spaghete carbonara horia varlan
Pagina 5 din 5
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele tinând cont de indicatiile ambalajului, apoi se scurg de apa. Kaiserul taiat fâsii se caleste câteva minute, dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa pe foc înca câteva minute. Se bat ouale cu smântâna si se adauga un praf de sare. Se pun ouale cu smântâna peste pastele fierbinti, se adauga parmezanul ras si se amesteca. Se adauga busuiocul si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert special, in care pastele intalnesc un sos inedit pe baza de vanilie si carnea dulce a nectarinelor, caramelizate si parfumate cu scortisoara. Trucul de la baza acestui desert consta in folosirea inghetatei de vanilie care, odata topita, se transforma convenabil intr-un sos. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 300 grame de paste lungi, proaspete (spaghetti, tagliatelle, fettuccine) 500 grame inghetata de vanilie 6 nectarine 3 linguri zahar brun 2 linguri unt 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Nu voi pretinde ca cea prezentata de mine aici e reteta originala, dar garantez ca e o reteta foarte buna si ca va vor iesi niste paste minunate Aveti nevoie de: - o punga de tortellini (eu am ales din cei umpluti cu sunca) - 200 de grame de bacon - 2 oua - 200 de grame de cascaval ras - parmezan - busuioc - condimente Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Se taie baconul marunt si se prajeste in cativa stropi de ulei; cand se rumeneste, se scoate pe hartie ca sa se absoarba...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... imbinam ies paste fundite cu ...spaghete :D (de legume si carne, evident ... julien sau in forma de spaghete si le adaugam peste carne ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
300g spaghete pentru sos ne trebuie: 1 ceapa potrivita 2-3 catei de usturoi ... una de ulei. Se adauga spaghetele si se lasa la fiert ... chili. Se amesteca sosul cu spaghetele, se serveste cu cascaval ras ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ce are Haplea pe masa? O budinca aratoasa Gustoasa si satioasa Buna de facut in casa! INGREDIENTE 3 oua 500 gr spaghete 400 gr branza dulce 400 gr telemea de vaca 200 ml smantana dulce 200 gr cascaval sare PLAN DE LUCRU budinca din spaghete cu branza Fierbem pastele, apoi le scurgem bine. Intr-un [&] Post-ul BUDINCA DIN SPAGHETE CU BRANZA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de masline, nu va zgarciti Spaghete barilla nr 5, 250 gr 2l ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... sau seminte pin 150 gr spaghete barilla nr 5 30 gr parmezan ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O splendida reteta de paste in stilul bunului gust italian: simpla, rapida, gustoasa si satioasa spaghetti cu ansoa, rosii si busuioc. Simplitatea ei e depasita doar de puritatea gusturilor ce o intregesc. [readalso] Vezi aici si reteta de: Lasagna cu spanac si branza. [/readalso] Reteta: Spaghetti cu ansoa, rosii si busuioc Ingrediente: 100 - 125 grame spaghetti (sau alte paste lungi) 2 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi 10 frunzulite de busuioc 8 fileuri de ansoa 1 ardei iute,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta excelenta, simpla si gustoasa, din zona in care mancarea si, in special pastele, sunt iubite cu sinceritate: Napoli. Un sos onest, dulce acrisor cu accente astringente, intre paste proaspete, gata sa il cuprinda. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 30o grame paste proaspete, lungi (tagliatelle, fettuccine) sau 200 grame uscate (linguini, spaghetti etc.) 200 grame ton din conserva (bucati) 1 ceapa mica 3 catei de usturoi 1 mana buna de masline negre 500 ml rosii in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste . Spaghetti cele mai populare paste din toata lumea. Paste lungi, subtiri si cilindrice din faina de grau dur ( Triticum durum) ; numele provine de la cuvantul spago (diminutiv spaghetto) care inseamna linie/coarda in italiana. Mot-a-mot, spaghetti s-ar traduce linii mici. Spaghetti se folosesc cel mai adesea in combinatii cu sos de rosii sau sosuri de branza. Sunt folosite si pentru stir-fry , in special pentru anumite feluri americane preparate la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Portii pentru 4 persoane, foarte bune, potrivite pt post 250 gr paste barilla Rosii cherry vreo 6-8 3-4 cepe mari albe si rosii 1 capatana de usturoi 3-4 felii de telina Tije de telina Frunze de telina 1 morcov mare 1 capia rosu mare 1 capia verde mare 1 dovlecel mic Ulei de masline Patrunjel Busuioc Masline kalamata 1 ceasca de vin alb Parmezan Pasta de rosii Sare, piper macinate Oregano Calim usturoiul zdrobit, adaugam ceapa taiata marunt si o parte din verdeata tocata. Rasnim sare si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
De facut Patrunjel Seminte de pin sau nuca Parmezan Ulei de masline Usturoi Sare
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O portie de paste cu adevarat speciala, pentru amatorii de picanterii, in care se reunesc doua retete clasice ale bucatariei italiene: aglio, olio & peperoncini si spaghetti cu lamaie. Asadar paste cu ton intr-un sos simplu cu lamaie, usturoi, ardei iute si patrujel. O delicatesa! Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 250 grame spaghetti 6 catei de usturoi mari 1 ardei iute 1 lamaie 1 conserva ton de aproximativ 200 grame (preferabil bucati) 6 linguri de ulei de masline 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... baby calamar proaspat 200 gr spaghete barilla nr 5 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... 1/2 lgt zahar optional 150 gr spaghete barilla nr 5 1.5 l apa si 1.5 lgt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras si mugurii de pin se mixeaza intr-un vas timp de 5 min., pana cand pasta devine omogena. Se serveste cu spaghete. - Frunze de busuioc proaspat, ulei de masline extra virgin, usturoi, parmezan ras, muguri de pin, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: topiti drojdia in apa calda apoi sarea o topitzi aparte tot in apa calda, punetzi totul impreuna si amestecatzi. Important e sa iasa compozitia moale. Lasati sa creasca 60-90 min. Dupa ce ati intins pizza punetzi feliile de sunca pe coca, dupa ce ati amestecat bine mozzarela cu oul il adaugatzi peste sunca. - Aluat: 300 g faina, 10 g drojdie, sare, 200 ml apa calda. Pe pizza: mozzarela sau cas proaspat dulce, 1 ou, sunca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro