spaghete italienesti
Pagina 1 din 1
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeturi, un produs specific bucatarie italienesti, ar fi alegerea perfecta. Ingrediente: 500 g de spaghete fierte 200 ml smantana proaspata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
350 gr.spaghete, 100 gr. unt, 1/2 kg. rosii, 25 gr. unt, 1 lingurita zahar, 100 gr. cascaval, sare, 200 gr. costita(facultativ) Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pana se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ) sunt doar cateva dintre ele. Spaghete cu chiftele, nu in Italia ... , click aici sa vezi retete italienesti. __________________________ Articol din seria Ghidurilor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro