Cauta in 21.294 retete
Ciocolata si cognac... elemente esentiale ale seductiei, iar daca cele doua "afrodisiace" sunt combinate, rezultatul va fi cu siguranta incendiar. Ingrediente si cantitati: 1 cana de cafea preparata rece 1 ceasca lapte 2 patratele de ciocolata topite 2 linguri de cognac Mod de preparare: Ingheata cafea indulcita in forme de cuburi de gheata. Dupa solidificare, amesteca-le cu lapte, ciocolata si cognac intr-un mixer. Amesteca pana se piseaza gheata. Se serveste in doua pahare de cognac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1/2 faina de porumb 1 lingura de punch (sau alt lichior de capsune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 varfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o jumatate de litru de ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la portocala, 4 lingurite suc de lamiie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala, taiata felii Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire se amesteca berea, limonada si feliile de portocala.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250g zahar, 3 cesti apa, 1 ceasca esenta ceai rusesc, 2 sticle apa minerala, 2 lamii, 1 portocala Mod de preparare: Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pana se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1/2 ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, 1/4 l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina Mod de preparare: Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Mod de preparare: Se fierbe zaharul in
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai populara bautura a Spaniei, acest punch pe baza de vin cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire, se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. - 1/2 l ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la o portocala, 4 lingurite suc de lamaie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala taiata felii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbinti, cum e acest punci sau punch, cum vreti sa-i spuneti, proaspat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... special deserturilor dar si bauturilor, punch-ul fiind doar unul dintre ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si le da o aroma speciala. Punch-ul si vinul fiert se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro