Cauta in 21.294 retete
... g. bame 150 g. rosii 100 ml. bors 10 g. ceapa 5 g. faina (o lingurita rasa ... de lamaie verdeata Mod de preparare: Bamele se curata, apoi se oparesc cu bors si se lasa sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare piper boabe Mod de preparare: Varza se curata de frunzele ... , poate sa o acreasca cu putin bors. Se serveste cu mamaliguta calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod de preparare: Toate zarzavaturile se taie in ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina ... tocata, 1 ou, sare Mod de preparare: Zarzavatul curatat si spalat se ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smantana, sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Mod de servire Se serveste la masa dres cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de rosii, 1-2 ardei grasi uscati, 100g smantana, 1/2 l bors, sare Mod de preparare: Se taie bucati de carne potrivite, se ... , se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente : 2 litri apa, 1 litru bors, zarzavat de supa, 500 g. fasolegrasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare. Mod de preparare : Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert un morcov,un patrunjel si o ceapa taiata marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati,verdeata, cozi de ceapa verde, un ardei gras, toate taiate marunt, sirosiile curatate de seminte. Cand este aproape gata, se adauga borsulfiert separat si strecurat. Se potriveste de sare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de otet sare Mod de preparare: 1. Ciupercile se curata, se spala ... coniac sare, piper Mod de preparare: 1. Curcanul se sareaza si se ... catei de usturoi Mod de preparare: 1. Se spala carnea, se sareaza ... de faina un pahar cu bors sau doua linguri de otet ... de bulion, sare Mod de preparare: 1. Se taie carnea de miel ... de faina, un pahar de bors fiert si indoit cu apa ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acritura vor face ca acest preparat sa ajunga usor la inima ... patrunjel), tocata; sare. Mod de preparare: 1. Aripile de pui se spala ... .), in afara celor enumerate. Acest preparat are un gust deosebit, daca se acreste cu bors sau corcoduse verzi. Timp de preparare: 25 de minute, plus timpul de fierbere. Preluare din cartea "Preparate din carne de pui" - Elisabeta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau putina verdeata. Mod de preparare Se fierb ouale tari. Cand ... , 1 lingurita de faina, 1 pahar de bors sau 2 linguri de otet, 1 lingura bulion, sare. Mod de preparare Se taie carnea de miel ... , se adauga un pahar de bors fiert, indoit cu apa, sare ... lapte, 100 g branza. Mod de preparare Se fierbe in apa cu ... praf de sare. Mod de preparare Din aluatul de cozonac se ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu orez, sare Mod de preparare: Se curata frunzele de loboda ... fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa ... castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala ... loboda se adauga si 1-2 linguri de ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ... potrivita, o legatura marar Mod de preparare: Se opareste ciolanul in putina ... . In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata marunt, ceapa ... se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau ... cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... , 1 legatura leustean, sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ... , boabe de piper Mod de preparare: Zarzavaturile se curata si se ... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zarzavat de supa, 1 sfecla, 1/4 kg cartofi, 1/2 litru bors, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se curata si se rade zarzavatul si jumatate din sfecla. Se fierb cu 1 1/2 litru de apa cu sare si se adauga cartofii. Cind legumele au fiert, se toarna zeama si borsul clocotit printr-o strecuratoare in care s-a pus restul de sfecla rasa. Se drege cu un galbenus batut cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel, 3 cepe, patrunjel verde, sare, 1 litru bors Mod de preparare: Fasolea se spala si se pune la muiat ... subtiri si ceapa taiata marunt. Borsul se adauga numai dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 6 buc. crap, 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei gras ... , sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si ... este aproape gata, se adauga borsul care a fost fiert separat, se ... se mai da un clocot. Borsul de peste se poate servi si rece. De obicei la bors se pun cozile si capetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui tinar, 2 l apa, bors (dupa gust), 1 patrunjel, 1 morcov, 1 ceapa, 2 rosii, 2 linguri ... tocat, 1 ou, sare Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa taiate ... seminte. Se spumeza, se adauga borsul fiert si strecurat (cantitatea dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina Mod de preparare: Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cind au fiert se adauga borsul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, bors (dupa gust), 250 gr. fasole boabe, 1 buc. ceapa ... , marar, leustean, sare Mod de preparare: Se alege, se spala si ... adauga faina amestecata cu uleiul, borsul clocotit, sarea, verdeata tocata si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com