Cauta in 20.697 retete
... gustoasa asociere intre branza traditionala a italienilor si legumele sfarsitului de vara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... familia ta, de placerea unui pranz consistent. Pentru a-i surprinde placut pe ... incerca sa le pregatesti un pranz inedit, in care sa incluzi ... ce i-ai pregatit. Include in pranzul-surpriza alimentele care stii ca ... . Un aspect esential al unui pranz de vara este prospetimea alimentelor ... pe care le pregatesti pentru pranz ar trebui sa fie servit ... . Pentru a te inspira in pregatirea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multi adepti de-a lungul timpului. Italienii sunt adevarati maestri ai gatitului ... de acum 4.000 de ani. Italienii au fost insa cei care ... "al dente", dupa cum spun italienii, insemnand sa fie fragede, insa ... pentru salate, de exemplu), un pranz satios, daca sunt pregatite cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa aiba parte de un pranz sanatos, satios, dar si gustos ... , poti sa ii oferi un pranz special, sanatos si pe placul ... a manca ceea ce i-ai pregatit. Pranzul in timpul recreatiei nu are ... cand ii pregatesti pachetul pentru pranz si, chiar daca nu sunt ... , in ansamblu, ii ofera un pranz sanatos. Nu uita de sticla ... sa bea nu doar dupa pranz, ci si in celelalte pauze ... in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kg de rosii, 3 vinete, 1 bucata de mozzarella Delaco (rotunda), 3 ramurele de cimbru proaspat, 100 ml de supa de pasare, untdelemn fin, sare, piper. Mod de preparare: Spalati rosiile, taiati-le capacul de sus, apoi taiati-le in rondele, pe toata suprafata lor. Puneti sa se incinga in tigaie o lingura de untdelemn si caliti in el feliile de rosii, vreme de 5 minute. Sarati, piperati. Spalati vinetele (alegeti-le cat mai lunguiete) si taiati-le felii, cam de un deget, pe lat. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa verde. Iti propunem un pranz usor de preparat, pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O specialitate de care te vei indragosti. Ingredientele sunt calculate pentru sase portii. Ingrediente: un piept de pui mare, trei-patru gogosi de mozzarella, jumatate de cana de lapte, cateva linguri de pesmet, o cutie de rosii decojite in suc, din conserva (sau patru-cinci rosii mari), ulei, sare piper, verdeata - patrunjel, cimbru verde si putin busuioc pentru aroma specifica (daca nu iti place, il poti inlocui cu cateva fire de menta sau de tarhon proaspat), un catel-doi de usturoi,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuprind, neaparat, toate secretele bucatariei italiene. Exista multe alte bunatati cu ... , precum si o admiratoare a preparatelor autentice italiene, am decis sa vizitez cateva ... intr-o statiune italiana. Inaintea fripturii, italienii servesc ca antreu o salata deosebit ... o sa spun asta vreodata, insa italienii gatesc poate cel mai bun ... o idee despre "fata nevazuta" a bucatariei italiene si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tarta pascala de provenienta italiana, specifica Linguriei, care reuneste smerenia dobandita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un servet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cantuccini este numele biscuitilor toscani, tari si aromati, uscati si parfumati. Principala caracteristica a acestor biscuiti, care se transforma in pesmeti ce pot fi pastrati timp indelungat, este lipsa untului  si de altfel a oricaror grasimi  din compozitia lor, aspect care le impinge termenul de garantie dincolo de intelegerea noastra. Migdalele sunt cele mai potrivite adaosuri in coca acestor biscuiti, dar completarile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia. Portii : 35-40...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mare e vorba despre doi frati italieni care vin in America si ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Supele, care i-au placut foarte mult lui Cipi :) ... eu, de la caldura de-afara - sa nu le vad :)) ...desi, am gustat de la el si erau extraordinar de bune... cea mai buna mi s-a parut cea de sofran si cea de ciuperci, care parca a fost si mai buna ... Toate au fost supe-crema... Toate se serveau cu crutoane de paine: Pranzul si cina... care cum le-am prins... oricum, aici nu e decat o parte... Foarte, foarte gustoase toate... nu-ti venea sa crezi... :) Aleluia!!!!!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In perioada 20 - 26 noiembrie, se va desfasura Saptamana Bucatariei Italiene in lume. In acest cadru, la data de 22 noiembrie, ICE - Agentia Italiana pentru Comert Exterior organizeaza, la Athene Palace Hilton, prima editie a evenimentului ,,Degusta Italia". Evenimentul, care include o prezentare cu degustare de vinuri si produse alimentare Made in Italy, [&] Post-ul Saptamana bucatariei italiene in lume apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Va intampinam cu cocorada cu urda si tuica de prune! Vino cu familia ta! Gradina lui Pintea va asteapta cu bucate alese. Am pregatit meniuri speciale la preturi bune! Va oferim meniuri la doar 25RON, 30 sau 40 RON! Vino si serveste masa in familie! Te asteptam cu: Meniul casei Ciorba taraneasca Tocana patrunjita Prajitura cu branza de casa Pret: 30 ron/persoana Meniul Tornedo Balmos cu ciuperci/Ciorba de curcan - la alegere Tornedo Rossini cu piure de cartofi Prajitura cu mere Pret: 40 ron/...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... ,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca ... 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro