Cauta in 21.294 retete
Se taie in bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi acestea se pun la sotat intr-o tigaie unsa cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si cu piper, amestecand timp de 2-3 minute. Intre timp se taie in bucati mari, ciupercile si trei bucati de ardei gras rosu si ceapa, care se calesc si apoi se adauga in tigaie, alaturi de peste. Se taie in rondele mici doi catei de usturoi care se adauga apoi alaturi de peste si ardei. Pentru aroma se adauga o crenguta de cimbru si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotletul sau fileul de porc mistret se scoate din bait, se ... calita alaturi. - File (cotlet) de mistret, untura, varza murata, piper. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : Am facut aseara din nou tochitura moldoveneasca mai mult pentru a reface ... , Muraturile de vara . Facem des tochitura moldoveneasca, mai ales in perioadele ... si am facut o reteta de tochitura moldoveneasca... Asadar ingrediente: carne de ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cu specialitati traditionale. Povestea initiala a tochiturii e simpla. Si s-a complicat ulterior. Numele ... a porcului, si, in cratita de tochitura, au picat cate un pic ... de ardei, etc.). Apetitul pentru tochitura a romanului nu a putut fi limitat ... diverse denumiri pentru a da onorabilitate tochiturii si adaosurilor sale ulterioare: carnuri ... , branza, oua ochiuri, etc. Rezumand: tochitura,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Moldova voi sarbatori Roamania cu o tochitura moldoveneasca! Ingrediente: 500 gr carne ... porc in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fac o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa ... "mama acasa", reteta asta de tochitura e cu dedicatie speciala, pentru draga ... si ei cum fac eu tochitura . Deci Laura , iata cum: Ingrediente ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... trezit mama avea pe foc tochitura planuita de cu seara. Ea ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente 1/2 kg aripioare pui 250 gr ficatei 250 gr inimi si pipote 1 ceapa 5-6 catei usturoi 100 gr suc rosii sare, piper Condimentam carnea cu sare si piper si punem intr-o cratita in ulei incins. Cand s-au rumenit adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. si le lasam pana se inmoaie si absoarbe carnea mirosul. Adaugam apoi sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute pana scade sosul. Servim cu mamaliguta calda si branza rasa .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... se trag impreuna cateva minute. Tochitura se serveste cu cartofi taranesti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamaliguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia carnea, de preferinta proaspata si de o culoare roz-deschis, se taie in cubulete ca pentru a fi tocata. Usturoiul se curata si se taie fiecare catel in feliute subtirele, nu pe lung, ci de-a latul. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pun cele doua linguri de ulei intr-o cratita la incins. Cand e incins bine uleiul se arunca ceapa la rumenit. Daca primele bucatele de ceapa au inceput sa devina maronii, se poate adauga fara probleme si carnea. Se presara condimentele dupa bunul plac,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati concentratul de pui si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate. Adaugati usturoiul taiat felii, un praf de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute. Serviti cu mamaliguta calda, in care ati adaugat 50 g unt in apa de fiert. - 750 g piept de pui dezosat, 100 ml smantana, 200 ml concentrat de pui, 100 g unt, 4-5 catei usturoi, un praf de sare si piper alb. o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile. Se pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust. Cand ceapa devine transparenta, se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit). Apoi se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min., condimentandu-se dupa gust. Inainte de oprirea focului, se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa, se spala bine, apoi se taie pestisori. Se pun maruntaiele la fiert in apa rece cu sare. Cind sint gata, le lasati sa se racoreasca, apoi le taiati felii. Se pune ceapa la inabusit in putina apa si ulei. Cind s-a inmuiat, se adauga maruntaiele tocate. Le lasati sa fiarba impreuna pina sfiriie ceapa. Intre timp, se curata ciupercile si se taie in bucati mai maricele, apoi se pun si ele peste ceapa si maruntaie. Se adauga si putina zeama in care au fiert maruntaiele si se lasa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care se amesteca permanent tochitura, cu o lingura de lemn si ... , pentru acreala otet de mere. Tochitura paote fi facuta si in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca. Carnea se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei 5-6 minute, se adauga mirodeniile, pasta de tomate si un pahar de apa. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga carnea taiata in cubulete, ficatul si peste 3 min carnatii. Se mai lasa pe foc cam 20 de min. - 300 g pulpa porc, 300 g ficat pui, 300 g carnati (orice, dar nu proaspeti), 3 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, mirodenii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro