preparare coniac din orz gem de prune zahar un cub drojdie cafea si stafide
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, florio preparare, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, mod de preparare pastrama de capra, vin struguri mana a doua preparare, tort bezea cu crema de cafea, foi de zahar ars, icre pastrav preparare, vin din fructe de soc
... castron se amesteca faina cu zaharul si se face o gropita la ... . Se incalzeste laptele. Se amesteca drojdia cu 5 linguri de lape si ... ,coaja de citrice glasata si stafidele.Se framanta din nou aluatul ... .Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine ... intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in ... 30 min. Se face 1 cana de cafea tare cu 6 lingurite de cafea, in care se adauga 1 lingura de zahar, 1 lingura esenta de rom si ... au fost inmuiate putin in cafea, doar cat sa se umezeasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina si peste faina adaugam drojdia pe care am topit-o in iaurt caldut si zahar,mai adaugam si 1 plic de zahar vanilat ,apoi facem un aluat ,mai spre final adaugam si ... pe fiecare patratel branza de vaci in care am adaugat zahar stafide si coaja de la o lamaie,Vom aduna marginile spre mijloc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca cu gris, ulei, sare, zahar si faina. Pesmetul se rumeneste in ulei si se amesteca apoi cu zahar tos si scortisoara. Prunele se spala si li se scot samburii ... sa ramana intregi. In locul samburelui se introduce un cub de zahar. Din aluatul obtinut se formeaza galustele in mijlocul carora se pun prunele intregi. Pentru ca aluatul sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine ... margarina topita, apoi le dai prin zaharul pudra amestecat cu scortisoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine ... margarina topita, apoi le dai prin zaharul pudra amestecat cu scortisoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat si se lasa la dospit intr-un loc caldut timp de 45 minute. In timp ce aluatul sta la dospit, se curata ceapa, se da prin razatoare si se lasa la scurs. Se caleste in ulei incins, pana capata o culoare aurie. Se adauga orezul, o ceasca de apa fierbinte, mararul, piperul si sarea. Se ia de pe foc vasul in care se afla compozitia si se lasa acoperit, pana se umfla orezul. Dupa 45 de minute se imparte aluatul in doua si se mai framanta putin pe masa. Se intinde prima foaie in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se incalzeste putin laptele ,se adauga drojdia ,zaharul si sarea ,faina cat cuprinde ,se framanta un aluat mai moale care se lasa la crescut o ora , Se ia cate o bucata din aluat se intinde ,se pune cate o lingura de branza dulce se impacheteaza se lasa la crescut in tava unsa si tapetata cu faina 30 minute ,se ung placintele cu ou batut si se dau la cuptor pana se rumenesc Se pudreaza cu zahar Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face maiaua,se amesteca cu faina ,maslinele ,oregano si busuiocul se da la dospit o jumate de ora.Dupa dospire se intinde o foaie si cu forma de inima se decupeaza ,se pun in tava se dau cu ou,cascaval si oregano pe deasupra se mai lasa la dospit inca un sfert de ora si se coc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in faina cernuta se sfarma drojdia marunt, se toarna putin lapte caldut(cam 70 ml), zaharul si asteptam cateva minute sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanata un aluat din ingredientele de mai sus ,se lasa la dospit o ora apoi se intinte o foaie ,se fac fac forme rotunde de placinta sau patrate dupa preferinta fiecaruia ,se umplu cu sunca si cascaval ,se condimenteaza cu sare si piper apoi se coc in ulei 2-3 minute pe ambele parti Se servesc calde !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu ... bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua ... cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si stafidele.Se amesteca bine. Se ia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste apa,peste care se adauga praful se sare si cubul de drojdie.Se toarna peste faina,se framanta bine,se pune in tavi si se da la cuptor penntru 40 minute.Daca doriti,pentru aspect se unge un bulion.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde ... trece unul cate unul prin cafea,cand stratul este gata vom ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu ... bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua ... cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si stafidele.Se amesteca bine. Se ia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga laptele, uleiul, oul si zaharul. Toata compozitia se amesteca pâna ... lucios, iar apoi se adauga stafidele. Nemaifiind nevoie sa fie lasat ... fiecare se presara nuca si zahar tos. Se unge suprafata fiecarui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul de coaja,se da pe razatoare si se pune zaharul peste elk si se caleste un pic pe foc.Se lasa sa se raceasca. Se dizolva drojdia in putina apa calda si se pune in mijlocul fainii ,se amesteca cu putina faina si se lasa la dospit circa 30 minute,apoi se framanta un aluat. Se intinde foi subtiri si apoi se pune dovleacul pe toata suprafata foii,se ruleaza si apoi se portioneaza,se aseaza in tava si se lasa la cuptor pentru 45 minute. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galbenusurile cu 1/2 din cantitatea de zahar , branza si smantana. Se ameateca ... amestecul de branza , se adauga stafidele, coaja rasa de lamaie si portocala , zaharul vanilinat si esenta de vanilie ... cu un praf de sare , zaharul ramas si cateva picaturi de ... in forma apoi se scoate si se pudreaza cu zahar vanilinat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro