spaghete italienesti
Pagina 1 din 1
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeturi, un produs specific bucatarie italienesti, ar fi alegerea perfecta. Ingrediente: 500 g de spaghete fierte 200 ml smantana proaspata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) sunt doar cateva dintre ele. Spaghete cu chiftele, nu in Italia ... , click aici sa vezi retete italienesti. __________________________ Articol din seria Ghidurilor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro