Cauta in 139.547 retete
Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de lucru,asezam umplutura si rulam.Taiem ruloul cam la fiecare 5 cm.Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina si asezam pateurile pe care le ungem cu ou.Dam la cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca mic dejun.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
200 g unt (osanza sau untura), 200 g zahar, 3 oua, 3 linguri lapte, 3 linguri ... mari si de consistenta smantanii. Aluatul obtinut se pune in folie ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... tocat carnea. Daca nu avem osanza putem folosi untura de porc ... o omogenizam bine de tot cu osanza, apoi o impartim in 3 parti egale ... , vinul si sarea facem un aluat pe care il framantam bine. Intindem foaia de aluat cam de 4 mm si o ungem cu untura ... ori. Dupa fiecare data, punem aluatul in camara la rece, nu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mijloc. In adancitura am pus osanza, coaja de lamaie si portocala ... l-am adaugat peste faina cu osanza. Am pus si cele 2 oua si am framantat bine un aluat elastic dar nu moale. L-am ... infainat masa si am intins aluatul. Am incercat sa formez cercuri ... multumita :)). Am umplut bucatile de aluat cu finetti si am rulat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pus faina cernuta. Am adaugat osanza si sarea. Am amestecat pana cand am obtinut un aluat nisipos. Intr-un bol mai ... creasca putin. Am adaugat in aluatul nisipos 2 oua, laptele cu drojdia ... framantat din nou pana tot aluatul este omogen si tare (ca ... 30 de minute. Am impartit aluatul in 4 si am intins fiecare ... pe masa infainata. Foaia de aluat nu trebuie sa fie prea ......
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mai larg pentru a putea framanta aluatul. facem in mijloc o gaura si ... de rom. se framnta un aluat pana se formeaza basici si ... se inmuaie usor. dupa ce aluatul a crescut in impartim in cate ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... sus). Secretul acestor cornulete este aluatul. Ruda a aluaturilor frantuzesti cu unt ... de grame de untura (sau osanza de porc trecuta prin masina ... faina. Framantati pana se omogenizeaza aluatul si se desprinde de degete ... si pentru a obtine fragezime. Inveliti aluatul intr-o folie alimentara (sau intr ... de grade (foc mediu). Impartiti aluatul in 4 bucati egale. Cu exceptia ... , pe rand,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de mai sus... cu: executati aluatul acoperisului la modul asta: amestecati ... eu am provizii serioase de osanza... si garantat e mult mai grozava ... nu de-a pe afara! Scoateti aluatul din congelator, intindeti o foaie rotunda ... ... Incropiti deasupra niste modele... ca aluatul e exact pentru tavita asta... si ... bagare de seama... Cand intindeti aluatul peste tava aveti grija sa ... -si verse...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro