Cauta in 16.330 retete
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr somon afumat 200 gr crema branza 1 castravete 1 ceapa rosie cateva fire marar 2-3 linguri zeama de lamaie caviar german sare de mare piper alb Mod de preparare Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
In cele mai multe locuri si cele mai multe situatii, felul in caremananci iti descrie stilul. Cu alte cuvinte, probabil ca putini vor sta in preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare si drumul pana la curatatorie. Caviarul Daca acesta iti este servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider Ingrediente 6 felii paine prajita 200 gr cascaval 200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc) 4 oua 100 ml lapte 50 gr unt topit 1 legatura ceapa verde marar si patrunjel sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase Se bat bine ouale cu un praf de sare...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente pentru omleta cu ardei: 6 oua 200 gr cascaval 2 ardei capia sare si piper pentru omleta cu verdeturi: 6 oua 200 gr telemea oi 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar sare si piper Mod de preparare Batem ouale si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt . Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa . Amestecam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -l, taiati-l felii si serviti-l ca aperitiv, cu un sos vinegreta, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa in unt , se adauga usturoiul, dupa ce s-a calit putin se adauga ardeiul si ciupercile, se mai calesc 5 min., dupa care se adauga coniacul si se reduce focul. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa ce s-au condimentat cu sare si piper. Smintina se omogenizeaza bine cu ouale, boiaua, sare, piper si lapte la sfirsit. Intr-o tava rotunda (se poate taia mai frumos, ca si feliile de tort) se pune aluatul, peste care adaugam compozitia cu ciuperci si apoi cea cu oua. Razuim ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare. Se taie ceapa solzi fini. Se rumenesc repede in ulei incins, se scot cu spumiera. Se sareaza si se pipereaza. Sint foarte gustoase ca aperitiv sau se servesc garnitura la friptura, chiftele, pirjoale, etc. - 1/2 kg morcovi, o capatina telina, 1/2 kg cartofi, 100 ml ulei, o ceapa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor. - Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare. Pentru umplutura: 1/2 kg telemea, 100 g unt, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati vinetele de coaja taiati-le felii in lung si dati-le cu sare. Lasati-le intr-o strecuratoare mare 30 min ca sa se duca gustul amarui, apoi le spalati si le stoarceti de apa. Le prajiti in ulei incins. Caliti putin ceapa. Adaugati orezul si continuati calirea. Stingeti cu vinul alb si turnati zeama de legume. Lasati orezul sa fiarba pina se resoarbe toata zeama. Adaugati crevetii si patrunjelul, sarea si piperul si amestecati usor. Puneti jumatate din feliile de vinete intr-o tava ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate miezul de la franzela, avand grija sa se pastreze intacta coaja, se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma, cu celelalte ingrediente date prin masina de tocat si cu ceapa, sarea, piperul si mustarul. Cu pasta obtinuta se umple painea bine si se da la rece. Cand se serveste, se taie felii. - 1 franzela lunga, 1 ceasca lapte, 150 g unt, 100 g sunca, 100 g limba afumata, muschi tiganesc sau file, 100 g cascaval, 1 lingura mustar, 1 lingura ceapa tocata fin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dragii si dragele mele, va multumesc din suflet pentru urarile primite de la voi de Sarbatori si pentru ca m-ati urmarit inca un an. Va doresc si eu un an excelent, cu realizari si surprize cat mai multe si numai placute. Desi aparitiile mele culinare pe blog in anul ce a trecut au fost sporadice, am constatat ca audienta blogului a ramas constanta, fapt pentru care inca o data va multumesc.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari. - 1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30 min. Se curata varza, se spala, se scoate cotorul si se taie marunt. In uleiul de masline incins, se calesc ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam varza si supa si fierbem totul pe foc mic 20 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda cu diametrul de 26 cm. Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita se incinge uleiul si se caleste ceapa, la foc mic, pana ce se inmoaie. Se adauga ardeii si se dunstuiesc si ei 5 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se incorporeaza rosiile si zaharul, se face focul mai mic si se fierb legumele inca 8 minute - cu capac. - 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, 2 ardei grasi rosii taiati cubulete, 1 ardei gras verde taiat fasii, 4 rosii mari curatate de pielita si taiate marunt, 2 lingurite zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro