Cauta in 16.331 retete
... fiert cam 2 litri de apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem bine si o lasam sa se ... urmator : asezati pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa ... ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca pe o tigara. Repetati procesul cu restul de frunze si cu restul de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa mai vorbim despre leustean, fara de care borsul nu este ... capac, care se inchid bine; patrunjelul, telina si leuseanul pot fi ... este o alta planta care se poate pastra uscata. In principiu, toate ... amestec de cimbru, rozmarin si patrunjel uscat, la care adaugi sau ... leustean, telina si patrunjel cu sau fara marar (frunze sau seminte ... aromatice este mranita de padure....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cind carnea a fiert, se adauga borsul, spre sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata ... ml ulei, 400 g castraveti acri, 1,5 I bors, 200 g albituri, 50 g leustean, 50 g patrunjel, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba ... bine. La sfirsit se adauga patrunjelul si leusteanul verde tocat. Se poate servi cu hrean ras. - 1-2 pesti (crap, morun), 1 l bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se ... si taiate bucatele, orezul si borsul fiert. Cind orezul este fiert, se pune leusteanul tocat. - 750 g carne berbec, 1 l apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 2 linguri orez, leustean, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ciorba, se condimenteaza, se adauga borsul si se ia de pe ... , 4 oua, 2 morcovi, 3 cartofi, 2 ardei kapia, patrunjel, fidea, sare, piper, boia, smintina, bors. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zarzavat. Dupa 1/2 ora se adauga borsul clocotit si verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu smintina si un galbenus. - 1/2 kg carne de vaca, 1 ou, 2 cepe, patrunjel verde, sare, piper, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 1 lingura orez, 2 linguri smintina, 1 galbenus. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este aproape gata, se adauga borsul care a fost fiert separat, se ... verdeata si se mai da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece. De obicei, la bors se pun cozile si capetele ... lasa pentru a fi prajite. - 2 l apa, 1 l bors, 6 crapi, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina foarte mica, 2 linguri orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este fiert, se adauga in bors. Se potriveste de sare. Se ... si bors de tarate, dupa gust, pentru a fi mai acru. La servire se presara cu ... g morcovi, 300 g cartofi, 1/2 telina, 1 radacina patrunjel, 100 ml ulei, cateva linguri ... tocata: marar, leustean si patrunjel, sare, bors dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Morcovii, telina si radacina de patrunjel se curata de coaja, se ... de 15 minute. Se adauga borsul, rosiile curatate de coaja si ... verde, 2 morcovi, 1 ra-dacina de patrunjel, 1/4 telina, 4 cartofi, 250 g fasole verde, usturoi, 4 rosii, marar, patrunjel, 250 ml bors, sare, piper, ardei iute, smintina. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea ... . Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa ... dres cu smintina. - 1 litru apa, 1/2 l bors, 300 g ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov mic, 1 buc. radacina patrunjel, 2 linguri orez, 4 linguri smintina, marar, patrunjel, leustean, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se adauga apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, 1 telina, toate taiate marunt, iar ... se sfarme zarzavatul. Se adauga borsul fiert separat si strecurat, verdeata ... . - 1 kg carne vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/4 varza, 2 cartofi, 1-2 linguri bulion, 1 litru bors, 1/4 sfecla rosie, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... citeva minute. Separat se fierbe borsul, se adauga peste taiteii fierti ... marunt. Se mai da un clocot si borsul este gata. - 2,5 l apa, 1 l bors, 1 gaina mijlocie, 1 buc. ceapa mica, o legatura loboda, marar, patrunjel, leustean, taitei (1 ou, sare, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii sunt fierti, se pune borsul de putina pe care l-am ... , 100 g ceapa, 100 g morcov, 50 g patrunjel, 100 g telina, 50 ml ulei, 1 l bors de putina, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura leustean, sare. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Ouale batute cu smintina si borsul se adauga cind se ia de pe foc. Borsul se serveste cu ardei iute si, optional ... , 1/2 l apa, 2 oua, sare, piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors pentru acrit. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rondele si telina felii rotunde), patrunjelul, boabele de piper si foile ... . Intre timp, pregatim pesto de patrunjel si alune asa: Se mixeaza (intr-un blender) alunele cu 2-3 linguri de frunze de patrunjel, un catel de usturoi, zeama de la o lamaie, 4 linguri ... felii de lamaie si pesto de patrunjel si alune. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pun apoi fasolea, morcovul, patrunjelul, telina si sfecla taiate fideluta ... toarna in oala cu ciorba. Borsul se fierbe separat, se strecoara ... borsul cu galbenus de ou si smintina si se presara patrunjel verde. - 2 l apa, 1 l bors, 500 g carne cu os, 100 g slanina, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa, 1/4 varza mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu os, 1/2 telina, 1-2 cepe, 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 2-3 rosii, 300g castraveti murati, 1 lingura bulion, 1/2 l bors, 1 lingura verdeata (marar, leustean si patrunjel), sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se îndeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele în jumatate, pe lungime ... se rumeneste brânza. La final se adauga patrunjelul tocat marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro