Cauta in 16.330 retete
... de simburi cu un cutit special, lasind nestrapunsa partea de jos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu un cutit de lemn, special pentru aceasta operatie. In lipsa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se indeparteaza spuma cu sita speciala. Se spumeaza mereu, pina nu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... consuma pastaile care au o forma speciala, scurta (3-4 cm) si bombata. Bamele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se decupeaza stelute cu o forma speciala sau se pot taia cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se infig in betigase speciale pentru frigarui. Arahidele se prajesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toarna intr-o tava rotunda (speciala pentru colaci), unsa si tapetata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru sandvisuri se intrebuinteaza o piine speciala care se cumpara din comert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de simburi cu un cleste special sau cu o sirma inoxidabila, indoita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... uleiul intr-un wok (vas special pentru prajit la temperaturi inalte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se taie bucati cu o forma speciala de prajituri. Se dau bucatile ... rumenesc. Daca nu exista forma speciala de prajituri, se vor face ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se spumeaza mereu cu lingura speciala de spuma, pina cind s-a ridicat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe urma transversal, cu sfoara speciala sau cu un fir de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la masina de tocat tubul special pentru umplut carnati. Intestinele, bine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si puneti apa in dispozitivul special (al filtrului). Intr-un vas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... avocado, putina maioneza, sos cocktail (special pentru fructe de mare), sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se decupeaza cornulete cu o forma speciala pentru biscuiti sau se taie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat putin cotletele cu ciocanul special de carne, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmet fin. Se pun intr-o tigaie cu unt fierbinte si se prajesc pe ambele parti. - 4 cotlete sau felii de muschi, 100 g unt, 150 g cascaval, o lingura pesmet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata cartofii si se scobesc cu ajutorul cutitului special sau in lipsa acestuia cu un briceag. Carnea tocata se amesteca cu ceapa taiata marunt, prajita sau cruda, cu o lingura de untura, piperul, sarea si verdeata tocata. Cu aceasta tocatura se umplu cartofii, se dau prin faina si se rumenesc in untura, intorcindu-i pe toate partile. Se asaza cartofii rumeniti intr-o cratita si se toarna peste ei urmatorul sos: in untura ramasa de la prajitul cartofilor se prajeste
Reţetă de pe www.eculinar.ro