Cauta in 75.920 retete
... mai raman dupa ce impachetezi sarmalele, adica le toci marunt. Jumatate ... fundul oalei in care fierbi sarmalele si jumatatea cealalata o pui deasupra ... ultimul strat de sarmale. Intre timp speli carnea si apoi o toci ... castron 150 ml apa la 100 g orez. Apa adaugata ajuta la ... pe fundul ei jumatate din cantitatea de varza tocata, cateva bucatele ... de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de porc fara os 4-5 kg de varza acra 4 cepe 100 de grame de pasta de ... , boia de ardei, jumatate din cantitatea de piper pisat, cimbru si ... . Din compozitia de carne de porc se fac sarmalele. Se ia foaia de varza, se ... imprejur, pe margine, se aseaza sarmalele. In mijloc se pune costita ... restul de varza tocata. Peste sarmale se pune pasta de rosii ......
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... : 1 kg carne tocata de porc ( sau porc si vita-cantitati egale ) 110 grame orez 3 frunze ... porc bulion/pasta de tomate 100 grame varza acra piper sare(o lingura) Preparare: Se alege carne ... de vita, in cantitati egale. Carnea tocata se amesteca cu orezul ... si astfel se formeaza sarmaua. Sarmalele se fierb in recipiente mari ... melc. Peste ultimul strat de...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... : frunze de vita conservate 500 g carne tocata 50 g orez 2 cepe sare ... cand in cand cate putina apa, pana la epuizarea cantitatii de 100 ml. Compozitia din tigaie ... , strangandu-se bine la capete. Dupa epuizarea intregii cantitati se aranjeaza sarmalutele intr-un vas incapator care sa poata fi ... in cuptorul aragazului pana cand sarmalutele s-au fiert. Se servesc impreuna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... 1/2 kg carne de porc 200 g ceafa de porc afumata 50-100 ... , deoarece carnea afumata si varza lasa destula. Pentru fiertul sarmalelor se pregateste o oala de 4-5 litrii. Jumatate din cantitatea de varza tccata se aseaza in oala si peste ea sarmalele, in randuri suprapuse; deasupra se ... un plus de aroma, printre sarmale se pot pune bucati de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... ; 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de porc afumata, 50-100 ... este carnea grasa, se adauga 150 ml apa pentru 100 g orez, iar daca este carne slaba, 200 ... subytiri, ca fideaua. Pentru fiertul sarmalelor se pregateste o oala de 4-5 l, ca ... in foc cind fierb. Jumatate din cantitatea de varza tocata. Printre sarmale se pot ... se pune pana la...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... este carnea grasa, se adauga 150 ml apa pentru 100 g orez, iar daca este carne slaba, 200 ... subtiri, ca fideaua. Pentru fiertul sarmalelor, se pregateste o oala de 4-5 l, ca ... foc cand fierb. Jumatate din cantitatea de varza tocata se aseaza ... taiat marunt, iar, pentru culoare, 100 ml suc de rosii, care ... se pune pana la jumatatea sarmalelor, deoarece...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vita, in cantitati egale. Carnea tocata se amesteca cu orezul ... de dafin taiate marunt si 100 ml de apa. E foarte important ... selectandu-se bucatile in care carnea poate sa fie impachetata cu ... si astfel se formeaza sarmaua. Sarmalele se fierb in recipiente mari ... melc. Peste ultimul strat de sarmale se pun apa (in asa fel incat sa acopere sarmalele),...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... Cca 150 g carne tocata (din resturi de friptura sau carne fiarta), 1/2 kg spanac, 100 g brinza telemea ... -200 ml brinza telemea, 100-200 ml smintina, un ou, 50 ... masina de tocat impreuna cu carnea, se amesteca cu brinza rasa ... umple clatitele, impachetindu-le ca sarmalele si asezindu-le intr-un ... rece, sau cu jumatate din cantitatea de lapte si jumatate din...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... curcan pentru ca dupa atatea sarmale si carnati de porc se ... din caloriile surorii sale din carne de porc. Ca preparare, sunt ... sau doua, in functie de cantitatea pregatita. Ingrediente:  aripi de curcan ... intr-o oala mai mare (la cantitatile mentionate, eu am pus aproape ... a scazut practic la jumatate). Scoateti carnea pe o farfurie, adaugati usturoiul maruntit ... (din cel care a fiert...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... vitamine din compexul B.Contine o mare cantitate de celuloz in coaj,energizant ... deasemenea in cantitti mari. Fiecare 100 gr.contine 6 gr.fibre, majoritatea ... poate folosi la prepararea chiftelelor, sarmalelor, pilafurilor, fiind un bun inlocuitor pt. carne. Boabele de nut fierte si ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... isprava asta aromata, o rasturnati peste carnea tocata. Apoi adaugati asa... 1 lingurita ... -o vorbim, da !? Fix pentru cantitatea asta de sarmale... e musai. Ca bulionul ... ? Aici am jumatate din cantitatea de sarmale. Vasul e mic, iar timpul ... pentru cuptor si intreaga cantitate de sarmale insiruita acolo. Dupa ce ... mai sus, 2 pentru jumatate...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... 1/2 kg carne de porc 200 g ceaf de porc afumat 50-100 ... este carnea grasa, se adaug 150 ml ap pentru 100 g orez, iar dac este carne slab, 200 ... a rmas liber. mpachetate n acest fel, sarmalele nu se desfac la fiert ... subiri, ca fideaua. Pentru fiertul sarmalelor, se pregtete o oal de 4-5 l, ca ... n foc cnd fierb. Jumtate din cantitatea de varz...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 5 kg) : carne de vita calitatea I 2,400 kg; untura 0,100 kg sau ulei 0,100*) 0,100 kg; ceapa 0,500 kg; orez 0,500 ... untura. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se taie bucati ... . Tehnica prepararii Ceapa se inabusa in 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Carnea si...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de porc ... se dilueaza in 100 ml apa. Tehnica prepararii Carnea tocata se ... ruloului se introduc in interior. Sarmalele astfel preparate se asaza una ... peste sarmale. Ceapa (50 g) se inabusa, in untura cu 100 ml ... peste sarmale, completandu-se cu zeama de varza sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de porc ... , ceapa 0,150 kg, telina radacina 0,100 kg, bors **) 1,000 l sau sare ... respectiva PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se taie bucati ... . Din aceasta compozitie se portioneaza sarmalute (cate 6 la o portie) si se invelesc in foi de spanac. Sarmalutele se asaza intr-o cratita de ... , 20...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de porc ... . Faina se cerne. Tehnica prepararii Carnea tocata se amesteca bine cu ... si se introduc in interior. Sarmalutele astfel preparate se asaza intr ... minute si se paseaza peste sarmalute. Sarmalutele se fierb impreuna cu ... sfarsitul fierberii. Prezentarea si servirea Sarmalutele in foi de vita...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de porc ... se dilueaza in 100 ml apa. Tehnica prepararii Carnea tocata se ... ruloului se introduc in interior. Sarmalele astfel preparate se asaza una ... peste sarmale. Ceapa (50 g) se inabusa, in untura cu 100 ml ... peste sarmale, completandu-se cu zeama de varza sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc ... pt. o portie de produs finit : sarmale 180 g; varza 230 g. PROCES TEHNOLOGIC ... curata, se spala; jumatate din cantitate se taie in felii si ... se dilueaza cu 100 ml apa. Tehnica prepararii Carnea tocata se ... , orez si apa rece (circa 100 ml). Compozitia obtinuta se imparte ... taiata...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime - cantitate bruta pt.10 portii: carne de porc ... , ceapa 0,150 kg, telina radacina 0,100 kg, bors **) 1,000 l, sare de ... respectiva PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se taie bucati ... . Din aceasta compozitie se portioneaza sarmalute (cate 6 la o portie) si se invelesc in foi de stevie. Sarmalutele se asaza intr-o cratita de ... 20...
Reţetă de pe www.retete-online.com