Cauta in 21.294 retete
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. taitei, o lingura untura, 250 gr. sunca afumata, 1 pahar smantana, 2 oua, 1 lingura de pesmet, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu untura, cu sunca taiata marunt, galbenusurile, albusurile batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... somon afumat, o ceapa medie, boia de ardei dupa gust, 6 linguri suc ... . 4 pers.), apa, sare Mod de preparare: Sosul: Intr-o cratita de teflon ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se încinge cuptorul. Se scurg boabele de naut si se lasa pe un servetel ca sa absoarba toata apa. Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei si condimente, se amesteca bine si se asaza în tava tapetata cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se amesteca bine. Se mai introduc la cuptor înca 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 buc. cartofi potriviti, 1 peste afumat (putina pasta de peste), 1 ceapa, ulei, zeama de lamiie Mod de preparare: Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se freaca pana se face o pasta si se amesteca cu cartofii. Se adauga o ceapa tocata fin. Se adauga putin ulei si zeama de lamiie. Mod de servire Cu aceasta pasta se pot prepara sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg fasole alba, 150 g slanina afumata, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1/2 lingurita sare, 50 g ulei Mod de preparare: Se tine fasolea in apa 12 ore. Se arunca prima apa de la fiert. In apa a doua se adauga sarea. Separat se inabusa ceapa in ulei si se amesteca cu fasolea scursa. Se adauga slanina taiata felii si bulionul desfacut si se mai lasa la fiert pana scade.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se fierbe în apa cu sare pentru 2 minute. Se spala sub jet de apa rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apa rece pâna devin maleabile. Se aseaza o bucata de somon spre unul dintre capete. Deasupra se aseaza fasole verde si fâsii de ardei. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se ruleaza pâna la capat. Pentru sos, într-un mojar se amesteca chili cu usturoiul, sucul de lamâie, sarea si uleiul de masline pâna se obtine un sos omogen. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 capatini de salata, 5-6 catei de usturoi, 100 gr. slaninuta afumata, 1 lingurita faina, 3 linguri smantana, 1 lingura otet diluat, marar tocat fin, sare Mod de preparare: Salata se spala bine, se scurge si se pune intr-o salatiera. Sunca taiata cubulete se caleste intr-o tigaie impreuna cu faina. Se stinge cu smantana si se adauga usturoiul taiat marunt, sarea si otetul. Dupa ce sosul a fiert cam 10 minute, se lasa sa se raceasca si se toarna peste salata....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon, am rulat srans si mi-au iesit exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus la rece sa se intareasca putin, dar nu le-am lasat mai mult de o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de porc, 200 gr. slanina afumata, o cescuta de ulei, 1 buc. ceapa ... , piper, o ceasca orez Mod de preparare: Se taie felii de carne ... cite o felie subtire de slanina afumata. Se face sul fiecare bucata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca, 250 gr. carne afumata de porc, 200 gr. fasole ... . smantana, o lingura faina Mod de preparare: Se pune cu o seara inainte ... la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . In aluat se pune somonul afumat taiat cubulete, buchetelele de brocoli ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete. Adaugati treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o inveliti in folie alimentara si o pune-ti la frigider circa 30 de minute. Taiati carnatii in rondele subtiri sau daca aveti carnaciori de bere ii puneti intregi. Amestecati smantana cu ouale si condimentati cu sare, nucsoara si piper. Intinde-ti aluatul in foaie si imbracati o forma de tarta....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Jumarile simple se prepara prin spargerea oualor proaspete intr-o farfurie adinca ... . In cazul retetei cu slanina afumata, aceasta se taie in felioare ... sau smintina, 30-50 g slanina afumata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Încinge cuptorul la 180ºC/gaz 4. Asaza feliile de bagheta pe o tava întinsa, stropeste-le cu jumatate din cantitatea de ulei si da-le la cuptor 10 minute, pâna devin crocante. Întoarce-le, stropeste-le din nou cu uleiul ramas si mai da-le la cuptor 5 minute, pâna se rumenesc. Lasa-le sa se raceasca. Le poti face cu 2 zile înainte si depozita într-un recipient etans. 2. Pentru tartar, asaza somonul într-un castron împreuna cu mararul, smântâna, coaja rasa si zeama de lamâie....
Reţetă de pe retete.eva.ro