Cauta in 16.330 retete
... rosiile taiate felii si presarate (numai daca se doreste) cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aduc de dimineata in bucatarie toate ingredientele pentru cozonac,inclusiv tavile. Maiaua se pregateste seara,astfel: Intr-un vas se cerne faina de mai multe ori(eu am cernut-o de 3 ori)si se face la mijloc o adancitura mai mare(o gropita). Intr-o ceasca se dizolva bine zaharul si drojdia,in lapte caldut si se toarna apoi in adancitura . Se amesteca cu putina faina luata de pe marginea vasului astfel incat sa rezulte o compozitie de consistenta smantanii,care sa ramana in gropita,la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... paine uscata (merge si proaspata, numai ca se imprastie un pic ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... g afine amestecate cu mure (sau numai unele din ele), suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si ... de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iaurt. - 300 g pulbere integrala de grau, orez, secara (o gasesti in magazinele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 125 g faina secara, 125 g faina grau, 2 oua, sare, piper, 1 lingurita drojdie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rasa, circa 125 g faina de grau, 50 g parmezan ras proaspat, 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , rosii (proportiile si lista depind numai de preferinte), 100 g mazare inghetata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou, drojdie uscata, faina de grau, zahar, baie de ulei (2 l). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de la 1/2 lamaie, 100 g martipan (turta dulce), 2 oua, 20 g faina, 10 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute pana cand bobul de grau se inmoaie si creste. Nu ... . - 500 g cus-cus (bob de grau mediteranean), 550 ml apa, 2 rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de soia, 2 3/4 cani faina de grau, 2 linguri praf de copt, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu miez de nuca. - 4 cesti grau, 2 cesti stafide, 2 cesti nuci date ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune intr-un vas faina si peste faina adaugam drojdia pe care am topit-o in iaurt caldut si zahar,mai adaugam si 1 plic de zahar vanilat ,apoi facem un aluat ,mai spre final adaugam si untul si framantam foarte bine aluatul.Apoi il lasam cam o ora sa creasca ,dupa care vom face o foaie mare din aluat ,o vom taia in patratele si vom pune pe fiecare patratel branza de vaci in care am adaugat zahar stafide si coaja de la o lamaie,Vom aduna marginile spre mijloc ,le vom pune in tava ,le vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca 2 oua cu jumatate de cana de zahar, se adauga smantana, faina si praful de copt si se amesteca. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza se amesteca cu 2 oua, jumatate de cana de zahar si gris (optional se pot pune stafide) dupa care se toarna peste blatul din tava. Se da la cuptor la 150 de grade pentru o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune faina intr-un vas si peste ea adaugam drojdia muiata cu apa calduta ,100 gr.zahar pudra si coaja de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care il punem dupa aceea pe o pernuta si il invelim cu un prosop curat.Se pune pe o pernuta deoarece creste foarte repede.In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati si intindem separat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min. Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toarna 3/4 faina intr-un bol mare, se face un loc in mijlocul fainii, se adauga drojdia maruntita sau uscata, peste care se va turna putin lapte cald si se lasa la macerat timp de 5 minute. Peste faina se adauga zahar dupa gust ( cca. 50 g) si sare. Se adauga laptele cald peste faina si se amesteca usor pana compozitia se omogenizeaza si vom incepe a framanta aluatul, adaugand ulei cate putin si framantand pana aluatul se ve deslipi cu usurinta de pe mana si de pe bol. Bolul cu aluatul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro