Cauta in 21.294 retete
Cel mai iubit dintre fructele de mare, pestele este foarte sanatos, gustos si usor de pregatit. Ingrediente si cantitati: 1/2 ceasca de patrunjel proaspat, tocat marunt 1/4 ceasca de suc de lamaie 1 ardei iute rosu, taiat marunt 4 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingurita de chimen macinat 1 kg de somon file 2 linguri cu ulei de masline 3/4 lingurita cu sare 1/2 lingurita cu piper negru macinat 2 rosii, taiate felii subtiri Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul, apoi intr-un vas mic amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie rosiile decojite în bucatele. Pune sucul de rosii cu o cana într-un vas si adauga peste el apa cu aceeasi cana, astfel încât sa ai trei cani si jumatate de lichid. Pune cele 4 lingurite de supa instant în apa cu sosul de rosii. Într-o tigaie mare, încalzeste uleiul la foc mediu. Adauga orezul cu bob lung si amesteca usor pâna când boabele devin aurii. Adauga peste cateii de usturoi tocati, ceapa taiata marunt si chimenul. Tine totul la prajit aproximativ un minut si adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si reteta de "Tigaie mexicana" sau "Fasole mexicana", in functie de ... sa ramana putin crocante. Tigaia mexicana este o mancare foarte satioasa si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Friptura de porc, la gratar sau in tigaie in casa, este un ingredient irezistibil langa o salata proaspata de vara. Asa ca nu va sfiiti sa o folositi si sa fiti cat mai inventivi cu putinta in ceea ce priveste marinata si veti avea la fiecare masa o friptura complet diferita. Ingrediente carne porc 2 lingurite fulgi de chilli 1 lingurita de frunzulite de cimbru 3 catei de usturoi dati pe razatoarea fina sucul de la 1 lamaie 1 lingurita de zahar 2-3 linguri de ulei Se face marinata din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Un fel de mancare rapid si extrem de gustos. Ingredientele sunt in fiecare casa, daca ai inspiratia de a pune in congelatorul tau cateva pungi cu legume amestecate. Ingrediente: o punga de legume (porumb, mazare, ardei, fasole verde, morcovi) de un kilogram, o lingura de faina, doua - trei linguri de smantana, o cana cu lapte, o nuca de unt, 100 grame cascaval, ulei, sare, piper, o legatura de verdeata. Preparare: 1. Pune la fiert un vas cu apa cu sare si fierbe legumele. Cand sunt gata, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inedita prin combinatia de legume, este o supa mai groasa, cu carne, dar cu toate acestea o portie are doar 120 de calorii. Ingrediente sunt pentru sase portii. Ingrediente: un piept de pui sau sase aripioare de pui, o cutie mica de mazare verde, o cutie de porumb dulce, o cutie de rosii decojite in bulion (toate de maxim 250 de grame, fiecare), o ceapa mare, un morcov, un ardei iute (sau mai multi, daca suporti o varianta picanta), o legatura de marar si una de patrunje, sare, piper;...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-o tigaie nonaderenta, la foc mic, prepara pieptul de pui pâna când devine alb si este bine patruns în interior. Scurge excesul de grasime din tigaie, taie pieptul de pui în bucatele si pune-l iar în tigaie. Adauga ceapa, smântâna brânza rasa, patrunjelul, oregano si piperul. Încalzeste pâna când brânza se topeste. Adauga apoi sosul de rosii, apa, pudra de chili, ardeiul verde, usturoiul si sarea. Pune apoi compozitie în mod...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am gasit pe net ceva asemanator dar am adaptat-o pe gustul meu.Este o salata delicioasa. Ingrediente (1 portie mare:) ) 1 mar 1 morcov o cana(200 ml) porumb dulce 1 ceapa rosie 1 avocado 3 castravti murati mici ardei iute sare, piper, zeama de lamaie. Avocado-ul se piseaza si se freaca cu sare si zeama de lamaie. Marul, morcovul se da prin razatoare. Ceapa si castravetii se taie marunt si se amesteca cu restul ingredietelor.Avocado-ul se amesteca si el cu legumele.Se potriveste de sare si ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
O doza 425 ml fasole uscata, o doza de 425 ml porumb, 3 usturoi, 2 linguri ulei, maghiran, o doza de 850 ml rosii, sare, piper, boia, 225 g ceapa verde, 2 linguri unt, o lingura faina, 600 ml supa de legume instant, 200 ml smantana acra, 9 foi lasagna, 150 g cascaval. Mod de preparare: Se scurg conservele de porumb si fasole. Usturoiul si ceapa se toaca marunt si se pun amindoua la calit in ulei. Se condimenteaza cu maghiran si chili. Se lasa sa isi schimbe putin culoarea apoi se pun...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
450 gr amestec de legume congelate 1 ceasca orez spalat 1 ceapa rosie sau alba tocata marunt 1/2 morcov ras fin 1 capia rosu tocat sau taiat fideluta 1 albitura rasa prin razatoarea mare 4 cesti supa de legume sau pui daca nu e de post 3-4 catei de usturoi 50 ml ulei de masline condimente: 1 lgt curry, 1lgt boia dulce, sare, piper, turmeric, garam masala, sumac, tandoori masala Calim usturoiul zdrobit, adaugam pe rand ceapa, ardeiul, orezul, albitura si condimentele si calim dupa fiecare. ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Blat: 260 g faina, 125 g quark, 7 linguri lapte, sare, 5 linguri ulei, un ou. Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu hartie de copt 2/3 din aluat si se inteapa cu furculita. Carnea tocata se pune la calit cu uleiul apoi se scoate pe o hartie absorbanta. Se unge blatul cu sosul tomat si se pune 5 min la cuptor. Ardeii se taie fasii, ceapa si usturoiul se toaca marunt,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca faina cu malaiul si sarea, apoi se adauga uleiul. Se amesteca din nou compozitia, se adauga apa putin câte putin si se amesteca, folosind pentru început o lingura, apoi cu mâna. Se formeaza o sfera de aluat în care se presara malai ca sa obtii foi de taco crocante, se înveleste în folie alimentara si se lasa timp de 10 minute la temperatura camerei. Aluatul se împarte în opt parti, iar fiecare bucata se întinde si se pune între doua foi de hârtie de copt, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa mai gatesc 1 pachet amestec mexican de legume congelate 6 ciocanele mai ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
200 gr orez cu bobul lung, 2 rosii oparite si taiate bucatele, 4 catei de usturoi, un morcov, un ardei gras, 200 ml supa de legume, ulei, sare, piper, coriandru Mod de preparare: Orezul se fierbe si se lasa sa se scurga. Rosiile oparite si fara pielita impreuna cu ceapa taiata bucati si usturoiul se fac piure. Morcovul se taie rondele subtiri, iar ardeiul gras se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie, uleiul se incinge si se pun orezul si morcovul feliute. Se lasa la calit citeva minute. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Alege, pentru aceasta reteta, fasole rosie, gata fiarta. Este cea care da gustul special mancarii. Ingrediente: - 300 de grame de fasole rosie din conserva, - doi piepti de pui, - un ardei rosu gras, mare, - doua cepe rosii, - o cutie de rosii decojite din conserva, - doua linguri de oregano uscat, o lingura de cimbru, jumatate de lingurita de pudra de ardei iute, - ulei masline, sare, piper. Preparare: Taie ceapa si ardeiul in fasii subtiri si caleste-le in ulei. Adauga rosiile decojite, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 conserva de ton in suc propriu sau ulei 1 salata verde sau mix de salate 1 cutie mica de porumb fiert 1 cutie fasole rosie fiarta Patrunjel verde tocat 1 ceapa rosie taiata julienne 150 gr masline kalamata feliate Ulei de masline Zeama de la 1/2 lamaie Sare, piper si alte verdeturi pentru salata Spalam salata dupa care indepartam partea alba amaruie de la fiecare frunza in parte. O lasam la uscat dupa care o rupem cu mana in bucati potrivite. Scurgem fasolea si porumbul de apa iar de la...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente si cantitati: 1 kg carne de porc, tocata 1 ceapa mare 2 oua 1 lingura cu bulion 2 catei de usturoi 2-3 ardei iuti 1 morcov potrivit 1 cartof mic 1 telina mica verdeata (tarhon sau marar) ulei pentru prajit sare si piper, dupa gust Mod de preparare: 1. Toaca la masina de tocat ardeii iuti, morcovul, cartoful, telina, verdeata si usturoiul. Taie foarte fin ceapa. 2. Carnea de porc trebuie amestecata cu legumele tocate in prealabil. Adauga ouale si bulionul. Amesteca bine. Adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol punem drojdia , apa, lingurita de zahar si sarea si amestecam pana cand drojdia se dizolva. Adaugam 1-3/4 cani de faina si amestecam bine. Dupa ce am adaugat faina si am amestecat, acoperim bolul si il lasam intr-un loc usor cald pana cand cantitatea de aluat se dubleaza, proces ce dureaza aproximativ 45-50 de minute. Intre timp amestecam margarina cu restul zaharului pana cand acesta din urma se topeste si se formeaza o crema. Ouale batute le turnam in aluat impreuna cu faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Portii: 250 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 120 ml suc de portocale 3 linguri de ulei de masline 2 linguri otet de vin rosu 1 lingura usturoi tocat 2 lingurite praf de chili 1 1/2 oregano uscat 1 lingurita de sare 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 1/2 lingurita scortisoara macinata Portii : 250 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente : 120 ml suc de portocale 3 linguri de ulei de masline 2 linguri otet de vin...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 piept de pui, o punga de leguma congelate(mazare, morcovi, conopida, brocoli), 1/2 varza proaspata, 2 rosii, 2 ardei grasi, maioneza, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si ea marunt. Piepul de pui, fiert si dezosat in prealabil, se toaca cubulete mici. Totul se amesteca cu maioneza, se sareaza si pipereaza dupa gust. Optional, se poate inlocui...
Reţetă de pe www.retete-bune.com