Cauta in 21.308 retete
Taiem pieptul de pui cubulete si condimentam cu sare si piper. Ardeii ii taiem cuburi . Alegem rosii mai marisoare si mai tari. Pe un bete de frigarui punem o bucata de piept, un ardei, o rosie si tot asa pana acoperim tot batul. Punem frigaruile pe gratarul incins . Le lasam sa se rumeneasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul într-un vas cu apa la fiert. Toaca rosiile în cubulete cât mai mici si adauga-le peste orezul fiert. Adauga si chimenul si lasa-le la fiert la foc mic. Pune ceapa tocata marunt la calit în uleiul de masline. Adauga ceapa calita peste supa de rosii si orez. Mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Presara telina tocata când ai îndepartat supa de pe foc. Se poate servi cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune rosiile, avocado, ceapa, ardeiul gras si sucul de lamâie în blender si lasa-l pâna se transforma într-o crema. Adauga o cana cu suc de rosii. Toarna crema obtinuta într-un vas mare si apoi adauga sucul de rosii ramas si o ceasca de iaurt. Pune sare dupa gust si lasa la frigider timp de 2 ore. Orneaza fiecare portie cu iaurt, arpangic si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se spala si se taie ... dupa câteva secunde se adauga rosiile. Se pune sare si se ... se pun peste sosul de rosii. Se servesc calde, cu câteva ... pot pune peste paste si rosii deshidratate pentru un plus de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastele si broccoli în cratita, adauga rosiile, crevetii, uleiul, fulgii de chilli ... condimentele din cratita, iar crevetii si rosiile sunt fierbinti. Serveste imediat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca cu grija rosiile, castravetii, brânza feta, ceapa, menta si oregano într-un bol de salata. Peste adauga un dressing din suc de lamâie, ulei de masline, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si ... scade bine sucul lasat de rosii ,se adauga si pasta de ... cald stropit cu sos de rosii alaturi de mamaliguta calda Pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca tarhonul tocat cu caperele bine scurse, coaja de lime si rosiile, asezonând cu sare si pieper dupa gust. Toarna compozitia într-o tava pentru copt. Asaza fileurile de somon cu pilea în jos peste ametec. Presara sare si piper dupa gust. Acopera cu folie de aluminiu. Pune în cuptorul preîncâlzit si lasa la foc mediu timp de 15 minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa la cuptor înca 20 de minute. Se serveste cu felii de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se oparesc bine rosiile, dupa care se decojesc si se pun ... se adauga în blender, alaturi de rosii. Ghimbirul se curata de coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb al dente in apa clocotita cu sare . Tocam ceapa si usturoiul si le punem la calit in putin ulei de masline, la foc mic .Am pus in tigaie un polonic de apa de unde au fiert pastele si am lasat sa clocoteasca . Turnam rosiile , pasta de ardei,sare si piper. Cand se formeaza un sos scazut adaugam pastele scurse de apa ; le invartim prin tigaie 2 minute si inchidem .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza sardinele pe o farfurie întinsa Stoarce jumatatea de lamâie peste ele Asezoneaza cu sare, piper, ardeiul cayenne, oregano, cimbru Presara deasupra usturoiul, rosiile uscate si caperele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am servit raciturile cu sfecla rosie si hrean sau cu felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro