Cauta in 21.294 retete
Voi stiti deja ca iubesc calatoriile si sincera sa fiu, de cand am venit de la Roma, ne sta gandul numai la plecare, asa ca noua campanie Iulius Mall a venit ca o manusa! Sa va spun despre ce e vorba: in perioada 11 mai  30 iunie, se desfasoara campania Kilometri de vacanta si asta inseamna ca puteti transforma cumparaturile voastre intr-o vacanta oriunde in lume! Ce trebuie sa faceti? Sa cumparati din orice magazin din Iulius Mall pana acumulati bonuri in valoare de 100, 300 sau 500 lei (e...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Duminica dimineata trecuta m-a invitat al meu sot sa iesim la o plimbare prin Bucurestiul inzapezit. Am acceptat cam greu, ce-i drept, dar tare bine mi-a parut ca m-am lasat induplecata. In plimbarea noastra am inclus doua obiective: parcul Herastrau si parcul Moghioros, urmand sa luam masa de pranz la mama-soacra in Drumul Taberei. Desi frigul si ninsoarea abundenta ne-au zadarnicit multe
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
...sau altfel spus: Pastravaria, de care va vorbeam cu incantare mare :P ...la postul cu Hanul Vandor ... A fost incredibil de frumos!!! ...am "asistat" la prinderea unor crapi si a unor pastravi, ne-am plimbat pe sub salcii racoroase...am urmarit distrati (in special Bogdi :P) broscutele care sareau pe "foi" de nufar...si am fost serviti cu cele mai gustoase specialitati ale zonei: gulas si pastrav proaspat...asta fara sa mai mentionez deserturile fine care incheiau, mereu, masa... :))...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
750 gr. crap, sebasta sau barcuta, 3 linguri ulei, 2 cepe, 4-5 catei usturoi, 1/4 lingurita cimbru pisat, 2-3 linguri bulion, 1 1/2 pahar apa, un varf cutit zahar, sare Mod de preparare: Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pana se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
De cate ori nu te-ai plans ca, desi te infometezi, curele de slabire au rezultate nesatisfacatoare desi faci totul ca la carte? Dincolo de cauzele particulare ale fiecaruia dintre noi, de la starea de sanatate la stilul de viata, vinovate ar putea fi minciunile, multe derivate din mituri sau interpretari personale, pe care ni le servim singuri. Vezi cate inghiti ca sa intelegi de ce nu functioneaza dieta ta. [readalso] Vezi si cum sa mananci mai putin. [/readalso] 1. Mananc putin Te plangi...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se numeste ansamblul de vile unde stau mananc si beau impreuna ... -s undeva depaaaarte pe la 1930, unde nu ai nevoie de ceas sau telefon, unde as putea citi la nesfarsit langa o farfurie cu ... dai peste un restaurant de unde nu-ti vine sa mai ... le petreceam la Pasticceria Cesarino unde insusi Cesare insusi Matteo, nepotul ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... , originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
am facut acest tort pentru o cunostinta mare amator de pescuit ...care se trezeste dimineata cu noaptea in cap pentru a fi pe balta asa cum am dorit sa reiese din figurinele din cioclata ...eu zic ca am reusit cat de cat blat de cacao din: 6 oua 12 linguri de zahar 50ml ulei 50ml lapte cacao 1 plic praf de copt 10 linguri faina stiti voi...albusurile batute spuma cu zaharul, s epun galbenusurile, laptele , uleiul, cacaoa, faina si praful de copt.Se toarna alutul in tava tapetata cu hartie de...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Crapul, cu solzi, se taie pe spate. Se pune, cu solzii in jos si i se deschide burta in asa fel ca sa fie plat, intr-o tava unsa cu 1 lingura ulei si putina apa. Se pune sare, piper, usturoi pisat si felii de rosii (fie proaspete fie conservate) si un pic de cimbru. Se lasa la cuptor, descoperit, la foc mediu pentru 45 min. Se lasa in tava pentru 10 min. afara din cuptor. Solzii vor forma o coaja care se desface singura. Se poate servi cald sau rece cu mamaliga, salata, mujdei de usturoi. - 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, impreuna cu chimenul si foaia de dafin. Se scurg, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se curata ceapa, se taie marunt si se amesteca cu zaharul, supa, piperul, otetul si uleiul, pana se topeste zaharul. Cartofii si castravetii se taie cubulete, se pun in marinata, se tin circa 3 ore, apoi se scurg. Daca nu se tine post, se taie baconul sau kaizerul in cubulete si se prajeste cateva minute intr-o tigaie de teflon. Se amesteca apoi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele curatat se taie in jumatati si apoi in bucati de 4-5 cm, care se trec usor prin faina. Uleiul se pune intr-o cratita si cind s-a infierbintat, putin se aseaza bucatile de peste. Se prajesc pe jumatate 2 min pe fiecare parte si se scot pe farfurie. In acelasi ulei se pun imediat ceapa taiata marunt, presarata cu o lingurita de sare, lasind sa se prajeasca la foc mic pina scade apa si devine lucioasa, se adauga ardei taiati in felii subtiri cu care se amesteca 2 min, apoi rosiile taiate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune usturoiul curatat si pisat intr-un vas, se adauga sarea mare se bucatarie si se freaca foarte energic. Se toarna treptat ulei amestecandu-se intr-un singur sens, pana la formarea unei paste omogene, iar la final se adauga si galbenusul de ou. Se orneaza cu cateva frunze de patrunjel. Se mai poate adauga si putin iaurt inainte de introducerea galbenusului de ou, pentru a diminua din efectele neplacute ale usturoiului resimtite de cei ce au diverse afectiuni gastrice. - Usturoi, ulei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie crapul in felii, care se prajesc in ulei pana capata o culoare aurie. Cartofii, taiati in bucati mai mari, rotunde sau triunghiulare, se prajesc in ulei; dupa cartofi, se prajeste usor ardeiul gras taiat felii subtiri. La urma se caleste ceapa, tocata marunt, ia care se adauga apoi pasta de rosii (sau bulionul), vinul, putina boia dulce, cimbru, patrunjel, piper, sare si putin bulion de peste aromat sa nu se subtieze mult sosul). Se asaza intr-o tava cartofii, ardeiul gras, sosul cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele proaspat sau dezghetat se taie in bucati nu prea mari, se sareaza si se lasa sa stea intr-un vas acoperit pina se prepara urmatorul sos: se pune intr-o cratita ceapa taiata marunt, se toarna apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se adauga uleiul, zaharul, usturoiul bine strivit, cimbrul si bulionul. Dupa ce da un clocot-doua, se pun bucatile de peste, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic sau in cuptor pina cind scade bine sosul. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul taiat felii se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga usturoi taiat marunt, ardei gras taiat felii subtiri, piper si cimbru. Pestele se unge cu ulei. Se da tava la cuptor incins si cand pestele s-a rumenit, se pune deasupra fiecarei felii de peste cate o jumatate de rosie mica. Se da la cuptor pana se rumenesc rosiile. intre timp, se prepara sosul: se calesc in uiei ceapa tocata marunt si morcovii rasi marunt, se sting cu bulion subtiat cu apa. Se toarna deasupra zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 3,5 lei/buc. Cred ca se gasesc cam peste tot) - vedeti modelele ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... (patrunjel radacina, pastarnac, telina - se gasesc deja grupate pe tarabele din ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g pricomigdale maruntite in mixer (se gasesc in comert), 100 g unt. Umplutura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro