Cauta in 18.725 retete
... , fie ca sunt folosite in preparate de sine statatoare sau in ... cu o zi inainte de a fi preparati si apoi tinuti la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa tii cont atunci cand prepari sucul de portocale. Sunt sfaturi ... sau la cald inainte de prepararea sucului. Acest lucru va facilita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mereu sunt intrebata detalii despre etapele prepararii painii si m-am decis sa fac un mic tutorial despre cum pregatesc eu painea, tutorial folositor mai ales celor incepatori. Ca in orice alte domenii, exista numeroase variatii, dar aceasta este procedura mea si functioneaza foarte bine! :) Sper sa va fie de folos! Pasul 1 Eu am ales sa lucrez de data asta cu drojdie proaspata - daca lucrati cu drojdie proaspata sariti la pasul 3. Drojdie proaspata o maruntesc usor si o pun intr-un mic vas...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... preparea lor , aparte , eu le prepar in timpul , cand sant ocupata ... inca multe inainte. Timpul de preparare - 60 minute. "GINGASA SI TANDRA ... o bucatica de slanina Mod de preparare : Se adauga ingredinetele indicate in ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... mea: 3 linguri de branza de capra si-o lingura de smantana se ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ca sa va fie mai usor sa gasiti inspiratie pentru masa de Craciun, m-am gandit sa fac o retrospectiva cu cele mai gustoase si aspectuoase preparate din meniurile mele anterioare. Si am sa incep cu: un mic dejun, aperitive, biscuiti, salate: Mic dejun cu iz de Craciun Saratele festive pentru Mosul Aperitiv Stelutele Spiridusilor Salata festiva de peste Salata festiva de pui Salata de boeuf
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... adaugat bacon si branza de capra, am renuntat la mac pentru ... smantana 300 gr branza de capra faina cat curpinde - mie mi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in care se gatesc majoritatea preparatelor din subcontinetul indian, fie ele ... mai neiscusit bucatar. Principiul de preparare al ghee consta in a obtine ... cat mai gras (peste 80%) Preparare: Taiati untul cubulete. Topiti untul ... gatire: 10 minute Portii: 6 Ghee preparat in casa  nevidat  se pastreaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca manual ingredientele si se framânta doar putin. Se lasa aluatul la dospit o jumatate de ora într-un loc caldut. Se pune apoi 1/5 de cana cu ulei de masline extravirgin si se framânta bine pâna când aluatul absoarbe uleiul. Se lasa din nou la dospit înca o jumatate de ora. Între timp se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se împarte aluatul, se întinde fiecare bucata de aluat foarte bine cu sucitorul pentru a forma un cerc mare si se asaza în tava cuptorului...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca alaturi de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare si de apa. Se framânta coca, dupa care se împarte în bucatele mici, carora li se da o forma rotunda. Se prajeste fiecare gogoasa în ulei de arahide, pâna când devine aurie, apoi se servesc reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o jumatate de portocala Preparare: Incalziti bine vinul cu restul ... vin este mrs. Beetons, pentru prepararea careia vinul este indoit cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O mare parte dintre preparatele pe care le pregatesc de Sfintele Sarbatori Pascale sunt cele traditionale. Oua vopsite, drob, stufat, bors de miel, cozonaci si pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa traditionala de Paste. In plus, de fiecare data aleg si alte retete avand ca tema Primavara: flori si gaze, iepurasi si vrabiute, soare, verdeata, bucurie, veselie, pe scurt, renasterea naturii.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... putina telemea din branza de capra cateva nuci Fierbeti ingredientele. Eu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, un fir de praz, 1/2 l lapte, o lamiie, 100 gr. smantana, sare, crutoane Mod de preparare: Cartofii, curatati, spalati si taiati, se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul marunt taiate. Cind cartofii sunt fierti si se sfarima, se trece totul prin sita, se adauga laptele fiert si se stoarce lamiia. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de piine alba si se rumenesc in cuptor. Mod de servire Inainte de a o servi se drege...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am petrecut ca in povesti, ne-am vizitat toate rudele si prietenii si am gustat din bunatatile pregatite de fiecare - mai mult sau mai putin sanatoase, insa deosebit de gustoase! Cum, insa, nu ne putem intoarce la serviciu grasune ca bondarii si de-a dreptul "intoxicate" de atatea mancaruri grele, Eva.ro iti propune cateva retete simplu de realizat, sanatoase si, cel mai important, usoare pentru digestie. Daca ai posibilitatea sau vointa necesara, poti incepe o cura de detoxifiere cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si se curata ciupercile, se mai mult desert 1 Placinta cu clatite 1. Se amesteca faina cu laptele si ouale. mai mult Stuffed mushroom 2 Ciupercute umplute 1. Se curata ciupercile de pielite, se mai mult 1. Se cerne faina pe o planseta, se face o adâncitura la mijloc si se pune un ou si sarea. Se adauga untul taiat cuburi si se framânta repede. Se adauga treptat apa si se amesteca pâna se obtine un aluat sfarâmicios. 2. Se înveleste aluatul în folie de plastic si se lasa 30 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 200 gr mozarella 2 rosii 1 crenguta busuioc 2-3 linguri ulei masline optional: zeama de lamaie, usturoi Taiem mozarella felii subtiri. Taiem si rosiile felii rotunde si subtiri. Le asezam pe un platou alternandu-le si punem intre ele cate o frunzulita de busuioc. Stropim cu ulei de masline. Daca vreti o salata mai aromata striviti un catel de usturoi si lasati-l 5-10 minute in uleiul de masline apoi il indepartati. Eu am folosit ulei de masline cu piper pentru un gust usor picant....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Codul se acopera cu sarea grunjoasa si se lasa la frigider pentru 24 de ore. Dupa aceea, se clateste cu apa rece si se acopera din nou cu apa rece, lasând pestele pentru înca 12 ore în frigider, schimbând apa de câteva ori. Se marunteste codul cu mâinile, sau se taie bucatele mici, scapând de piele sau oase. Ceapa se taie inele si se pun în apa fiarta timp de 10 secunde. Se scot, se racesc în apa cu gheata si se scurg bine de tot. În bolul în care se afla codul se adauga ceapa,...
Reţetă de pe retete.eva.ro