uscator
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
uscator ligia pop, uscator de fructe si legume, daca nu am uscator de legume cum sa usuc, piersici la uscator, uscator fructe legume
... foarte bine coca, se taie betisoare si se lasa la uscat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspata tocata sau 1 lingurita menta uscata boia iute (optional) Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1/2 ceasca de ananas proaspat sau uscat, tocat marunt; 3 linguri nuci pisate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se taie in forma de stea si se lasa la uscat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente si cantitati: 3/4 cana rosii uscate la soare (nu in ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cantitati: 3 felii de ananas uscat, taiate in bucatele, se inmoaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitii o aroma deosebita! Ingrediente: 1 1/2 banana uscata 1/2 avocado 1/2 banana 1 lingurita suc proaspat ... smantana Mod de preparare: Bananele uscate se taie in rondele si ... in bucati foarte mici, bananele uscate se amesteca cu suc proaspat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de rosii 1/8 l lapte 1/2 lingurita drojdie uscata piper sare de mare 2 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei iute (optional); 1/4 lingurita rozmarin, uscat; 1/2 lingurita zahar; sare de mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente si cantitati: 10 prune uscate, fara samburi, inmuiate si taiate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nu e musai sa fie prunele uscate. Reteta este inspirata din sectiunea ... Maestro pentru copt - 500g prune uscate (400g daca sunt fara samburi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Asaza sardinele pe o farfurie întinsa Stoarce jumatatea de lamâie peste ele Asezoneaza cu sare, piper, ardeiul cayenne, oregano, cimbru Presara deasupra usturoiul, rosiile uscate si caperele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în robotul de bucatarie, dupa care se formeaza trufele. Se pot trece prin cacao pudra sau prin ciocolata neagra topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. INTR-UN CASTRON MIC SE INMOAIE PRUNELE IN VINUL ROSU SI SE LASA DEOPARTE. SE INCALZESTE IN PREALABIL CUPTORUL LA 190`C. 2. SE INCINGE ULEIUL INTR-O TIGAIE SI SE PRAJESC CEAPA,MORCOVII SI USTUROIUL 5 MINUTE, AMESTECAND DIN CAND IN CAND. SE ADAUGA CIUPERCILE SI SE MAI PRAJESC 5 MINUTE. 3. SE ADAUGA MIGDALELE SI SPANACUL SI SE MAI PRAJESC INCA 5 MINUTE. DUPA CARE SE ADAUGA PRUNELE CU VINUL SI 20 G UNT. SE ACOPERA SI SE FIERB LA FOC MIC 6-8 MINUTE SAU PANA CAND SPANACUL S-A FACUT. SE IA...
Reţetă de pe retete.eva.ro