sfecla coapta cu sos de nuci horia virlan
Pagina 3 din 5
Pune orezul la fiert într-un vas cu apa. În alt vas pune laptele la fiert împreuna cu zaharul. Dupa ce orezul da în clocot de câteva ori, strecoara-l si adauga-l în laptele îndulcit. Lasa-le sa fiarba pâna când orezul începe sa se umfle. Adauga praful de vanilie, pentru un plus de aroma. Dupa ce fierbe orezul, adauga nuca rasa si amesteca bine. Acopera mai apoi orezul cu un strat delicios de crema de alune. Gustarea este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Tine cont ca vinetele trebuie coapte în mai multe transe, fara sa ... -l timp de un minut. Toarba sosul si pasta de rosii si ... misca usor tigaia, pentru ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe deasupra si lasa-le la fiert la ... , când uleiul se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert într-un vas sfecla si las-o aproximativ 20 de minute la foc mic pâna se înmoaie. Scurge apa si lasa la racit. Decojeste-o si taie-o bucati. Curata portocala si taie-o bucati. Într-un vas, amesteca bucatile de portocala cu sfecla si merele. Adauga uleiul, zaharul, sarea, usturoiul si foile de sfecla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sucul de sfecla rosie intr-o cratita, se adauga sosul iute, sare si piper si ... si se rastoarna pe farfurii. - 1/2 l suc de sfecla rosie, cateva picaturi sos iute (Tabasco), 250 g orez cu bobul lung ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert întreaga ... hreanul, se amesteca împreuna cu sfecla rosie si se pune amestecul ... , dupa care se toarna peste sfecla. Se înfileteaza capacele borcanelor. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adaugam treptat laptele, untul si nucile tocate. Se lasa la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata. Peste salata, se toarna sosul obtinut prin mixarea ingredientelor de ... aperitiv. - 8 andive, 100 g simburi de nuca, 4 mere, 100 g brinza Roquefort (Bucegi). Pentru sos: 75 g brinza Roquefort (Bucegi), 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si pune nucile într-un vas, la copt. Cu ajutorul unui robot de bucatarie, amesteca afinele, otetul, ceapa, zaharul si mustarul, pâna se obtine o pasta. Adauga treptat si uleiul si sarea cu piperul. Într-un bol pentru salataa, amesteca salata verde, merele si sosul de afine. Presara apoi nucile si este gata pentru a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: mere dulceata nuci Spalati bine merele si scobiti-le cotorul. In gaura facuta puneti un amestec facut din dulceata si nuca macinata. Asezati merele in cuiburi de folie de aluminiu si puneti la cuptor. Le puteti lasa la copt aproximativ 20 de minute si le serviti fierbinti.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Mod de preparare 1. Se fierb pastele, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. 2. Mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimentlee. Poti sa lasi sosul crud sau îl poti pune câteva minute la foc mic. 3. Pune pastele în farfurie si toarna sosul peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor. Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si galbenusurile. Incorporam pe rand nuca si apoi faina impreuna cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tot. Se adauga 2 galbenusuri, nuca de cocos rasa, laptele si ... fiarba circa 30 de minute. Sosul: Se fierbe coaja de portocala ... farfurii, se toarna peste ele sosul de ciocolata si se decoreaza ... , 2 linguri lapte, 50 g unt, 80 g nuca de cocos rasa, 50 g zahar. Pentru sos: 1 lingurita cu varf de coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se porneste cuptorul. Se pune sfecla intr-o forma rezistenta la foc ... piper si se toarna peste carpaccio. Deasupra se presara nucile zdrobite. - O sfecla rosie de circa 500 g, 1 ramurica de rozmarin, 2 ramurele de ... , sare, piper macinat, 1 lingura de nuci zdrobite in mojar. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro