Cauta in 21.308 retete
Toarna uleiul într-o tigaie mare si caleste usor usturoiul. Taie cuburi canea de pui, presara peste acestea sare si piper, apoi lasa-le pe foc pâna îsi schimba culoarea. Amesteca ardeii copti si ceapa apoi pune în tigaie pasta obtinuta si se lasa pe foc timp de un minut. Adauga carnea si rosiile tocate marunt. Apoi toarna supa si lasa la fiert pâna când carnea este bine patrunsa. La sfârsit, se pun câteva frunze de patrunjel deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbe pulpele de pui în apa cu o lingurita de sare. Între timp prepara aluatul pentru galuste. Într-un ... . Dupa ce fierbe carnea de pui, scoate pulpele si pune-le ... foc sa fiarba. În ea vei prepara galustele. Cât timp galustele stau la ... apa în care a fiert carnea de pui. Lasi sa fiarba câteva minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si piper. Pieptul de pui se va taia în cubulete si ... , un condiment pentru carne de pui. Ceapa verde si usturoiul se ... devin aurii, adauga carnea de pui si lasa totul la foc ... grasimea din conopida pane. Când puiul este si el rumenit, adauga ... , iar pe deasupra vei adauga puiul în sos de smântâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin ulei. Pune pieptul de pui pe tava. Într-un bol ... de soia. Unge pieptul de pui acest amestec, Aranjeaza ardeiul rosu ... , sau pâna când pieptul de pui este bine facut. Scoate tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca ... vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lam ... fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întep ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Bate bucatile de piept de pui pentru a le subtia la aproximativ ... fiecare felie de piept de pui prin amestecul de faina, prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se lasa în frigider, timp de o ora cu un sos. Sosul se prepara dintr-o lingurita de ghimbir ras, usturoi zdrobit, zeama de lamâie, ulei de masline, cimbru si piper. Dupa o ora, puiul se pune în tigaia bine încinsa, întorcându-l des, ca sa se faca uniform, fara sa se usuce. Când e rumen, îi potrivesti un sos de usturoi (câtiva catei zdrobiti si frecati cu ulei de masline si putina apa) si o salala de castraveti cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine ingredientele. Taoe pieptul de pui cubulete. Într-o tigaie toarna doua ... apoi rumeneste bine pieptul de pui. Când e aproape facut, presara sare ... si broccoli cu pieptul de pui taiat cubulete. La sfârsiz, torni sosul pesto (preparat sau cumparat) si amesteci cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , bucatele medii din carnea de pui rotisata si piperul. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într ... . Prajeste pe rând pulpele de pui pâna se rumenesc pe ambele ... fasolea, rosiile, supa de pui, pulpele de pui si chorizo în cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius. Unge sau acopera cu foaie de copt o tava întinsa. Într-un bol, amesteca fulgii de cartofi, parmezanul, pudra de usturoi si sare dupa gust. Înmoaie bucatile de pui în untul topi sau în margarina, apoi da-le prin amestecul cu fulgi de cartofi. Pune bucatile de pui pe tava pregatita. Baga tava în cuptor si las-o timp de aproximativ 45-60 de minute, pâna când puiul este patruns si crusta a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca ... vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lam ... fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întep ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul de pui se taie fâsii de 1 cm grosime si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se ia puiul si se parleste deasupra focului de la aragaz ... si o servim la felul doi ca ostropel de pui cu usturoi. Prepararea galustelor: Se sparg ouale, se separa galbenusul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe a mea. Ingrediente: - pulpe de pui dezosate - sunca de Praga - cascaval ... , usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate bine carnea, ca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul de pui se tamponeaza cu servetele pentru a fi complet uscat ... brânza peste pieptul de pui, se ruleaza si se asaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asa ca am achizitionat un pui intreg, din care soata visa ... de nemernica cu pofte :D Ingrediente: - 1 pui intreg - ulei - usturoi - lamaie - patrunjel - sare, piper Mod de preparare: Spalati si curatati puiul de eventuale reziduuri. Pregatiti umplutura, din patrunjel ... parte din emulsie pe sub pielea puiului iar cu restul ungeti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com