Cauta in 21.294 retete
Ingrediente si cantitati : 3 cesti apa; 250 gr creveti; 2 catei usturoi; 5 frunze kaffir; 3 felii galangal; 1/2 cesti sos de peste; 500 g lamai. Mod de preparare: Puneti tulpina sa fiarba. Adaugati usturoi, frunze de lamai, galangal, sos de peste si saloti apoi ciuperci. Amestecati 2 min. Adaugati creveta si reincalziti. Cand sunt gata puneti sucul de lamaie si pasta de chilli.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 450 gr carne de vaca 2 catei usturoi 6 frunze coriandru 1/2 lingurita zahar 2 lingurite sos soia 2 lingurite suc de lamaie Mod de preparare: Fierbeti carnea de vita si taiati-o in bucati mici. Puneti impreuna cu usturoiul, frunze de coriandru, zahar, sos soia, sos de lamaie, si piper negru. Incalziti uleiul si amestecati 3-4 min. Adaugati carnea si fierbeti. Serviti pe un platou puneti deasupra chilli si frunze de coriandru.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... telina, gogosari felii. Punem ardei iuti si printre ei radacina de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... capia rosii taiati juliene 1 ardei iute curatat de seminte 1 ceapa mare ... in continuare la calit ardeiul iute felii, morcovul, carnea si ardeiul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... si din nou se domoleste. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei ... de servire Cind sunt gata, snitelele se servesc calde cu cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la ... si unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze. // Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vitel, 250 gr. smantana,1 lingura faina, 1/2 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Mod de preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciusca (plural: ciuste) este un regionalism (din sudul tarii) ce desemneaza ardeiul iute. Se foloseste cu precadere pentru ardeiul iute rosu (sau portocaliu). Etimologia cuvantului vine din limba bulgara  cuska . ____________________________________________ Referinte: Dictionarul explicativ al limbii romane (DEX), Academia Romana, Institutul de Lingvistica ,,Iorgu Iordan, Editura Univers Enciclopedic, 1998 Noul dictionar explicativ al limbii romane, Editura...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg Mod de preparare: Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se paneaza. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... capia rosii taiati juliene 1 ardei iute curatat de seminte 1 ceapa mare ... in continuare la calit ardeiul iute felii, morcovul, carnea si ardeiul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... fb. cea de-a treia, scoici iuti cu bere bruna, mi-a confirmat ... -am mancat ghebos sorband zeama iute din cochilii de scoica am ... tare interesant cu usturoiul si iutele ardeiului si a facut ca zeama ... si tu intr-o seara. Scoici iuti cu bere bruna Silva Ingrediente ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... incinsa, la inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta trimisa de Anonim Timp preparare: 25 min Ingrediente: - 2 oua - sare - piper - piept de pui - faina Mod de preparare: Bati 2 oua cu sare si piper. Bati carnea si o dai prin: faina, ou, faina, ou. Apoi se prajeste in ulei incins. Mod servire: Cu cartofi prajiti sau legume.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara Mod de preparare: Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Mod de servire Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau sifon, sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecand neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,5 kg. peste mare, 2 oua, 150 gr. pesmet, ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele, se raceste, se taie in felii apoi fiecare bucata se inmoaie in ou, se trece prin pesmet, prin ulei, din nou prin pesmet si se prajeste in ulei bine incins. Mod de servire Se serveste cu diverse garnituri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... nu trebuie sa fie prea iute. Nu mai este cazul sa ... prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro