Cauta in 21.294 retete
... , pe atat este de gustos. Carbonara in stil italian au un ... . O reteta legendara, se poate spune. Carbonara se poate face cu spaghete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele si se fierb conform instructiunilor de ambalaj. Cand sunt gata, se iau de pe foc, se scurg bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se taie bucatele. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa pe foc inca 1 minut. Se adauga apoi laptele si crema de branza si se omogenizeaza. Se ia tigaia de pe foc si se adauga sunca de Praga si parmezanul razuit. Se amesteca pastele si mazarea cu sosul, se potriveste de sare si piper si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nefermentata, aceasta versiune de spaghetti carbonara este foarte apreciata, in special ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ingredients 6 tbls.butter large Shrimp 1-2 lb peeled 4 medium cloves garlic crushed ... 35-45 sec.Add the shrimp and garlic and saute over ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... rosii cu vegeta, si pastele carbonara au trista lor poveste a traducerii ... timpului mai multe tipuri de carbonara, gatite in fel si chip ... . Dar care sunt adevaratele paste carbonara si cum se prepara ele ... sens al pastelor. Desi pastele carbonara reprezinta un fel de mancare ... New York. In fond, spaghetti carbonara sunt mai populare in SUA ... . Vezi aici si reteta de Spaghetti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ) decat de una italiana, pizza carbonara pastreaza in mare caracteristicile unor paste carbonara, dar pe un blat subtire de pizza, rumenit la ... cuptor pentru 10 minute. Pizza carbonara se consuma fierbinte. [tip]Pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Astazi a fost randul celebrelor paste carbonara si am ales varianta cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
M-am gandit sa va prezint rand pe rand cartile mele cu retete culinare, cele pe care le deschid cu drag ori de cate ori am nevoie de inspiratie pentru o noua reteta sau pur si simplu pentru ca o carte de bucate realizata bine si cu poze sugestive e la fel de captivanta pentru mine ca si un roman bun. Cand eram mica, una dintre cartile mele preferate era La Medeleni. Mereu m-am considerat o Olguta si mereu l-am vazut pe bunicul meu ca si pe un Mos Gheorghe, intelept si bun, caruia ii savuram...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Nu voi pretinde ca cea prezentata de mine aici e reteta originala, dar garantez ca e o reteta foarte buna si ca va vor iesi niste paste minunate Aveti nevoie de: - o punga de tortellini (eu am ales din cei umpluti cu sunca) - 200 de grame de bacon - 2 oua - 200 de grame de cascaval ras - parmezan - busuioc - condimente Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. Se taie baconul marunt si se prajeste in cativa stropi de ulei; cand se rumeneste, se scoate pe hartie ca sa se absoarba...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fierb pastele tinând cont de indicatiile ambalajului, apoi se scurg de apa. Kaiserul taiat fâsii se caleste câteva minute, dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa pe foc înca câteva minute. Se bat ouale cu smântâna si se adauga un praf de sare. Se pun ouale cu smântâna peste pastele fierbinti, se adauga parmezanul ras si se amesteca. Se adauga busuiocul si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane) : - 100 g de costita afumata sau bacon taiata in bucatele - 400 g spaghetti - 1 ceapa mare (optional) - 2 linguri de ulei de masline - 1 pahar de vin alb parfumat 10 cl (Pinot gri,Chardonnay sau Chateau Saint Jean -Bordeaux alb - optional) - 8 linguri de smantana lichida - 50 g pecorrino proaspat ras - 50 g parmesan proaspat ras - 4 galbenusuri de ou - sare si piper dupa gust Puneti apa la fiert cu o lingurita de sare, intr-o oala mare. Cand apa clocoteste ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1. Într-o cratita mare, se încinge uleiul si se prajesc chiftelutele pâna se rumenesc. Pentru ca acestea sa nu se arda, se întorc des pe toate partile. Între timp, se amesteca ouale cu parmezanul si se asezoneaza. 2. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se adauga broccoli peste paste, în ultimele trei minute, apoi se scurge totul, dar se pastreaza o cana din apa fiarta. 3. Se pune usturoiul peste chiftelute si se mai lasa pe foc câteva minute, cu grija ca sa nu se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ulei dublu rafinat de masline (5-6 linguri), unt cat o nuca, 2 catei de usturoi taiati la jumatate pe lung, 100 g. bacon afumat taiat cubulete, un ou intreg, penne (pasta scurta striata), sare grunjoasa si apa pentru paste Mod de preparare: Se pun pe foc mediu intr-o tigaie eventual teflonata, uleiul si untul, se amesteca pana fuzioneaza, se adauga usturoiul si bacon-ul; dupa ce se rumeneste, usturoiul se scoate; odata rumenit bacon-ul, se stinge focul, se asteapta pin ce devine caldut si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250-400 gr. sunca bacon (sau kaizer romanesc, dar sa nu fie foarte gras), o lingurita de usturoi pisat, piper negru proaspat macinat, sare, busuioc praf, 4 oua mari, batute bine cu telul Mod de preparare: Prepararea sosului: intr-o tigaie mare, incinsa, se pun bucatelele de bacon, dupa ce in prealabil au fost taiate (nu foarte marunt, cam de 1 cm latime si 4 mm grosime). Se prajesc bine de tot pana devin crocante (aproximativ 6-8 minute). Se scot bucatelele de bacon si se asaza pe un prosop...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cand zici lapte cocos, zici Thailanda, nu? Asa gandeam si eu pana deunazi cand, din pura intamplare, am vazut o emisiune culinara la TV. Nu prea urmaresc eu astfel de emisiuni, pentru ca sunt traduse foarte prost. Dar asta mi-a atras atentia. Pregateau reteta braziliana de Moqueca. Adica o mancare de creveti cu lapte de cocos. Si uite asa am aflat ca in Brazilia, in unele regiuni, se foloseste mult laptele de cocos. Alaturi de ele si pentru a-i balansa gustul dulceag, mancarea aceasta are ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Creveti mai mari cu codita tiger Br feta rupta bucati mai mari Busuioc proaspat tocat Oregano proaspat sau uscat Ulei de masline extravirgin Ceapa alba tocata marunt Usturoi zdrobit apoi tocat marunt 1 cutie rosii tocate cirio Eventual si cateva lg de bulion concentrat Putin zahar pt rosii 1 lg 1/2 ardei iute feliat Paine Orez Crevetii proaspeti de culoare gri se gatesc pana devin roz, cei deja roz sunt preferti si nu necesita mult timp de gatire. Crevetii se dezgheata de seara la frigider....
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Prepararea sosului: intr-o tigaie mare, incinsa, se pun bucatelele de bacon, dupa ce in prealabil au fost taiate (nu foarte marunt, cam de 1 cm latime si 4 mm grosime). Se prajesc bine de tot pina devin crocante (aproximativ 6-8 minute). Se scot bucatelele de bacon si se asaza pe un prosop de hirtie pentru a se absorbi grasimea adiacenta. Grasimea din tigaie se scurge, pastrind insa aproximativ 3 lingurite de grasime. Se adauga usturoiul pisat si piper dupa gust si se soteaza usturoiul pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: topiti drojdia in apa calda apoi sarea o topitzi aparte tot in apa calda, punetzi totul impreuna si amestecatzi. Important e sa iasa compozitia moale. Lasati sa creasca 60-90 min. Dupa ce ati intins pizza punetzi feliile de sunca pe coca, dupa ce ati amestecat bine mozzarela cu oul il adaugatzi peste sunca. - Aluat: 300 g faina, 10 g drojdie, sare, 200 ml apa calda. Pe pizza: mozzarela sau cas proaspat dulce, 1 ou, sunca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se înmoaie heringul si se spala pentru a îndeparta surplusul de sare. Apoi se taie cubulete. Cartofii se fierb în coaja în apa cu sare. Apoi se curata si se taie felii.Se taie marunt ceapa, se da pe razatoare cascavalul si se taie cubulete sunca. Se prajeste ceapa pâna devine transparenta. Se adauga sunca si se prajeste putin împreuna cu ceapa.Knorr Spaghetti Carbonnara se amesteca în 200 ml apa împreuna cu smântâna. Se toarna peste ceapa cu sunca si se da în clocot.Într-un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aduc aminte de gustul spaghetelor carbonara. Savurati acest clasic italian usor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro