Cauta in 21.294 retete
... . Bate bucatile de piept de pui pentru a le subtia la aproximativ ... fiecare felie de piept de pui prin amestecul de faina, prin ... din cuptorul încalzit si asaza snitelele pe ea fara a le suprapune ... de cinci, sase minute. Întoarce snitelele pe cealalta parte si mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca poti prepara carnea de pui in combinatie cu fructe? Are ... binecunoscut al carnii slabe de pui... Aceasta reteta de snitele din ... cantitati: 6 fileuri de piept de pui (cca 150 g fiecare); 2 fructe de ... . Mod de preparare: 1. Fileurile de pui se spala, se usuca cu ... , cate 4 minute pe ambele fete. 2. Snitelele se scot din tigaie si ... tocata. 5. Feliile de mango se repartizeaza pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta trimisa de Anonim Timp preparare: 25 min Ingrediente: - 2 oua - sare - piper - piept de pui - faina Mod de preparare: Bati 2 oua cu sare si piper. Bati carnea si o dai prin: faina, ou, faina, ou. Apoi se prajeste in ulei incins. Mod servire: Cu cartofi prajiti sau legume.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Pentru cei care iubesc snitelele dar si-au promis ca renunta ... prajeli, iata solutia salvatoare: un snitel la cuptor ce nu necesita ... pentru marinare Ingrediente : 1 piept de pui mare, dezosat si fara piele ... parmezan Preparare: Taiati pieptul de pui in doua, pe lungime. Bateti ... piper. Dupa ce s-a marinat, dati puiul prin pesmet. [tip] Daca doriti un invelis mai crocant, lasati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau margarina. Se serveste linga snitelele cu crusta de cartofi. Crusta ... fiert. - 4 felii de piept de pui (a 150 g fiecare), sare, piper, 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se ... prin faina, prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de minute Ingrediente: 1 piept de pui mare, fara piele si os ... (foc mare). Despartiti pieptul de pui in doua pe linia pieptului ... foto). Taiati fiecare bucata de pui in doua, pe lungime, ca pentru snitel. Acoperiti bucatile de carne cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lamaie. Se spala fileurile de pui, se zvanta, se dau cu ... tocat, 4 fileuri de piept de pui, sare, piper, 2 linguri ulei, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunda. Se spala pieptii de pui, se taie in doua, se ... cartofi, care se serveste cu snitelele calde. - 1 kg cartofi fierti (cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si praz si se amesteca bine. Snitelele: Se taie pieptul de pui fasii late de-un deget. Se ... iute), sare, piper, 2 linguri ulei de masline. Snitelele: 200 g piept de pui (sau curcan), o lingura faina, un albus, 4-6 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca într-un bol mustarul, mierea, maioneza si sosul pentru friptura. Pune bucatile de pui în sosul de mustar. Pastreaza putin sos pentru a unge puiul în timpul prepararii. Unge gratarul cu putin ulei si asaza bucatile de pui. Lasa puiul pe gratar timp de 20 de minute, întorcând din când în când, pâna când este bine patruns. Unge-l cu sosul de mustar când mai are 10 minute pâna se face.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Asaza bucatile de piept de pui în tava, cu pielea în sus, si ... -25 de minute. În timp ce puiul este la cuptor, pregateste sosul ... vinul alb si supa de pui si lasa sa dea în clocot ... , la foc mic, pâna când se face puiul. Când pieptul de pui este gata, taie-l în bucati mai mici si pune-l pe un ... cu marar peste bucatile de piept de pui si serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în coaja, dupa care se curata si se taie în cubulete. Pieptul de pui se fierbe si el împreuna cu morcovul. Puiul se taie suvite, iar morcovul se da prin razatoare. Ingredientele se pun într-un vas mai mare. Peste ele se adauga restul ingredientelor. Salata este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grade Celsius. Pune pulpele de pui într-o tava pentru copt unsa. Unge puiul cu sos, întoarce bucatile de carne si unge-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Primul pas este sa se pregateasca o marinata din lapte de cocos, curry si sos de soia în care se introduc bucatile de pui. Aceasta combinatie se lasa la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinata, scoasa din sos, se da prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinata. Preparatul astfel obtinut se baga la cuptor, unde se lasa pâna când sosul se îngroasa si carnea se patrunde. Ca si garnitura, la acest fel de mâncare, se foloseste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul si pulpele de pui se taie cuburi, se amesteca cu ... ulei, se adauga carnea de pui, se soteaza împreuna 3 minute, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Pune aripioarele de pui într-o tava de aproximativ 20 x 30 centimetri. Amesteca uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea si piperul. Toarna amestecul peste aripioarele de pui asezate în tava. Pune în cuptorul preîncalzit si lasa timp de o ora sau pâna când sosul s-a caramelizat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici, asaza cârnatii, pulpele de pui, cartofii, morcovii, pastârnacul si ... uniform, având grija ca puiul sa fie cu pielea în sus ... sosul din tava. Atunci când puiul este facut si pielea este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade. Unge o tava cu ulei sau asaza pe ea o hârtie pentru copt Într-un bol, amesteca bine fulgii de cartofi, parmezanul, sarea si usturoiul granulat. Da fiecare bucatica de pui prin unt topit, apoi prin amestecul crocant si asaza în tava. Coace timp de 45 pâna la 60 de minute, în functie de gust, sau pâna ce puiul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro