Cauta in 21.294 retete
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 200 gr somon afumat 200 gr crema branza 1 castravete 1 ceapa rosie cateva fire marar 2-3 linguri zeama de lamaie caviar german sare de mare piper alb Mod de preparare Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. Taiem castravetele felii nu foarte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
250 gr. faina, 1 praf copt, 200 gr. sunca, 200 gr. margarina, 150 gr. cascaval, 4 oua, 200 gr. masline (rondele), 1 pahar vin alb Mod de preparare: Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins, si la sfirsit cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute. Mod de servire Se serveste taiat felii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
5 oua, 50 gr. cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos Mod de preparare: Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu branza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In cele mai multe locuri si cele mai multe situatii, felul in caremananci iti descrie stilul. Cu alte cuvinte, probabil ca putini vor sta in preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare si drumul pana la curatatorie. Caviarul Daca acesta iti este servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider Ingrediente 6 felii paine prajita 200 gr cascaval 200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc) 4 oua 100 ml lapte 50 gr unt topit 1 legatura ceapa verde marar si patrunjel sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase Se bat bine ouale cu un praf de sare...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
6 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri faina, 50 gr.unt, 250 gr. carne fiarta taiata, 250 gr. cascaval, condimente Mod de preparare: se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smantana, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin bicarbonat. In tava tapetata se toarna jumatate din compozitie, se pune un strat de rondele de ou fiert si restul compozitiei. Se da la copt o jumatate de ora. Mod de servire Checul se taie felii si se orneaza cu putina verdeata si cu felii de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 fileuri de hering afumat, 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata), 1 ou, 2 linguri bune de maioneza, o rosie sau un gogosar din conserva, citeva frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 dl malai/faina de porumb, 1 dl faina, 1 dl faina graham (sau faina obisnuita), 2 lingurite praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1 ou, Mod de preparare: 1. Se amesteca malaiul, faina, praful de copt, bicarbonatul intr-un castron. 2. In alt castron se amesteca oul, iaurtul si mierea. 3. Se amesteca continuturile din cele doua castroane, se adauga untul, prazul, maslinele, cascavalul. 4. Compozitia se pune in forme de hirtie sau tava speciala de muffins, pana aproape de marginea formelor. 5....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. mezeluri (sau carne ramasa de friptura), 300 gr. cascaval sau branza uscata, un borcan iaurt sau smantana, 4 linguri faina, 4 oua, sare. Daca se doreste se poate pune patrunjel sau marar tocat marunt, piper etc. Mod de preparare: Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smantana), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (branza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma de chec sau tava, felii sau bucati. Tava va...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente pentru omleta cu ardei: 6 oua 200 gr cascaval 2 ardei capia sare si piper pentru omleta cu verdeturi: 6 oua 200 gr telemea oi 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar sare si piper Mod de preparare Batem ouale si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt . Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa . Amestecam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... serveste ca gustare sau ca aperitiv la masa. - 5 oua, 2 cepe potrivite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
6 chifle, 600 gr. muschi de porc, 1 buc. varza mica, 2 buc. ceapa, 3 linguri maioneza, 3 linguri ketch-up, ulei, usturoi, unt Mod de preparare: Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se caleste impreuna cu carnea. Se pun 2 linguri de ulei, usturoi dupa gust. Varza se toaca fin si se fierbe 6-7 minute in apa clocotita si putin sarata, dupa care se scurge si se tine sub jet de apa rece. Maioneza se amesteca cu ulei, cu condimente si apoi cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com