare: dupa gust , Mod ... prea multa sare. Cind sunt prajiti, pestii se pun pe o planseta ... fel si din pesti mari, prajiti la gratar sau la protap ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... 150-200 g fiecare (biban,rosioara,caras etc), sare. Mod de preparare ... prea multa sare. Cind sunt prajiti, pestii se pun pe o planseta ... fel si din pesti mari, prajiti la gratar sau la protap ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 6 carasi maricei sare faina ulei lamaie Mod de preparare: Fiecare caras l-am curatat de mate, i-am spalat ... foc. In timp ce uleiul se incingea, am pregatit carasii pentru prajit. In tigaie imi incapeau doi carasi. Am luat doi carasi si i-am dat ... in tigaia incinsa si i-am prajit pe ambele parti. La fel ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pestele il poti pregati cu o zi inainte. Il curat de solzi, intestine si urechi apoi il spal sub jet de apa rece dar nu foarte mult. Il sterg cu un prosop curat de bucatarie dupa care il condimentez bine pe toate partile. Ca sa se prinda ingredientele mai bine il puteti unge cu putin ulei de masline. Se introduce la frigider pana a doua zi cand il preparam. Se face un mujdei din usturoi : se freaca usturoiul pisat la mojar cu putina vegeta si galbenus. Adaugam treptat cate putin ulei de ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: Pentru 1portie 2bucati caras,150g unt,sare, faina, Mod de preparare: Curatam pestele il lasam la scurs bine ,apoi dam cu sare pe el si-l prajim in unt. Servim cu usturoi
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Pentru caras prajit  dureaza ceva mai mult curatatul pestelui, in rest prepararea dureaza destul de putin. Carasul are o carne dulce, iar crusta exterioara formata prin prajire devine crocanta si delicioasa! INGREDIENTE: caras, sare, malai si faina in proportii egale. PREPARARE: Pestele se curata de solzi si intestine. Se spala bine, se lasa sa [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Cel mai simplu mod de-a gati pestele vad ca nu l-am postat . Am folosit caras prins in Delta de sotul meu ( mii de pupici :)).Ingrediente:peste, sare, piper, faina de porumb ( malai), uleiCuratam pestii de solzi si intestine (pestii proaspeti ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
... faina/malai si o punem la prajit in tigaie) Feliem usturoiul si ... a dat in clocot adaugam pestele (prajit sau copt intre timp) si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se curata pestele,se spala si se usuca cu un servet curat. se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza cu sare si piper apoi se prajeste in putin ulei pe ambele parti. separat se caleste usor ceapa tocata marunt in ulei de masline,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii si se lasa pana scade zeama pe care o lasa ciupercile. se stinge cu vin alb,se condimenzeaza cu cimbru,sare si piper ,se pun si cateii de usturoi taiati pe lung si se adauga pestele deasupra . se lasa sa se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... peste proaspat sau congelat (macrou, caras, etc) lapte lamaie condimente (sare ... , pestele nici crud nici foarte prajit sau uscat. Pentru mamaliga se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com