Cauta in 21.294 retete
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati toate legumele, curatate, spalate si taiate marunt, sare, piper, concentratul de legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si legumele (cam 30 minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Eu nu am folosit rinichii, care ar trebui curatati de partea alba din interior si tinuti in apa cu otet separat. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot. Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Navarin -ul de miel este o tocanita clasica frantuzeasca, al carei nume ... indelete, reteta de navarin de miel s-a impus ca una dintre retetele ... reteta de Stifado. Reteta: Navarin de miel Ingrediente: 1 kg pulpa de ... verde sare si piper Preparare: Pregatiti legumele. Spalati-le si curatati ... grade Celsius. Taiati carnea de miel cuburi potrivite. [tip]Daca pulpa ... -o tigaie si rumeniti carnea de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mai intai se spala carnea,se curata de pielite ,de grasime , se pune in tava si se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare si piper ,apoi se adauga menta si rozmarinul.Se cresteaza carnea din loc in loc si se infinge cate un catel de usturoi in interiorul crestaturii apoi se unge cu ulei de masline.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 250 grade si de lasa 30 de minute.Apoi se adauga vinul alb si se coboara temperatura la 200 grade , se stropeste din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu os, capul de miel, 1 buc. ceapa uscata, o mina plina cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ca fiptura si garnitura se pregatesc in acelasi timp. In plus ... si cantitati: 2 kg pulpa de miel 250 ml vin rosu 1 kg ... preparare: 1. Curata bine pulpa de miel, de pielite si grasimea in ... cateva "buzunare" pe pulpa de miel, pe care le umpli cu ... de mirodenii. 3. Unge pulpa de miel cu ulei. 4. Incalzeste cuptorul. 5. Curata ... unui deget. 6. Asaza pulpa de miel intr-o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa de miel, 250 g carne tocata (vita, amestec), 1 legatura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari ... indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana ... parti, bucatile de pulpa de miel. Se foloseste in acest scop ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... friptura, se aseaza bucatile de miel, ceapa si se presara rozmarinul ... pe un platou friptura de miel. In sucul ramas in tava ... rastoarna sosul peste friptura de miel si se serveste calda cu ... pulpa, piept sau spata de miel, taiata felii, 1 ceapa tocata marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... buc. pulpa de miel, sare, piper, 1/4 kg. carne pentru cirnati, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inmuiat. Se spala cotletele de miel cu apa rece si se ... (cu boabe mari), 4 cotlete de miel groase (a 400 g fiecare), piper proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel ... clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciorba de miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care ... si cantitati: 1 kg carne de miel; 2 litri de apa; 3 fire de ... pielita de pe carnea de miel. 2. Intr-o oala adanca, pune apa ... , adauga legumele si carnea de miel taiata in cubulete. Lasa la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu-s o fana a carnii de miel, dar de cand sunt cuzinera ma ... ... De ce este nevoie? - 1 pulpa miel; - 2 lingurite rozmarin; - 2 lingurite chimen; - 2 lingurite ... doua etape: 1. Punem carnea de miel la marinat (la rece): - spalam ... carnea de la rece si o pregatim pentru friptura: - facem mujdei concentrat ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac ... ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu ... si cu muraturi. - O pulpa de miel, o capatana usturoi, o bucata slanina, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... poate inlocui perfect drobul de miel, dar poate fi si un ... de grame de carne de miel bucatele (nu conteaza ce fel ... se raceasca. - Toaca carnea de miel, racorita bine. Toaca si morcovul ... de tocatura din carne de miel. - Coace budinca la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 5 portii: 300 g carne de miel fara os frunze de tarhon ... faina, ulei, piper alb macinat Pregatire: Ceapa taiata marunt se inabuse ... ulei, se adauga carnea de miel taiata in cubulete, morcovii, patrunjelul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei. - 500 g carne de miel si ficat, 2 oua, o felie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miel partea din fata, coaste, git, picioare, cat mai multe oscioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com