Cauta in 21.294 retete
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ne-am intalnit intreaga familie si am pregatit o friptura a la bunica la ceaun si i-am servit cu cartofii. Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie.Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca doriti mai unsi. Adaugam ardeiul rosu taiat marunt,si paprika. Prajim pina cind ceapa devine moale. Adaugam ouale si amestecam bine(ca la omleta)....am servit cartofi taranesti a la bunica Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... targ si sarbatoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food ... -food-urilor moderne. Puiul la ceaun nu este atat o reteta in ... cat sa acopere carnea sare mujdei pentru servire Preparare: Daca folositi ... groase. Incingeti untura intr-un ceaun (sau alt vas gros in ... un servet de hartie. Puiul la ceaun se consuma imediat, cu mujdei de usturoi si muraturi. Untura folosita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aceeasi relatie cu focul. Prezenta ceaunului in bucatariile romanesti nu poate ... trecuta cu vederea). Viata sociala a ceaunului nu poate fi gandita complet ... conviviale pe care o incorporeaza. La ceaun se gateste pentru multi, din ... sub constrangerile celor doua portii. Ceaunul in delta este un obiect ... pe balta... Savoarea mancarurilor de ceaun, facute pentru multi meseni, capata ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... stiu sa faca un simplu mujdei de usturoi, ce sa mai ... niste cartofi noi, prajiti in ceaun :D Enjoy! *Linking this to It ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... specific local. Etimologia franceza a termenul mujdei, din mousse dail ( spuma de ... Maioneza cu usturoi  Aioli. Reteta: Mujdei Ingrediente: 1 capatana de usturoi 6 linguri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... asa mai departe. Facuta la ceaun, deasupra focului, mai aproape de ... rosiile. Incingeti uleiul intr-un ceaun (sau alt vas). Sotati ceapa ... cand se inmoaie. Adaugati in ceaun ardeiul, cartofii, vinetele si dovleceii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si a mararului, cartofii noi la ceaun cu marar si usturoi cu ... de coaja! Punem uleiul in ceaun si apoi punem cartofii. Cand ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... !!! ...bineinteles, la noi peste fara mujdei nu exista, mai ales cand ... va prezint varianta noastra de mujdei, ca postare separata de cea ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... CIOBANEI" am preparat acest sos-mujdei. Ingredientele : la 2 rosii de marime ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Taie pieptul de pui în cubulete, apoi presara-le cu sare si piper si lasa-le timp de 10 minute ca sa le patrunda. Amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua, apoi pune totul într-o punga. Bate ouale si trece bucatile de piept de pui prin ou, apoi pune carnea în punga. Agita bine continutul, pentru ca totul sa se amestece bine. Aseaza pe rând bucatile de pui într-o tigaie cu ulei încins si prajeste-le la foc potrivit, pâna când se rumenesc si capata o culoare aurie. Scoate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se taie forme frumoase. Pentru mujdei dam usturoiul prin aparatul foarte ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... usturoi, gatit la cuptor sau ceaun si aromat cu mirodenii specifice ... sucul lamailor. Incingeti uleiul in ceaun. Adaugati si rumeniti carnea pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , de foc liber arzand sub ceaun, de prieteni adunati laolata pentru ... ca stau doua ore langa ceaun ca sa fac o supa. Iata ... prieteni langa si foc sub ceaun. Vezi si reteta de gulas ... Reteta: Gulas de vita la ceaun Ingrediente: 1,5 kilograme pulpa de vita ... . Beti o bere. Incingeti untura in ceaun si, dupa ce sfaraie bine ... ! [warning]Daca faceti gulasul la ceaun aveti grija...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Începem prin a desface conopida în buchetele mici, dupa care o fierbem la foc mic timp de aproximativ 5 minute. Batem ouale bine, adaugam 50 g faina în ploaie, sare si piper si amestecam pâna devine o compozitie omogena. Luam pe rând buchetelele de conopida stoarse bine de apa, le dam prin faina ramasa, apoi prin compozitia realizata, dupa care le punem în tigaie si le prajim în putin ulei. Sosul este unul simplu si îi va da savoare felului de mâncare gatit în paralel. Curatam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... excelent moment pentru a incerca un ceaun nou intr-o noua primavara cu ... cu tabla groasa, preferabil un ceaun din fonta. Rumeniti carnea la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se prepara insa numai in ceaun. Daca nu dispuneti de paprika ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-au prajit se servesc cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro