Cauta in 21.294 retete
... vreodata sa gatesti miel cu sos curry. Nu este tocmai o reteta ... incercata. Te invit la o tocanita de miel cu sos curry si sos tomat. Ingrediente si cantitati: 500 g pulpa de miel 200 ml ulei 400 g sos tomat 1 cartof mare 200 ml apa calda 4 linguri de mazare congelata ... adauga apa calda. Asteapta pana sosul da in clocot, dupa care ... de miel si adaug-o peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si vom adauga pasta de tomate. Cand este gata il putem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pisat. Dupa inabusire, escalopul se aranjeaza intr-o tava, se adauga sosul tomat si se lasa sa fiarba cca 30 minute. Spre sfirsitul ... in farfurie friptura (escalopul) cu sosul respectiv, alaturi garnitura de spaghete cu sos si cu cascavalul ras deasupra. - Pentru 10 portii: 1.200 ... , 100 g faina, 500 g spaghete, 200 ml supa, 100 g unt, 200 g sos tomat, 100 ml ulei, sare, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pulpe dezosate si marinate in sos, cu cateva legume si nelipsitii ... in marinata la rece cateva ore. Marinata continea: 200 gr sos tomat 50 gr vin alb cateva linguri sos de soia 1-2 lingurita zahar sare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu ciuperci, scaldate intr-un sos de rosii delicios si aromat ... pana obtinem o pasta fina. Punem sosul intr-un vas si adaugam ... o paleta si le punem in sos. Lasam pe foc inca 10 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de ingrediente proaspete, de baza, sosul marinara se poate combina in ... mare, ciuperci samd. Midiile in sos marinara sunt o combinatie clasica si ... , sare si putin piper. Fierbeti sosul timp de 20 de minute ... tocat si serviti. Midiile in sos marinara se servesc fierbinti, ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de provence, 6 linguri ulei, o doza tomate de 425 ml, 2 vinete subtiri ... . Mod de servire pestele se serveste cu sos si cu vinetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara Mod de preparare: Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Mod de servire Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... proaspete - 1 catel usturoi - 1 LINGURITA PASTE TOMATE - 1 VARF CUTIIT UNT - ULEI MASLINE ... topesc rosiile se adauga concentratul tomate si se mai fierb cam ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei de masline, 150 ml sos pentru friptura, la conserva, 370 ... . Se adauga peste rulade sosul de rosii, sosul pentru friptura si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu piure de cartofi si sos de rosii cu cimbru. - 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de rosii, 100 g pasta de tomate, 150 ml vin, 50 g zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incins. Pestele se serveste cu sos si cu vinetele. - 4 fileuri peste ... de provence, 6 linguri ulei, o cutie tomate de 425 ml, 2 vinete subtiri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei. - 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: carne de pui ceapa sos tomate faina mazare marar Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata -...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , 800 ml lapte, 100 g cascaval ras, 3 galbenusuri, 4 linguri smintana, 250 g sos tomat din conserva. Mod de preparare: Spalati legumele, se desface conopida ... se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt ... pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min. Mod de servire Se serveste cu sos...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. cartofi, 100 gr. carne, verdeata, cimbru, 2 linguri lapte, 20 gr. unt, sare, 100 ml sos tomat dietetic Mod de preparare: Se da carnea prin masina si se amesteca cu verdeata si putin cimbru. Cartofii curatati se fierb in apa cu sare, se scurg, se fac pireu si se amesteca apoi cu untul si laptele pana se omogenizeaza. Se asaza intr-o forma unsa cu unt straturi alternative de piure de cartofi si carne si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
spaghetti, 10-15 catei usturoi, 3 linguri ulei, 5 linguri sos tomat, o frunza mica de dafin, salam Mod de preparare: Se fierb spaghetti si se scurg. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul maruntit, salamul taiat cubulete, sosul tomat, foaia de dafin si o lingurita de Delikat. Dupa ce s-a calit tot amestecul, se adauga apa(cca o cana)si se fierbe, aprox. 7 min., apoi se toarna sosul peste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... toaca si se distuie cu sosul de rosii 10 min. Se ... se unge cu pasta de tomate si se pun peste el ... lapte, 425 g faina, un praf de copt Deasupra: 2 cepe, 2 linguri sos tomat, sare, piper, praf de chili, un catel usturoi, un ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro